Kuş kokusuna bağımlı olabilirim😄 Muhabbet kuşum yeni alınmış kıyafet gibi kokuyor. Sultan papağanım ise cici bebe gibi kokuyor. Sürekli koklayasım geliyor bunları. Sultanı koklayınca huylanıyor antenini sallıyor şapşik😍

Siz de besliyor musunuz kuş? Cinsi ne? Ve kokusu neye benziyor? 😆 Her cins farklı kokuyor bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beslemiyorum maalesef
Kuş beslemistim bir zamanlar evet güzel kokuyorlar.
Cinsi neydi
muhabet kusumuz vardi sattik bana mahkum etmek gibi geliyor o yüzden karsiyim artik ama cok guzel kokuyorlar evet
Biz kafeste tutmuyoruz uyku vakti koyuyoruz hep evdeler ve için içine ettiler yenmedik kitap defter koltuk duvar kalmadı hatta pencere lastiği ve mutfak tezhafını bile kemirdiler
oyleyse iyi yine kimisi alip eve koyuyor omur boyu kafes yazik o hayvanlara
Bize yazık
niye size 😂
Ev mahvoldu
he orasi oyle doğaya sal istersen kurtul onlarda kurtulsun 😀😂
Yaşayamazlar ev kuşu onlar duşa kabinde duş bile alıyor bizle kahvaltı ediyor çekirdek fıstık yiyor
oo cok iyimis baya alistirmissiniz 😂 kac yilldirnsizinle
6 senesi var
masallah baya iyi
Sultan papağanının bakımı zor mu muhabbet kuşum oldu hala kafes vs var sultan papağanı almak istiyorum
Bakımı zor değil ama sesi çok yüksek genelde sessiz ama arkadaşı başka odaya geçerse onu arıyor ve çok bağrıyor omzumdaysa kulağım çınlıyor sen düşün bir de pisliği çok kaka, tüy, ince kıl çıkarır, kepek döker. Gagası çok sağlam mutfak tezgahını bile yedi
Hep bir şeyler kemirmek istiyor
Çift almasam tek olsa psikolojisi bozulur mu sence muhabbet kuşum vardı tekti benimle çok ilgilenirdi kendisi gelir üzerine konardı öpücük verirdi yanına eş alınca beni terk etti bir nevi 😅😅 aynı şeyi bir daha yaşamak istemem
Muhabbet kuşumla arkadaş psikolojisi iyi evde başka kuş varsa sıkıntı olmaz ama cinsellik ihtiyaçları var bu yüzden gaylik yapıyorlar birlikte dün gece sultan tesbihe yürüdü
Evde başka kuş yok tesbihe yazık olmuş desene 😅😅
Bilemedim yalnızlık çekebilir o zaman 2 tane al ikisini de kendine alıştır yavru slıp ama kafa çok *
Bu kafa s*** olayını düşüneyim bu kadar sesli olduklarını bilmiyordum
Yakalarsam eğer ses kaydına alır atarım
Olur bana uyar
Evet kokusu bağımlılık yapıyo
Cins?
Muhabbet kuşu 😂 şu an terliğimin üzerinde kalkmıyo 🤣
Değişik kokuları var 🌸