Kaynana kayınbaba ile aynı evde yaşamak?

arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla aıleleri tanıştırdık ciddi boyuttaydı ilişkimiz sevgilimin kardeşleri başka ilde okuyordu aileside oraya gitmişti sevgilimde iş gereği ailesnin bulundugu başka ile yerleşmek zorunda kaldı şimdi orda işe başlayacak görememek çok zor 2 gün önce annesiyle babası geldi ailemle tanıştılar. ama 1 hafta sonra onlarda geri donecekler. sevgilim sen orda ben burada olmaz ama ben hemen burdan ev alamam burdaki ailemle yaşadığım eve gelin gelir misin dıyor.. ben ne onu orda tek bırakasım var ne aynı eve gelin gidesim var.. babasının kendını zorlasa ev alabılecegını sanıyorum Ama erkek arkadaşım kendıne güvenıyor sadece ne yapacam bende bılmıyorum haftasonu gelse söz kesılse daha sonra ev konusu mu konuşulsa dıyorum.. hanı annesı babası cok ıyı ınsanlar 1 senedır gorusuyorum ailesiyle aynı ev nasıl olur benım aılem nasıl tepkı verır bılmıyorum cunku bu yaşıma kadar rahat sartlarda yaşadım yokluk gormedım ama onunla herseye hazır hıssedıyorum kendımı..
Kaynana kayınbaba ile aynı evde yaşamak?