Şimdi hümanist ve ırkçı olmayan kızlara soruyorum bu soruyu.
Şimdi Türk erkekleri de afgan pakistan suri kardeşlerimiz gibi kızları kaçırıp tecavüz edip o kızı kendimize karı yapmalı mıyız? Küçük kızları satmalı mıyız? Kadınları "vay namıssııızzzz" diyip recm ederek kafasını taşla ezmeli miyiz? Çünkü afgan pakistan ve suri kardeşlerimiz bunları yapıyor da hani kültür kaynaşması açısından söylüyorum. (!) (!) (!) (?)
Bunu zaten Türklerde yapıyor dicek olursanız, ne güzel işte afgan pakistan ve suri kardeşlerimizle eşit haklara sahip olmuş olacağız ☺️(!) (!) (!)
Şimdi Türk erkekleri de afgan pakistan suri kardeşlerimiz gibi kızları kaçırıp tecavüz edip o kızı kendimize karı yapmalı mıyız? Küçük kızları satmalı mıyız? Kadınları "vay namıssııızzzz" diyip recm ederek kafasını taşla ezmeli miyiz? Çünkü afgan pakistan ve suri kardeşlerimiz bunları yapıyor da hani kültür kaynaşması açısından söylüyorum. (!) (!) (!) (?)
Bunu zaten Türklerde yapıyor dicek olursanız, ne güzel işte afgan pakistan ve suri kardeşlerimizle eşit haklara sahip olmuş olacağız ☺️(!) (!) (!)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya kardesim ne anlatiyosun ha suriye ha turkiye kafa olarak ayni ortadogu Avrupanin en cok tecavuz vakasi siddet vakasi olan ulkesinde yasiyosun zaten daha ne kadar beter olabilirsin
Ha yani diyorsun ki türkler zaten tecavüz ediyor
Yetmedi afganlar da tecavüz etsin? Doğru mu anladım?
Ne pis bi zihniyetin var senin lan banane ya andaval turk sapik ve afkan sapiklardan
Sen de bir gram kafa yok, tek tek kelime kelime oku sorduğum soruyu
Sende fazlasi var belli arap her yerde Araptir
Abartmana gerek yok yani
Ulan beyinsiz kadın, sana diyorum ki afganları pakistanlıları surileri ülkemiz almayalım sana tecavüz etmesinler, kafanı taşla ezmesinşer diyorum, sen de öküz gibi sen de pis zihniyet var diyorsun, aklına sokkayım senin.
Ucube ben mi aldim * . k git bunlari 2 gr beyninle cevrene anlat pis bi zihniyetin olmasa biz de mi tecavuz edelim demesin ap. tal aptal muhabbetler
Ulan kafasında beyin yerine saman taşıyan kadın, ben bu soruyu ironi olsun diye sordum, yani biz onlar gibi olmayalım diye dedim, senin boynuna ip bağlasak koyun diye besleriz seni öyle beyin yok.
(!) bu işaretin ne olduğunu bilemeyecek kadar cahilsin ve beyin fukarasısın.
Senin kadınlık hakkını savundum, sana tecavüz etmesinler dedim ama sen bunu anlamayacak kadar beyin fukarasısın.