aynı durum kndi başlarına gelincede bn kaynanamla oturmam drler
Kaynana ve kayınpederle alt üst katlı evde oturmak?
aynı durum kndi başlarına gelincede bn kaynanamla oturmam drler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ayri evde oturmus olsaniz okadar cok karsilazmazsiniz belki. ama üst katda oturmanda sabahdan aksama kadar onlarin yaninda bulunma zorunlulugunu getirmez
Yeni evli olucaginizdan zaten daha fazla anlayis gösterirler.
Bu kadar problem yapma bunu kendine zamanla hersey yerine oturur. bu durumun avantajlarida olucaktir yasadikca onun keyfini cikarir ve anlarsin
ama hiç öyle anlayışlı düşünceli insanlar değiller ve gelsn otursn bişe isteynce yapsn temizlik yapsn biz diyelm o yapsn şeklinde düşünüyolar
anliyorum bastan kurallarinida koymalisin belli etmelisin ohalde. tabiki gerektiginde yardimci olabilirsin sende istiyorsan ama basindan belli sinirlarini koymazsan sen üzülürsün.
bn zaten bişey demedm gerektiğinde yardm ederm yaşlı insanlar beraber de yeriz ama beni sadece iş yaptıracakları kişi olarak görüyorlar gelsn temizlik yapsn sunu deym yapsn kalk bunu yap kalk sunu getir kalk bunu getir ve çok düşünceli de değiller her gün onlarla oturmak istemiyorm işten gellmiş olcam zaten o yuzden her gün onlarla yatana kadar oturmak değil eşimle de vakit geçirmek istiyorm ama tabi beraber yemek yenir çay içilir ama her gün her gün yatana kadar oturmak istemiyorm
Napsın adam anasını babasını bıraksınmı?
Ayrıca ayrı evlerde olacaksınız, birşey olmaz. Yemek yeseniz de kalkarsınız az bir zaman oturup. Eşinin yaklaşımına bağlı bu işler. Aradaki dengeyi o kuracak.
deli misiniz ya aileden uzak bir yerde ev tutulur evlenildiğinde. yoksa hiç bir zaman evliliğin sorumluluğunu hissedmezsin
çok yemek yaparsn :D
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...f7f078b7f9de.jpg
Cevap
6Cevap
Kendinden de mi utanmıyosun şu an bunları düşündüğün için
Tepene mi sçtılar o kadınla adam ne güzel yiyin beraber sevişmeye gidersiniz evinize
ne alaka yaa ne saçmalıyosn be bakmam mı dedm ama her gün de yatmadan yatmaya oturmak istemem sanki ailesini istemiyorm dedm kndiniz olsanız istemezsniz biri deyince böyle yorum yaparsn sen yeni evlen her gün kaynananla yatana kadar otur bakalm
kim ded sana kaynanan mı dedi hergün benle mecbursun oturmaya diye
Arkadaşım aynı şekilde binadalar yatmadan yatmaya gider evin çokta huzurlu istemesse gitmez zorlamıyorlar ya
herkesn kaynanası kayınpederi aynı olmuyo canım ha beraber de yenilir tabi ama her gün kayanamla oturmak istemediğimi söyledm sanki insanları kapıya koymusum gibi yorum yapıyosn sen evlen kaynananla otur bakalm kndinize gelince ay yok istemiyorm dersinz baskası söyleynce böyle söylersn kndi basına geldiğinde görürüm seni
tamam canım mektup yazarım
Olsun nolcak sofraya iki tabak daha koy eve cikarlar yiyip. Eline mi yapisir
ya ben onu demiyorm illa ki beraber yenilir falan ama her gün yatana kadar beraber olmak istemem yeni evlenmişm her gün yatana kadar kaynanamla mı oturym
hemen olumsuz yorum yaparsnız ama kndiniz başınıza gelince yok ben istemiyorm dersinz
sizde evlenince kaynana ile aynı evde oturun bakalm görün nasıl oluyo evliliğin tadı
sanki kapıya koydum insanları
@askyumagı arada bir kendi evinde takılırsın bazende aşağı inersin mesela haftasonları aile ile beraber yapılan kahvaltılar mükemmeldir bide evin neşesi bir çocuk olsun bak nasılda mutlu olunuyor :)
Ben zaten istemiyorm demedm ki ailemi birakmak istemiyorm. dediginde normal karsiladm cunku yaslilar ayni durumda bn. olsam bnde aynisini yapardm ama her gun yatana kadar oturmam yine bu ailesine bakmak yardm etmek istemedigim anlamina mi geliyo?
Bnde oyle diyorm arada kndimiz basbasa yiylem arada onlarla ama onlar her gun berbaer oturup yeyip yatana kadar otururuz diye bekliyo ve hic dusunceli anlayisli degiller hep yanimizda oturun diye dusunuyolar
gayet normal yaşlılar sonuçta evlatlarını alıp çekılmen yanlış
öyle olsn demedm ama yeni evlenmiş olcaz her akşam yemekten yatana kadar beraber mi oturuym
gayette güzel olur.. hadi iyisin dört ayak üstüne düştün.. hazır yemek
yaşlı yemek falan bana kalır ki kndi yemeğimi yaparm ben
şaka bir yana.. bir insan evleniyorsa ailesiylede evleniyor.. onların seni seninde onları sahiplenmen en doğrusu olur. neticede hizmete ihtiyacı olacak yaştalar.. bizlerde öyle olucaz unutmamak lazım.. hem kalabalık aile her zaman iyidir.
sen ne anladm bilmiyorm o kafada olsam ailesini hiç istemem ben zaten ama her gün yatana kadar kaynanamla oturmak istemiyorm hizmet etmem demedm ben
tek sorun bu olsun onuda eşinle aranızda çözersiniz.. eminim eşinde her daim onlarla olmak istemeyecektir.
bilmiyorm sanmıyorm oda öyle ister gibi geliyo bana
bilmiyorm ama öyle düşünceli insanlar değiller hep yanımızda oturun gibi
dışarı çıkıyorz napcaksnız dışarda oturun evde diyo o zamanda derki gelin beraber oturalm işte napcaksnz der hiç öyle düşünceli değiller
Kiraya çıkın daha iyi tavsiye 😄😄😄
evleri kendilerinin saçma evi varken kirada oturmak ki sevgilm ailesi yaşlı oldugu içinn bırakmak istemiyo hatta sehir dısında iş bakıyo ben istemiyorm çünkü şehir dışında olursak aynı evde oturmak zorunda kalcaz
Otur da Biraz Hayır Dualarını Al
sanki bn bilmiyorm bunu sanki bakmak istemiyorm yardm etmek istemiyorm dedm
sn her gün kaynananla otur görüym seni
aman dur beddua etme :)
Nolfu kaynanayla oturmak cazip gelmedi mi hayir duasini alirsin baskasina soylemek kolay
ya nerden bulaştım bilmiyorum ki
Beddua etmiyorm ama surekli kaunana ile oturan insanlarin evliligini gozlemle anlarsn herkes disaridan soyluyo ama kndi basina gelse bn kaynana ile oturmak istemiyorm der disaridan soylemek kolay
Olabilir ve doğaldır
Olur.
sen evli misin ya?
evlencem
kaç yaşındasın yapma gençliğine yazık ya :(
:D niyee
Niyesi mi var hayatında kaç erkekle tanıştın da bu benim erkeğim dedin kaç erkekle denedin de bu benim prensim dedin?
kabus
Olur olsun canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar