Ne yapacağım?

Ben cinsel kimliğimle ilgili bir sorun yaşıyorum arkadaşlar 13-14 yaşlarımda kızlardan hoşlanıyordum ancak bunu söylerken zorlanıyorum hâlâ, ben tecavüze uğradım arkadaşlar 3 kişi tarafından, bundan ötürü büyük travma oluştu tedavi gördüm ancak hayattan soğdum kızları sevmez oldum bu olaydan 1 sene sonra herkes bunu duydu ve öz amcam beni tehdit ederek tecavüz etti aileme açıklayamadım amcanın bu yaptığını, beni rezil etmekle güya onu ayartmamla millete yayacağını söyleyerek tehdit etti psikolojik olarak çöktüm. Bir süre sonra bir anda erkeklere ilgi duymaya başladım şu an 20 yaşındayım bir tane çok sevdiğim kız arkadaşım var evlilik hayali kuruyorum ama geçen haftalarda en yakın (erkek) arkadaşımla bir ilişki yaşadım hem mutluluk hem utanç duydum açıkçası bunun dini boyutunu düşündüğüm için böyle hissediyor olabilirim belki birkaç ay önce bu olanları düşünerek intihar girişimde de bulundum ancak vereceğim hesaptan dolayı vazgeçtim çıkmazdayım psikoloğa psikiyatrise gittim ama sonuç alamıyorum bana bi çıkış yolu gösterin arkadaşlar ben artık dayanamıyorum lütfen

Ne yapacağım?