Hayatımda yerin yok dedi?

9 u 30 anladım tepkime sinirlendi bana küfür etti ve buna üzüldüğümü belirttim. tribini *** dedi. trip dahi atmadım sadece üzgündüm. sonra benimle olan fotoğrafını kaldırıp telefonu suratıma kapattı. hayatımda yerin yok dedi. ben bir şeyleri sakince konuşarak çözmeye çalıştım sadece. ve onu çok seviyordum. asla sorun çıkarmıyordu evden işe işten evdeydim. yolda kafam yerden kalkmıyor ondan başka hiç kimseyle hiçbir zaman konuşmadım. ne yapsam gıcık oluyor ne söylesem beni azarlıyor bir şeyi yanlış anlıyorum bana bağırıyor kızıyor. ondan hiçbir beklentim yoktu. asla bana şunu al bunu yap diye gezmedim. tek istediğim benim duygularımı önemsemesiydi. beni sevmesiydi. zaten sevgisizliğr aileden alışkınım. hislerimi anlatsam acıtasyon şov yapma diyor. bir gün beni çok seviyor çok ilgi veriyor diğer gün çöpmüşüm gibi davranıyor. ne yapacağımı şaşırdım. onfsn başla kimsem yok. konuşacak da kimsem yok buraya yazdım

Güncellemeler
+1 yıl
sorum niye kaldırıldı anlamadım. zaten anlatacak kimsem yok bari bunu kaldırmayın
Hayatımda yerin yok dedi?