Gördüğüm rüyaların gerçekleşmesi beni korkutuyor, ne yapmalıyım?

Bu sitede de paylaşmıştım hatta, rüya yorumlayan bir arkadaş da yorumlamıştı ama onun yorumladığı gibi çıkmadı. Benim rüyalarımın üzerinde kafa yormaya gerek yok aslında, gördüğüm gibi çıkıyor çünkü rüyalarım.

Bakın o rüya şöyle idi;

"Erkek arkadaşımın odasını ömrümde ilk kez gördüğüm zaman olduğu gibiydi, sonra ev taşınınca odası da değişmişti gerçek hayatta, rüyamda odasının ilk gördüğüm halini gördüm.

Odaya karanlık hakimdi .Yatak kırmızıydı, bir mum ve karikatürler vardı.

İşin ilginç olan kısmı o yatağın üzerinde birbirimize sıkıca kenetlenmiş olmamız ve hareket etmeden sadece öpüşüyor olmamızdı.

Hayatımda hiç öpüşmediğim gibi öpüşüyordum, deli gibi arzuyla.

Sonra birden kendimi bir elbise dolabının önünde gördüm, erkek arkadaşım da yanımdaydı.

Kapı aynı zamanda bir çıkış kapısıydı. Yanımda birden bire en yakın arkadaşım ve onun ablası belirdi.

Ne olduğunu anlayamamıştım, çırıl çıplaktım, koşuşturuyorlardı gülümseyerek, beni bir yere götürmek niyetindeydiler ve üstümü acele ile giydirmeye çalışıyorlardı.

Işıklar yandı, yarı çıplak bir görüntüyle sevgilimin tam karşısındaydım, beni en saf ve olmadık halimle görmüştü, gözlerimin içine baktı, ölür gibi utandım.

Daha sonra kız arkadaşım ve ablası beni ordan çıkarttılar.

kapıdan çıktık meydan gibi kalabalık bir yerdi, akşamdı, onlarla biraz yürüdüm fakat daha sonra onları atlatarak sevgilimin yanına geri dönme girişiminde bulundum.

Bir elbise dükkanının içine girdim, herkes ingilizce konuşuyordu, cebime attım elimi ve euro buldum, daha sonrada bir tren garının önünde beklediğimi gördüm."

Erkek arkadaşım ben intihar girişimimde bulunmadan yaklaşık bir ay önce istanbula gelmişti, biz ayrıydık o zaman. beni otelde en makyajsız, en bakımsız , en zayıf ve en çelimsiz halimle görmüştü.

Hatta beni shakirraya bile benzetmişti hatırlarsanız :) ben de ona kendimi o halimle gösterdiğim için çok utanmıştım daha sonra. Rüyada gördüğüm, ışıkların yanması ve beni en bakımsız halimle görüp yüzüme gülümsemesi ve rüyada utanç duymam buydu.

Arzuyla birbirimizi öpmemiz,rüyanın içine hem dahil hem de hariç hissetmem, elbise dolabı ve erkek arkadaşımın yanımda olması, kapı, en yakın arkadaşım ve onun ablası, beni koşturarak giyindirmeleri ve bir yere götürmeye çalışmaları ise tam olarak şu şekilde gerçekleşti;

O gün, yani intihar ettiğim gün, erkek arkadaşımla msn üzerinden görüntülü olarak konuşuyorduk, ben hiç bir zaman yapmadığım gibi kendime dokunuyordum onun karşısında.

Daha sonra bir şey oldu, ve olan şeyden dolayı tartışmaya başladık, ben ağlıyordum o da beni teselli etmek yerine daha çok beni kızdıracak laflar söylüyordu, yalanlarını öğreniyordum, gerçek yüzünü görüyordum.

Görüntülü konuşma hala açıkken hapları viski ile yutuyordum tek tek, telefon çalıyordu, en yakın arkadaşım arıyordu, onun ablası arıyordu, çünkü intihar girişiminde bulunmadan önce ağlarken, elifi benimle konuşması için yanıma çağırmıştım, kendimi kötü hissettiğim için.Ama geç kalmıştı. Neyse, annem eve geldi, odamın kapısı kilitliydi,
Güncellemeler
+1 yıl
ağlıyordum öfke nöbetine girmiştim. canım yanıyordu. Erkek arkadaşım görüntülü konuşmayı sonlandırmıştı.

Üstüme bir şey giyinmemiştim, gözlerimi açtığımda, elif ablası annem başımdaydı, elif kimliğimi bulmaya çalışıyordu, elbiselerimi getiriyordu bir yandan, ruhum bedenimden çıkıyor gibi hissetmiştim, anneme de bunu söylemiştim.

Güncellemeler
+1 yıl
Sanki bir yanım hayatta kalma mücadelesi verirken, diğer yanım çoktan huzura ermiş gibiydi.

Sanki dünyadaki az önce çektiğim acıyı, ahiretsel boyut yok etmiş gibiydi.

Gözlerimi tekrar araladığımda, elifin ve ablasının koluma girmiş beni arabaya bindirdiklerini gördüm.

İşte rüya böyle çıktı, ve bu ilk de değil. Artık korkuyorum çünkü yeniden rüya görmeye başladım, bu işin bir oluru yok mu? rüya görmemek için ne yapılır? ben geleceği az da olsa hissetmek istemiyorum çünkü.
Gördüğüm rüyaların gerçekleşmesi beni korkutuyor, ne yapmalıyım?