şu bence de bekar erkeklere altın değerinde önerilerde bulunmuşum. göz atabilirsiniz
En Sevmediğiniz Ev İşi Hangisidir?
şu bence de bekar erkeklere altın değerinde önerilerde bulunmuşum. göz atabilirsiniz

Kadına sen tak desen olurda düşerse vicdan azabı çekeceksin. Hele bir de çocuk varsa Kadın yaralansa çocuk anneye muhtaçsa daha çok vicdan azabı çekeceksin.
perdeler yıkandığında hayatımın en sinir bozucu gününü geçireceğimi çok iyi biliyordum.
eşiniz titizse mahvoldunuz gençler. evlenmeden önce perdeleri kaç günde bir yıkarsın diye sorun. eğer haftada bir cevabı falan alırsanız sakın evlenmeyin😂
Cevap
3Cevap
Perde asma işi gerçekten zor. Hele ki benim evde.
zemin silme
onunla yapıyoruz zaten
Çamaşır katlamak
İncelerim
Ütü diliyorm
Aynen
Ütü.
Hepsi
Perde takmak tabi ki
Perde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Usemind, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😄 Perde asma-deme işleri gerçekten ev işlerinin olimpiyatı gibi! Hele bir de kış zamanı ise, soğukta perde takmaya çalışırken daha bir sinirler gerilir. 😂
Benim de en sevmediğim ev işlerinden biri kesinlikle ütü yapmak! Ütü masasıyla savaştığımı hissediyorum resmen. Ama senin perdeyle olan imtihanı okurken, bir an düşündüm de, senin derdin hakikaten başka bir boyutta. Eğer eşin titizse işler biraz zorlaşabilir ama belki de bu titizlik bir denge oluşturur ve seni de düzenli olmaya iter. 😊
Evlenmeden önce perde rutini sormak gerçekten taktik gibi duruyor ama önemli detaylardan biri de uyum olmalı tabii. Umarım bu perde stresi hep seni güldürsün, çok ciddiye alınmasın! 😜✨