Diğer Papağanım elimi ısırdı, papağan olur muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor papağanım İzmir marşı falan çalıyor ismimi söylüyor ıphone sesi çıkarıyor üsküdara gider iken söylüyor çok tatlı sevdiğimde basını egiyor ama elimi ısırdı bende onun gibi papagan olur muyum? Papağanım elimi ısırdı, papağan olur muyum? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. her söyleneni tekrar etme hastalığına yakalanabilirsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl eyvah eyvah Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Papağan evrimi geçir bir şey olmaz da Frankenstein olma dünya bir tana daha kaldıramaz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tamamdır bunu düşüneceğim Yorumla
EsasiyaH Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl :D yav sizin aklınızı kuşa taksalar kuş ters uçar harbiden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl DNNSNSBSHWUETODJSHAHKDDJSH Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl evet olursun uçar gidersin de belki KS'den kaybolursun falan 0 0 Yorumla
Hatice12345678901 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kedinin bakışları gibi baktım soruya😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl HABDHSBSNDNSN bu iyidi Yorumla
__howm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Aklımdaki tek soru o kedi ona saldirmiyormu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl hayir ben o kediye saldırıyorum ekmek arası yapıp yiyorum bide Yorumla __howm_ +1 yıl E yiyorsan neden fotoğrafta var Yorumla Soran +1 yıl yemeden once bu foto Yorumla __howm_ +1 yıl Kuşu yeme bağrı o kalsın gel bende tavşan var tatlı mı tatlı küçük mü küçük gel onu yiyelim ama en büyük pay benim olacaaaaak Yorumla Soran +1 yıl en buyuk pay senin olacaksa gelmeyebilirim🥹 Yorumla __howm_ +1 yıl Ama tatlı niyetine yersin çok dadluu Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Diğer konusunda 375 cevap paylaştı. Bülbül gibi şakırsın belki de. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl ama bülbül ısırmadı Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Ay pardon... Sorunun trolluğünden dolayı net okuyamamışım 😄 Yorumla Soran +1 yıl ahshshhshs trolluk yok artik papaganim Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Papağanlar soruyor sitesi açalım sana:) Yorumla Soran +1 yıl olur açabilir misin 👍🏻🪩💅❤️ Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Erkek sultan papaganı saglıka buyusun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl amin sağ olun nereden anladınız Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sultan papaganlarından ıyı anlarım Dişiler kokusmaz erkek konusur grey cınnamon cınsı bır papişşş Yorumla Soran +1 yıl heeee doğru evet haklısınuz Yorumla
melihyakicii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Millet iyice kafayı yedi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl haklısın🥺🥺🥺 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ooo hayırlı olsun artık siz de bir papağansınız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl nandksmdlsmdj tesekkur ederim izmirin dağlarında cicekler acar Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zombi olaaabilirsin 😇 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kedi çok güzelmiş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tesekkurler… Yorumla
ekcn30 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Papağan adam olursun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl sen sincap adam mısın Yorumla ekcn30 +1 yıl Galiba evet Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olmazsın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl herkes olursun demis biraz korktum acıkcası Yorumla
hvsvn Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sabah papağan olarak uyanabilirsin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl korkuyorum helpp Yorumla hvsvn +1 yıl Sende onu ısır Yorumla Soran +1 yıl evet bende onu ısıracağım teşekkürler Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. O suratındaki gagamı 0 0 Yorumla
MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. olabilirsin belki 1 0 Yorumla
Milfhunterx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben isirsam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl mezarcı olurum galiba Yorumla Milfhunterx +1 yıl Pauauahah benim ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
her söyleneni tekrar etme hastalığına yakalanabilirsin
eyvah eyvah
Papağan evrimi geçir bir şey olmaz da Frankenstein olma dünya bir tana daha kaldıramaz.
tamamdır bunu düşüneceğim
:D yav sizin aklınızı kuşa taksalar kuş ters uçar harbiden
DNNSNSBSHWUETODJSHAHKDDJSH
evet olursun uçar gidersin de belki KS'den kaybolursun falan
Kedinin bakışları gibi baktım soruya😂
HABDHSBSNDNSN bu iyidi
Aklımdaki tek soru o kedi ona saldirmiyormu
hayir ben o kediye saldırıyorum ekmek arası yapıp yiyorum bide
E yiyorsan neden fotoğrafta var
yemeden once bu foto
Kuşu yeme bağrı o kalsın gel bende tavşan var tatlı mı tatlı küçük mü küçük gel onu yiyelim ama en büyük pay benim olacaaaaak
en buyuk pay senin olacaksa gelmeyebilirim🥹
Ama tatlı niyetine yersin çok dadluu
Bülbül gibi şakırsın belki de.
ama bülbül ısırmadı
Ay pardon... Sorunun trolluğünden dolayı net okuyamamışım 😄
ahshshhshs trolluk yok artik papaganim
Papağanlar soruyor sitesi açalım sana:)
olur açabilir misin 👍🏻🪩💅❤️
Erkek sultan papaganı saglıka buyusun
amin sağ olun nereden anladınız
Sultan papaganlarından ıyı anlarım Dişiler kokusmaz erkek konusur grey cınnamon cınsı bır papişşş
heeee doğru evet haklısınuz
Millet iyice kafayı yedi
haklısın🥺🥺🥺
Ooo hayırlı olsun artık siz de bir papağansınız
nandksmdlsmdj tesekkur ederim izmirin dağlarında cicekler acar
Zombi olaaabilirsin 😇
Kedi çok güzelmiş
tesekkurler…
Papağan adam olursun
sen sincap adam mısın
Galiba evet
Olmazsın