Rüyalarımdan korkmaya başladım kime gidebilirim?

Merhaba ben sürekli rüyamda görmek istemeyecegim kimsenin görmek istemeyecegi rüyalar kabuslar görüyorum bunları burada anlatmak istemiyorum gerçekten dinlemesi bile korkutucu uzun süreli arkadaşlık kurdugum insanlara sürekli anlatırım ve hepsi artık bunun normal olmaktan çıktığını birinin yorumlamasını ya da hocaya gitmem gerektiğini falan söylüyor bu rüyaları görmediğim neredeyse bir gün bile yok önceden çook daha fazla korkuyordum bi kaç senedir alıştım rüyalarımdan korkarak uyanmamaya başladım ama hala ses ve ışık olmadan uyuyamıyorum ışık kapandığında gözlerim otomatik olarak açılıyor çok büyük travma yarattı bende küçüklügümden beri bu devam ediyor ve gerçekten böyle şeyleri görmediğim bir gün bile kalmıyor çok nadir bir kaç senedir üstümde cevşen taşıyorum galiba onun beni korudugunu düşündügüm için bir kaç senedir daha korkmadan uyanıyorum neyse konu şu ki o dereceye geldi ki artık rüyalarımda sureler okuyarak onları yanımdan gönderiyorum besmele çekiyorum gönderiyorum ve uyanıyorum ve cidden çok yoruldum her gün böyle uyanmaktan biriyle konuşup içimi rahatlatmasını istiyorum kime gidebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
evet vaktimde ilgimde var zaten bunun nedenini merak ettiğim için yazdım birde aslında psikologa ve ya psikiyatriye gitmeyi sadece bu konu için degil başka konular içinde gitmeyi çok istedim ama yazdığı ilaçlar randevular falan sicilimize işliyormuş böyle bir şey duydum ve ileride meslek hayatımı etkileyebilirmiş bu yüzden gitmek istemedim
Rüyalarımdan korkmaya başladım kime gidebilirim?