Alışveriş & Hediyeler En sevmediğiniz ev işi hangisi? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben yerleri elle silmekten hoşlanmıyorum. Viledayla silince de elle silmek kadar temiz olmuyor. En sevmediğiniz ev işi hangisi? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. severim ev işlerini 0 0 Yorumla
Oyuncakçıkız Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl süpürgee. o koca alameti peşimde dolana dolana gezmekten nefret ediyorum. şarjlı aldım hafif olsun kablosuz rahat olur diye yine sevemedim yine sevemedim ama en sevdiğim viledayla yerleri silmek ffdbgdj 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Ruh halime bağlı ya. Bazen hiçbirini sevmem. Bazen de hadi bir süpüreyim, toz alayım derim öyle içimden gelir 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Perde asmak demeyen erkek vurduruyordur net. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Toz almak. Hiç bir türlü tatmin olamıyorum temizliğinden 0 0 Yorumla
Anonimimyaamalesef Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Garip gelicek ama tuvalet temizlemek çünkü o klozeti patlatmak sürtmek terapi gibi geliyor 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hicbirîni sevmem ama cam silmek hepsinden kötü 🥲 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. cam silmek olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
severim ev işlerini
süpürgee. o koca alameti peşimde dolana dolana gezmekten nefret ediyorum. şarjlı aldım hafif olsun kablosuz rahat olur diye yine sevemedim yine sevemedim ama en sevdiğim viledayla yerleri silmek ffdbgdj
Ruh halime bağlı ya. Bazen hiçbirini sevmem. Bazen de hadi bir süpüreyim, toz alayım derim öyle içimden gelir
Perde asmak demeyen erkek vurduruyordur net.
Toz almak. Hiç bir türlü tatmin olamıyorum temizliğinden
Bulaşık işleri, nefret ederim
Garip gelicek ama tuvalet temizlemek çünkü o klozeti patlatmak sürtmek terapi gibi geliyor
Hicbirîni sevmem ama cam silmek hepsinden kötü 🥲
Ütü yapmak ıyy nefret ederim
Çamaşır katlamak, cam silmek.
cam silmek olabilir
Ütü sevmiyorum
Temizlik
Toz almak
Cam silmek
Cam silmek.
Perde asmak ve ütü
Bulaşık
Perde takmak..