Sevgili ve anneyle aynı evde yaşamak?

Sevgili kizlar,

Baslikta da belli oldugu gibi sevgilim ve annemle ayni evde yaşıyorum aslında cok tercih ettigim bisey degil. Normal de annemle yasiyorduk annemde her zaman herseyimi bilirdi sevgilimi vs. Ve tanisiyorlardi. erkek arkadasimin babasi ve annesi vefat edince baskada akrabasi falan olmadığı icin ve babasinin vefati evde olduğu icin o evde de kalamadigi korktuğu icin uzun zamanda etkisini atamadi ve son dalı babasini kaybettigi gunden itibaren tek bi gun yalniz birakmadm. Benden başka kimsesi olmadigi icin annemle haline uzuldugumz icin evimizi açtık kendini toparlayana kdr bizimle kalabilcegini soyledk. 6 yillik iliskimmz var ve ben tuhaftir belki ama hicbir sekilde cinsel ilsikiye girmedm hep sevgili flort modundaydik ayni evde de kalmaya baslayinca tek şartım annemin guvenini sarsmicagim yine aramizda bi yakinlasma olmicagiydi. Gel zaman git zaman iki yıl oldu ve kendi evine kendi basina cikmaya korkuyor yapamior evlenmeyi de dusundk fakat benim bi takim borclarm yuzunden oda Şu an mumkun degil. Ve bu durumdan olabilir iliskimz cok yiprandi. Napmaliyim sizce size soruyorum. Erkek arkadasm on bin kere soylememe rağmen psikolojik tedaviyi kabul de etmior

Sevgili ve anneyle aynı evde yaşamak?