Kadınlar para kazandıktan sonra benim erkeğe ihtiyacım yok deyip evlenmezken kendine susune pusune bakarken
Erkekler para kazandıktan sonra evlenip çocuklarına ve eşlerine bakmak istiyorlar
Kadınlar para kazandıktan sonra benim erkeğe ihtiyacım yok deyip evlenmezken kendine susune pusune bakarken
Erkekler para kazandıktan sonra evlenip çocuklarına ve eşlerine bakmak istiyorlar
Bence öyle değil erkekler para kazanınca herşeyi elde edebileceğini parasıyla herşeyi satın alabileceğini düşünüp para yedirdikleriyle ego kasıyorlar diğer senin dediğin normal standartta kazananlarda çoğu cinselliği icin evleniyor sevdiği için ya da cidden evlenmek icin evlenen çok az bence
Like attım yarın eic senindir
🙂
Toplumun dayattığı abuk subuk şeyler. Erkek eline bakma oku ayaklarının üzerinde dur. Kocana boyun eğme?
Sanki adam köle almış eziyet edecek bizde ona savunma hazırlıyoruz. Yav zaten ayaklarının üzerinde dursun ama evlilik zor bir kurum. Karşında eline bakma dediği adamda senin hayat yoldaşın bugün el olarak gösterdiği adam senin koynuna aldığın adam gerçekten ilginç
kadınlar şeytanın etkisinde olmaya daha meyilli varlıklardır. bu sebeple islamda erkekler daha üstün. kadın kocasına itaat eder. çünkü akılları bir karış havada. Yaratılışları farklı. Erkek işine giremezler isteseler de. bakma KS deki fenomenlerin kadınlar herşeyi başarır algısı yaptıklarına. bunların hepsi proje
Cevap
7Cevap
Çünkü güçlü kadının erkeğe ihtiyacı olmaz
İşte bravo kadınlar maalesef bu konuda biraz bencil doğruya doğru
Kadın, erkeğe gel benimle evlen diyemiyor. Koca da arayamıyor. Ne yapsın?
Erkek paylasımcıdır içinden öyle gelir kadın sadece kendini düşünen bir cinsiyet
Neden erkeklerin üstün olduğunu anlamış olmalısın şimdi.
Üstün degilsiniz
Bunu ikinci sınıf bir canlı türü anlayamaz.
Peki
Bu işin parayla hiç alakası yok ki.
Çünkü erkeklerdeki testosteronun yarısı kızlarda yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?