Hayatta ne için boşa kürek çekmişim dediniz?

İnsan bazen boşa kürek çekiyor.
Boşu boşuna yoruyor kendini ve bunu çok sonra farkına varıyor.
Ama bazen de iyi oluyor boşa kürek çekmek.
Çünkü o zaman anlıyorsun uğraştığına dahi değmediğini.
Diğer türlü insanın içinde hep "acabası" kalır.
Artık yorulduğun zaman dönüp geriye doğru baktığında değmediğini anlıyorsun.
Çünkü farkına varıyorsun içinin artık soğuduğunu..
Bilmem olmuştur muhakkak bir şeyler ama ben hiç oturup da dövünmedim bunun için.. Bazı şeyleri isteriz, elde etmek içim mücadele ederiz ama bir bakarız hayatın bizimle alakalı başka planları var.. Bu durumda o an isyan moduna da geçsek sonrasında anlayabiliyoruz bazı şeyleri.. Ben bazı durumların akışa bırakılması taraftarıyım.. Akıntıya karşı kürek çekmek yersiz olur.. Keyifli geceler..
Kesinlikle yavrum.. Hatta ve hatta sana en sevdiklerimden hediye ediyim dur bebeim
https://www.youtube.com/watch?v=eKkToJMefUA
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Cahile laf anlatma inadım tutunca boşa kürek çekiyorum ama inadım tutuyor bazen engel olamıyorum sanki anlayacakmış gibi direniyorum ısrarla , yorulmadan onca cümle kuruyorum. Bunun en kötü yanı onca km yol aldığını zannederken en başa vardığını görmek ı 😷
Ben onu yıllar önce bıraktım çok şükür :D
Söz de bende bıraktım da valla inadım tutuyor bazen
Bunu hiç demedim. Hayatımda her güzel oldu. Kötü olan şeylerde bana hayatı öğretti. Bu da bana boşa kürek çekmediğimi öğretti iyi olan şeyler gibi. Aslında önemli olan boşa kürek çekmek tabiri değil olumsuzluk anında yarın nasıl hazırlanırım mantığıdır.
Hiçbir şey için demedim sonucu hüsran olan bir şeyi bile bana tecrübe kattı bardağın dolu tarafını görmek bazen daha iyidir
Okul ve aşk yıllarca ders çalıştım herkes gezdi tozdu ben sürekli ders çalıştım şimdi 25 yaşındayım yine sınava hazırlanıyorum sevdiğim biri vardı ona çok emek verdim fedakarlık yaptım beni aldattı böyle birini sevdiğim için bin pişman oldum hayatta hep boşa kürek çeken ben oldum
Verdigim emekler.. Aşk dostluk kariyer hepsi boşa gitti..
Ne sen sor nede ben söylim hiç girmeyelim o konuya derim
Hiç bir şey..çabaladığım her konu benim için artıydı kimi ders oldu kimi şükür sebebi
Kpss çabam boşa gidecek gibi hissediyorum bakalim nasip
Sevdiklerimle daha sık vakit geçirebileyim diye eğlendiğim her şeyden ödün verdim, öldüler. Çok sevmeye gelmiyormuş.
Okul denen meret... ah yine sinirlendim. d
Her şey için benim için her şey kıca bir hiç
2 sene önceye kadar bir salağa boşuna kürek çektim
bu aralar iş konusunda boşa kürek çekiyorum gibi
Bunu çok dediğim zamnlar oldu
Okumak keşke sanayiye gitseydim
Demedim
Her şey için
Onun için…🕊
En İyi Kız Görüşleri