Diğer Kuşum elimi ağzına alıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kuşum elimi azına alıp duruyor ama acıtmıyor ve kusuyor neden bilen var mı? (Tek tek elime kusup baya azına alıyor parmağımı) Güncellemeler+1 yıl (Erkek) Güncellemeler+1 yıl 1-2 aylık Kuşum elimi ağzına alıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vay be milletin kuşu elini ağzına alıyor bizi de bilgilendriyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin kuşun var mı? Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Seni kuş sanıyor eşi olarak görüyor ve seni besliyor 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ama küçük anlam veremedim (2 aylık) Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Erkek mi kuşun Yorumla Soran +1 yıl Evt erkek Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Normal erkek kuşlar yapıyor öyle Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Eş al istiyorsan ama sana ilgisi azalır ben aldım pişman oldum Yorumla Soran +1 yıl Yok ztn bakmak çok zor bırakacak kişide yok Yorumla Soran +1 yıl İyi bir şey mi peki? Bu arada çok teşekkürler Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Rica ederim. Kötü bir şey değil seni sevdiğine delalet Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler tekrardab Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Geçti şimdi teşekkürler Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kuş, eş istiyor. Konuşuyor mu? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Daha küçük 2 aylık ve konuşuyor az az Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Erkekse erken yetişkin olur Eş alışsan size ilgisi azalır Yorumla Soran +1 yıl Almazsam bir sorun olur mu? Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Hayır, kızgınlık dönemi bir süre sürer, geçer Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar erken olacağını düşünmemiştim daha 2 aylık bile olmadı konuşmuyor fakat konuşmaya çalışıyor anlayamıyorum Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Birkaç gün sonra Kuş elindeyken alt tarafını eline sürtünmeye yani çiftleşme çabaları başlayabilir Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler artık en azından endişelenmeyeceğim? Tahminen ne kadar sürer Yorumla Aslanbey032 +1 yıl 3 günde olabilir 1 hafta sonrada olur belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl 1 kere daha yaptı sonra sorun geçti çok teşekkürler Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Eşi zannediyo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Küçük ya 2 aylık daha anlamıyorum fark eder mi? Ve iyi bir şey mi Yorumla Gülxxx +1 yıl Azmis iyo birsey degil Yorumla Soran +1 yıl Ama küçük yani bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey yokmuş şükür geçti Yorumla
NelereGeldim Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ağzına mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet parmağımı baya ağzına alıyor (erkek) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vay be milletin kuşu elini ağzına alıyor bizi de bilgilendriyor
Senin kuşun var mı?
Seni kuş sanıyor eşi olarak görüyor ve seni besliyor
Ama küçük anlam veremedim (2 aylık)
Erkek mi kuşun
Evt erkek
Normal erkek kuşlar yapıyor öyle
Eş al istiyorsan ama sana ilgisi azalır ben aldım pişman oldum
Yok ztn bakmak çok zor bırakacak kişide yok
İyi bir şey mi peki? Bu arada çok teşekkürler
Rica ederim. Kötü bir şey değil seni sevdiğine delalet
Çok teşekkürler tekrardab
Rica ederim
Geçti şimdi teşekkürler
Kuş, eş istiyor. Konuşuyor mu?
Daha küçük 2 aylık ve konuşuyor az az
Erkekse erken yetişkin olur
Eş alışsan size ilgisi azalır
Almazsam bir sorun olur mu?
Hayır, kızgınlık dönemi bir süre sürer, geçer
Bu kadar erken olacağını düşünmemiştim daha 2 aylık bile olmadı konuşmuyor fakat konuşmaya çalışıyor anlayamıyorum
Birkaç gün sonra Kuş elindeyken alt tarafını eline sürtünmeye yani çiftleşme çabaları başlayabilir
Teşekkürler artık en azından endişelenmeyeceğim? Tahminen ne kadar sürer
3 günde olabilir 1 hafta sonrada olur belli olmaz
Anladım
Teşekkür ederim
Rica ederim
1 kere daha yaptı sonra sorun geçti çok teşekkürler
Eşi zannediyo
Küçük ya 2 aylık daha anlamıyorum fark eder mi? Ve iyi bir şey mi
Azmis iyo birsey degil
Ama küçük yani bilemedim
Öyle bir şey yokmuş şükür geçti
Azmis kusun
ağzına mı
Evet parmağımı baya ağzına alıyor (erkek)