her seyi aslinda seve seve yaparim ama istisnalar sunlar:
1.) Acelem vardir..
2.) Moralim bozuktur
o Zaman hic sevmem ev islerini.. Hele süpürmek cok kötü.. Süpürdükce farketmeden belimi büküyorum da büküyorum.. Sonra agridan dogrulamam :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Toz almaktan nefret ederim ve unuturum zaten eğer bir yer çok tozluysa elektirikli süpürgeyle çekiyorum zaten :D çok toz yoksa çok toz olana kadar beklerim D:D: birde camve kapı silmesini sevmiyorum geriye kalan hangi iş varsa yaparım
00 Yorumla
+1 yılBen yemek yapmayı çok seviyorum.
ama ben mutfaktayken kimse orda olmayacak elime ayağıma dolanmayacak..
güzel bir müzik açtımı. kendimi unutuyorum mutfakta :)05 Yorumla
Soran+1 yılEic abi bir kere dert yanmıyosunn ki
- +1 yıl
evet ben ters biriyimdirr :) sevmediğim şeyleri dile getirmektense, sevdiğim şeyleri dile getirmeyi tercih ederek, kendimi daha mutlu ve pozitif yapıyorum. bende böyleyim. Hayatımda negatifliklere sevilmeyenlere mıymıylıklara asla yer yokkk... Sevmediklerimizi konuşmaktansa sevdiklerimizi konuşmayı her zaman tercih ederim :) @paks124
Soran+1 yılBamya abi iyi dediniz
Soran+1 yılHoş
Perdeyi takarsın takarsın tam biter kol uyuşmuş ama bitti diye mutlusundur annen gelir yanlış takmışın sök yeniden tak :( Bunu yaşadınmı hiç he :'(
13 Yorumla
Gizli SoranÇok yaşadım
Gizli SoranÖnemli değil kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Günümüz Türk kızları acaba evlenince ne yapacaklar kocalarına çok merak ediyorum.Ellerinde telefon odalarında akşama kadar facedeler.Dakka bşaı fotoraf çekiniyorlar hiç bir evişinde annelerine yardım etmiyorlar da acaba evlenince kocalarına ne yapacaklar.
26 Yorumlabu senın gördüğün kızlar..biz böle değiliz mesela. hala evde iş yapıyorz:)
hizmetçi arıyorsan bunlar için şirketler var
yok daha neler ya hizmetci varmısta falan :D yatak dısında hıcbıseye yaramıcak kadın nedırkı ya esıne bı yemek yapmayan kendı nerde yıcek hep dısardamı olucak
+1 yılEvde yapmaktan en çok hoslandigim sey yatmak uyumak uzanmak oturmak tv bakmak telefonumla wlana baglanip aksama kadar nette gezmek. Yemek icmek spor aletlerine binmek duş almak. Küvetin içinde saatlerce uyumak. Daha neleer neler tabi haftanin 6 günü full calisinca ancak pazar günleri eevintadini cikarabiliyorum :-D
01 YorumlaCok mu rahat oldu ne :)
+1 yılbulaşık nedir abi yaa kaçıncı yüzyıldayız yok mu bir hap map bişi. şu an hap yesek yemek diye bak ne su masrafı ne tabak çanak masrafı ne bulaşık zahmeti ne pişirme zahmeti ne de vakit kaybı. inanılmaz çözüm. :D yine isteyen keyfine düşkün olan pişirsin yesin :))
00 Yorumlahoşlanmadığım çok dağ gibi bir bulaşıktır.mesela bayram geliyor gelen misafir çok ailecek bir akşam yemeği sonrası bulaşığının 5 katı.ter akıtıyorum valla.ama en sevdiğim ütü yapmaktır.evde dükkanda ben yaparım ütüyü.
01 YorumlaSende istisnasn o zamn :)
+1 yılen sevmediğim ev işi camları silmek off nefret ederim yaa
normalde o akdar titizimdir ki var ya temizlik yapmak benim için terapi gibi
çamaşır suyu ve temizlik bezi ile dostum yıllardır yani:)
ama cam silmek böğğ ya:(00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÜtü olmasın, varsa da bana kalmasın. Kavşak çizdiğim pantolonları düzeltemeyince tekrar yıkamak zorunda kalıyoruz. Bütün şirinliğimi takınıp "Bak ne güzel oldu" desem de yemiyor.
01 Yorumlao çizgi zor evet
Tam tahmin ettiğim gibi erkekler perde asmak diyecek :D
Ütü MÜ kızlar ne ütüsü ütü yapmak nasıl sevilmez hey Allah'ım benim en nefret ettiğim iş toz almak o da kolay geliyor size herhalde00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ve Kesinlikle Yemek yapmak :D Yani Mutfakta olayım Tatlı falan yapayım :D yeter bana :D
Bir Türk Erkeği olarak gurur duyuyorum kendimle :))02 YorumlaValla bnde guryr duydm sennle . Her eve lazm senden :p
Aynen ;) her eve yetişememde ytani 1 ev olursa iyi olur :P ehuehu :D
+1 yılperde takmak cok gicik
gec kalmisim soruna ben bunu nasil görmem:)01 Yorumla
Soran+1 yılEvett yanii
+1 yılkesinlikle ütü yapmak,
eğer giydikleri 3xl beden olan bir babanız varsa ütü yapmak tam bir işkence olabiliyor :/00 YorumlaBulaşık. Yemek yağlı kaşığı makineye koyarken elinden kayması ve parmaklarına yemek yağı bulaşması. :/
00 YorumlaYa ev temziliğiiii komple cinnet geçiriyor insan yaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılEvettt
+1 yılBana kimse iş yaptırmıyor ki :D Ama ütüyü özellikle sevmiyorum,kendi kendime kalınca bile yapmak istemiyorum.
00 YorumlaÜtü
toz almak
bulasik yikamak
ev supurmek
cam silmek
perde asmak (eziyet resmn)
Yatak toplamak
neyse liste daha uzarda aklima gelen bunlar :)))02 Yorumla
Soran+1 yılE bisey yapma koksun ev yırıll yırıll
Bence toz almak daha sonra ütü. toz alırken çok ayrıntılı yerler oluyor ve bni sinir ediyor. ütüde ayrıntı istiyorda. toz alması çok gıcık
00 YorumlaBen süpürgeyle bulaşığı sevmem ama tabi evin büyük kızı olunca işler size düüşyor mecbur yapıyorsunuz :D Ütü de zevklidir ya severim :)
01 YorumlaBir utu seven daha:)
+1 yıleğer çaışmıyorsanız ev işlerinide bir zahmet yapın kızlar, hem evde yat hemde evle ilgilenme
ohooo ne boka yarar ki öyle eş02 Yorumlacıx olmadı bu yorum..
işine gelirse.
Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Mecbur hepsini yapıyoruz da ütü illet bir şey ya hiç sevmiyorum hele ki yazın :/
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu devirde kıçını devirip tv izlemeyi seviyolar ne anaya babaya yardım ederler ne bişey :D
15 Yorumlakızları çok yanlış tanıyorsunuz efendim. o_O
heh şöle aa es geçmeyelim bazı kızlarımızı cıx cıx :)
no problem :)
+1 yılTemizlik yapmaya bayılırım (ciddiyim) ama sofra silmek ve lavabonun içini boşaltmak çok kötü
14 Yorumlaen zor olanı dimi ama insan alışıyo :D
Evet :d bide ortam çok önemli bence. Evde hiç kimse olmayınca müzik açar yaparım öyle 12 saat temizlik yapsam tınlamaz :p
aynen yaa. bende müzikle iş yapmaya bayılırım.. keyif veriyo :D
her şeyi yapabilirim ama ütüyü benden uzak tutsunlar :)
00 Yorumlatoz almak berbat bişey ya çünkü belli olmuyo ya sinir oluyorum sanki boşuna yapıyomuş gibi
00 Yorumla
+1 yılToz almaktan ve banyo tuvalet temizliginden nefret ederim geri kalaninda sorunum yok.
00 YorumlaÜtü yapmak,, perde asmak,, bulasık makinesini boşaltmak,, cam silmek.
118 Yorumla- +1 yıl
dizmişsin kanka:)
- +1 yıl
ver hadi getir gökhanla ütüleriz biz:D
Soran+1 yılBu soru benim olduguna göre pisen yemekte benim de payım var da ben burada tavuk mu pisiriliyo yoksa mercimek mi fırına sürülüyo anlamadım
Soran+1 yıl@Nemsi burada milletle umut ticareti yapmayın aç herkes
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tümünü yapıyorum, en az vakit harcadığım ama ona rağmen en nefret ettiğim iş ütü!
00 Yorumlaütü banyo tuvalet temizliğinden bile zor geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılBulaşık yıkamak çok kötü hiç çekilmez ya :(
Herkes aslında kendi bılaşığını kendi yokayacak :)00 YorumlaÜtüyü beceremiyorum ya :(
Birde ev süpürmeyi.. Seviyorum ama boyun uzun olduğundan dolayı hemen belime ağrılar giriyor :(00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ev işlerini sevmiyorum.Evde sadece yemek yapmaktan hoşlanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvden yapmaktan en çok hoşlandığım iş uyumak :D Çünkü efor harcamam gerekmiyor.
00 YorumlaYemek,ütü,temizlik severim ama bulaşık çok zahmetli ya :D Hele ki o lavaboya elini sokup artıkları almak falan bir kötü oluyor :D
00 YorumlaHicbirini severek yapmam..yani yaparken keyf almam..ama isim bitince heryer mis olunca iste ozaman keyflenirim
01 Yorumlatemizlik gbisi var mı ya
benim bildiğim genel olarak; pazartesi ve bayram temizliği.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü :D
00 YorumlaHiç temizlik yapmam. Kendimi eksik hissediyorum. Ama bulaşık yıkıyorum:)
10 YorumlaDiğer konusunda 301 cevap paylaştı. ister sev ister sevme ama yapmak zorundasın hepsinede yapıyoruz işte:))
00 Yorumla
+1 yılBen sana söyleyeyim :) kızların en sevmediği iş ütüdür :D
111 Yorumlaevet cevaplara bakılırsa oyle:D
Cevaplardan ziyade daha ütü seven bir kız görmedim :D bende de tam tersidir olay :D elbiselerimi başkası ütülerse giymem :D
ben seviyorum ya ütüyü alalaa. bende erkek olarak ütü yapan bir seni gördüm:D eşiin yaşadı
Bakalım o da öyle diyecek mi :D Daha fol yok yumurta yol folluk yok :D
olur olur :)
Çok lazımdı :D kendi işimi kendim görüyorum işte :D ne başıma bela edicem :D
aman iyi ya sen bilirsin :)
Ben sizler için diyorum :D başınızı yakarsınız yani :D benim gibi bir adamla yapamaz kimse :D
ben olmayacağım için hayatında no problem. seninle olan düşünsün eheh :)
Bende genel konuştum zaten :D yazıktır günahtır ya :D
En sevmediğim ütü ya ne pis arkadaş :/ Az önce bitti 1 haftalık ütü yaptım yaşlandım yeminle.
01 Yorumlaçok biriktirmıceksn o yuzden. azar azar yapmak lazım yoksa ters tepiyo :)
+1 yılyemek yapmayı severim ama bulaşık yıkamak beni deli ediyor :)
Ha bir de ütü. Sırf ütü yapmamak için ütü gerektirmeyecek kıyafet alıyorum :)00 YorumlaÇamaşır-Bulaşık-Ütü-Yemek-toz almak hepsi ben yapıyorum evime giren karım var sanar kadın olmak zor ben %10 unu yapıyo olsam bile öğrendim.
00 Yorumla
+1 yılulan ev işlerinin tümünü sevmiyorum hangisini yazasam diye şaşrıdım. Bana acilen bir hizmetçi lazım evi resmen bo.. götürüyor.
00 Yorumlabanyo tuvalet askerlik harici temizlemedim ama ütüden nefret ediyorum. ütü cehennemden çıkma bir şey arkadaşlar!
00 Yorumla
+1 yılHepsini yaparim has ev kiziyim
bu kızı artık bulmak imkansız kimse demesin bu lafı yoksa vura vura öldürürüm :D12 Yorumlaanket sonucu öyle diyor ama:)
+1 yılKızım Bulaşıkları yıka Dersim var Anne.
Kızım hadi alışverişe gidelim olur anne.
Kızım hani ödevin vardı
Bırak anne ya ...12 Yorumlaiyiydi bu :)
eyvallah.
+1 yılen hoşlanmadığım süpürge toz alma çünkü alerjim var ve bulaşık makinesine bulaşıkları yerleştrmek zor geliyor :/
05 Yorumlaeskiler gbi konuşasım geldi şimdi.. önceden bulaşık makınası mı vardı :)
kızlar ev işlerini yapacak erkek de yan gelip yatacak yok ya devir değişti artık erkekler de yan gelip yatamayacakları için hoşlarına gitmiyor yorumlarda da gördüğüm kadarıyla
yoo öyle bişe değil bence.. erkek de yardım edecek tabıkı ama bayanlarda çok tembellık var emın ol.. evet adam hiç kılını kıpırdatmıyorsa haklısın ama kadında sabahtan akşama kadar boş duruyorsa ona da karşıyım !
elbetteki evin işleri yapılacak pis oturulacak değil ya ama benim kızdığım erkeklerin bayanları hizmetçi gibi görüp ev işlerini yapma mecburiyetini hissettirmeleri sonuçta ortak yapılmalı bence
tabiki öyle.o tarz kro erkekler düşman başına :)
yağmurlu bir günde elinde kahveyle battaniyeye sarılıp cam kenarına oturmak yazan olursa hunharca katlederim.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Geyik konusunda cokk hamaratlar lak lak dır dr vır vr :D
06 YorumlaHehehh ole mi :)
Karsisindaki erkek odun oldugu icin bir seyi on defa solemek zorunda oldugu icindr haklisn :))
Adamina gore:D
+1 yılhepsi televizyon karşısında çikolata cips yemekten hımbıl bir haldeler :)
15 Yorumlaöyle mi dersin. genelleme yapmasak hani =)
tabi tabi özür :)
henüz türk erkeklerini geçebilecek kadar göbek bırakmadılar
uwww çok sert yorum cevap yok korktum :)
kesinlikle ütü, valla kaç defa denedim yine buruşuyor. gerisinde ne var ki bulaşık yemek yapmak evi süpürmek felan onlar trişka:)
00 Yorumla
+1 yılperde asmak kadar berbat bir şey yok tur evin uzunları için tam bir işkence :D
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen sorma
Bulaşık tabiki bazen hepsini çöpe doldurmak istiyorum bigün yapıcam yaşicam o zevki :)
00 Yorumla
+1 yılben hepsini seviyorum ya enerji veriyo oyalanıyorum
00 YorumlaYengem zorla o antıka oymalı dolabı sildirirdi düsmanım o zamandan beri :D
10 YorumlaDiğer konusunda 343 cevap paylaştı. Toz almak. Bir de benim toza alerjim var. Lanet olsun :/
00 Yorumlaütü , yemek , temizlik vs. tamamda bana bulaşık demeyin ya
00 YorumlaUtu hic yapmam zaten bir yaptigim toz almak odami toplamak ve bulasik makinesini boşaltmak var ama bulasik makinesini bosaltip yerlwstirmek bana olum gbi geliyor
00 Yorumla
+1 yılBir şık eksik koymuşsun canım.
F-Hepsi olarak koysan onu seçerdim. İş değilmi hepsi sıkıcı.00 Yorumla
+1 yılhalı yıkamak erkek olunca halı ve cam sana kalıyor evde genelde:D
00 Yorumla
+1 yılBulaşık ve toz almak. İkisinden de nefret ederim ama mecbur kalınca yapılıyor.
00 Yorumla
+1 yılBulaşık kadar uzuy bir şey yok makineye dizmeden onları akıt ne anladım o zaman yıkarım ben
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya bulasik makinesine ne is kaliyo ozamnan :)
- Devamını Gör (196)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne