Senin gökyüzünde benim yerim yoktu
göksel bu şarkısında hep yanlış insanlara sevmiş onlara ilgi duymuş ve onlarla yatmış..
sonra bu adamla tanışmış ama bu adamında dier adamlardan farkı yokmuş o istediği
o beklediği sevgiyi ilgiyi o korumayı ona verememiş ve o adamın yanındaykende yaralanmış ve kendini yalnız hissetmiş onun yanındayken bile böyleymiş sonra bunlar bunun tartışmasını yapmışlar ve ayrılmışlar sonuç olarak daha en başında bile beni sevmedin zaten demiş göksel yani
senin gökyüzünde benim yerim yoktu demiş
zaten şarkının ismide yalnız kuş yani kendi dününşeyle kuş olarak görmüş ^ ^ böylese o zaman göksel kuş beyinlimiymiş? :Pp
gökyüzünü kalbine benzetecek olursak. gökyüzündeki her yıldız kalbindeki bir kişiyi temsil eder. senin gökyüzünde o bir yıldız değil. gökyüzünde geceni aydınlatan ay olmak istiyor. ama onun düşünesine göre kalbinde yeri yok
Şarkı sözü o :))
Cevap
10Cevap
Gökyüzü o kadar büyüktür ki sadece dünyanın etrafını sarmakla kalmaz milyonlarca km ötedeki yıldızlarıda barındırırır..
İçerisinde her şey ama her şey vardır, bu sözü söyleyen kişi hariç..
ben sana layık değilim demek hayatında yerim yok demek :D hiç mi kitap okumuyorsunuz anlamıyorum ki :D
Hayallerinde ben yokum demek bir şarkı sözünün benzeri zaten
Sallamış kafasına göre birşeyler. Boşver, yenisi gelir. =D
daraldim bunaldim isteklerinden yeter baskasini bul demis
Yalniz kus güzel sarkidir.
Aaaa profilimde yazıyor kız gökselin şarkısı o :))
nikine yazacak kadar depreyona sokan nedir öğrenmek isterim
Senin dünyanda bana yer yok demek istemiş sanırım
Yani sana yol vermis :D
senin hayatında benim yerim yok diyor.
Goksel yalniz kus şarkısı dinle o
Seni kendinden üstün görüyor ayakları...
Senin hayatinda benim yerim yok demek
seninle geleceğim yok demek
hayatında olmadıgını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar