Siz erkekler de bir şeyi beğenmezsiniz zaten. Alıngan olur "nazlı ve tripli" diye şikayet edersiniz umursamaz olur "erkek gibi" dersiniz. Memnuniyetsizsiniz erkekler olarak... 💅🌺
Off ne yazdığımı da anlamıyorsun. Ya da anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Ben burada kendi ilişkimden ya da kendimden mi bahsetmişim bak bakalım. Genel bir yorum yapmışım. Ki bu genel yorum da heteroseksüel ilişkiler üzerine yapılmış genel bir yorum. Görüşümüm, benim ve benim gibiler ile ya da homoseksüel ilişkiler ile hiçbir alakası yok. 💅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siz erkekler de bir şeyi beğenmezsiniz zaten. Alıngan olur "nazlı ve tripli" diye şikayet edersiniz umursamaz olur "erkek gibi" dersiniz. Memnuniyetsizsiniz erkekler olarak... 💅🌺
Yav oğlum erkek görünümlü topitopların ne istediği umurumda değil gerçek bir kadın benim dediğim gibi olur
Off ne yazdığımı da anlamıyorsun. Ya da anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Ben burada kendi ilişkimden ya da kendimden mi bahsetmişim bak bakalım. Genel bir yorum yapmışım. Ki bu genel yorum da heteroseksüel ilişkiler üzerine yapılmış genel bir yorum. Görüşümüm, benim ve benim gibiler ile ya da homoseksüel ilişkiler ile hiçbir alakası yok. 💅
kari milleti iş hayatina atildiklarindan beri erilleştiler
Bence gayet feminenler ve şımarıklar boy 1.85 kaslı olacak 100 bin tl den aşağı maaş almayacak diyenler kim :D
İlişkideki erkek rolü bize kaldı gardaş napalım
Abicim siz de bi karar verin artık öyle yapsak pick me oluyoruz şımarık oluyoruz tam tersi olunca erkek gibi oluyoruz tabirinizle napalim biz
Dişilliginizden d*ssaklarimiz cikti aw ne konusuyon hala
Erkeklerde manita gibi oldu çünkü
Tıraş bıçağım hep çantamdır
Çantamdadır**
Devir değişti kardeşim normal
Şartlar elvermiyor
Çünkü erkekler kadın gibi
Sana öyleleri denk gelmiş