Marmara denizindeydik ve hava aşırı rüzgarlı olduğu için çok dalga vardı bir adam boğulmuş herkes toplaştı sahil güvenlik geldi ve cesedini dibimize bıraktılar müdahale etmek için. Gözleri simsiyahtı ve ağzından köpük çıkıyordu garip hissettim yanında da eşi ve torunları ağlıyordu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boğularak ölmüş köpük çıkması o yüzden ve balıklar gözünü yemiş. Ya da çürümeye başlamış olabilir.
Hayır adam daha yeni boğulmuştu ve çok derinde değildi annem kan oturmuş gözlerine dedi ama ben pek bilemedim
Ben de ezilmiş kafa görmüştüm, beyin parçacıkları falan kopmuş kol da gördüm, kan fışkırıyordu. Bazı sanayi fabrikalarında kazalar ansızın olunca böyle sonuçlar olabiliyor.
Evet çok üzücü bir durum ama soğukkanlı olmak gerekiyor yoksa her şey daha kötü
Derinde olmayan biri boğulmaz ki o adamı ya dalgalar sürüklemiş ya da çok açıldığı için ölmüş. Bir kişinin boğulması alealeda bir şey değil. Her gün yüz binlerce insan doğal yolla ölüyor zaten. Seni çok etkilediyse diye diyorum o gün ölmese bir kaç on yıl sonra ecel bulacaktı.
Evet zaten bizde giremedik denize dalgalar çok büyüktü ve denize çekiyordu zaten adam yaşlıydı fakat üzücü tabi
Ben mecburiyetten soğukkanlı oldum. Küçükken gözümün önünde sarhoşlar birbirini bıçaklamıştı yer sanki göl gibi olmuştu, adamın bağırması öyle korkutucuydu ki ölmeyi hiç istemediği çığlıklarından belliydi. Çalıştığım yerde ölümler gördüm, mahallede vurulanlar gördüm, askerliği doğu da yaptım kışın kar fırtınasında sınırı geçmeye çalışan ama geçemeyip hipotermiden ölen cesetler gördüm adam ölmüş donarak 1 ay sonra cesedi çıkıyordu ortaya. Artık o kadar normal ki benim için ceset görmek kan görmek kadavra önünde yemek falan yerim herhalde.
Sizin için travma kalmıştır tabi bütün bunlara insan zamanla alışıyor göre göre fakat sonuçta duygularımız var
Duygularım köreldi bile, normal geliyor artık ne ürkütüyor ne de korkutuyor. Alıştım yani ben, daha neler neler gördüm koldan çıkmış kemik mi dersin, kafası yarılıp beyni gözüken mi dersin. Oo anlatsam sana bu ne ya dersin. İnsan aslında hiç dayanaklı bir canlı değil ufacık bir darbe bile bizi hayattan koparabilir, oysaki insan dediğin on yıllarca yaşar ve on yılların planın yapar oysaki ölmek üç beş saniye sürebilir. Ölüm yaydan çıkmış ok gibi geri dönüşü yok işte nasıl olsa ölüm gelecek diye de insanın hayat enerjisi kalmıyor ama, sonuçta ölüm gelecek diye de hiç bir şey yapmamak da olmaz 150 yıl yaşayan insanlar olmuş hayatta ne malum ki ne kadar yaşayacağın belki 1 yıl belki 10 belki 100.
Abi öyle bi yazdın ki şu genç yaşımda ölüm korkusu saldı ahahwöwüwöwmğ
Yahu yok sarmasın ölüm korkusu, ben kafana takma diye diyorum. Hayatını yaşamaya bak ölüm dediğin ansızın geliyor zaten gelince anlamıyorsundur muhtemelen ben öyle düşünüyorum. Çoğu insan nasıl olsa öleceğim diye hiç bir şey yapmıyor da yanlış. Böyle düşünen birinin 120 yıl yaşadığını düşünsene uzun ömrü olmuş ama hiç bir şey yapmamış yerin dibinde ki magmaya girersin o pişmanlıkla. O yüzden boş ver ölümü görme, olacağı varsa olur durduramaz kimse. Ecelin geldiyse ölürsün derler ya aç internetten ölümden saniye ile kurtulan insanları izle mesela. Heh ölüm saniyelik doğru bir saniye de ummadığın bir yerden ölüm gelebiliyor tam tersi ölümden 1 saniye ile de kurtulabiliyorsun aç izle ömrü olan ölmez sen hayatına bak. Bu arada abi ne len yaşlı mıyım o kadar 26 yaşındayım. :(
Haklısın valla allahtan başka kimse bilemez ne zaman ölüceğimizi ama insan yine de tedirgin oluyor ya
Tedirgin olursan hayatını yaşayamazsın kendini sıkarsın belki ömrün var daha. Sen kendine dikkat et tabii, sağlığına, yürüdüğün yola, gittiğin yöne ondan sonra sıkıntı olmaz. Geçen sene balkonda çay içerken ölen adam oldu mesela. Bir de 11. kattan düşüp de ölmeyen bir adam. Ölüm seni banyo da bile bulur eğer vaktin geldiyse o yüzden kasma kendini.
Haklısın ama merwk ediyor insan nasıl öleceğini mesela yaşın geldiği için huzurlu bi şekiöde ölmek var veya yangında yanarak acı içinde ölmek hani aklım almıyor
Şimdi şöyle düşün, niye yangında ölesin değil mi? Yangında ölmek için ya bulunduğun bina yanarken uyuyor olman lazım ya da kendin yakman lazım bir yerleri, dikkat ettiğin sürece tetikte olduğun sürece yanarak falan ölmezsin. Kafana meteor düşmediği sürece tabii.
Ama kaderi değiştiremeyiz ki belki hiç tahmin etmediğimiz bi zamanda olucak yoldan rastgele biri bile bizi öldürebilir yani çok garip
Dedim ya kardeşim ölüm evinde bile bulabilir seni, sen ona kafa yorarsan ooh ölme eşeğim ölme belki 10 yıl ömrün var 10 yıl yaşayacakmışsın gibi yaşamayı dene belki de 100 yıl bilemezsin. şu an ölmüyorsan, kendine, sağlığına dikkat ediyorsan gökten taş yağmadığı sürece yaşarsın böyle bak olaya. Yoksa kafayı yer hayatını yaşayamazsın.
Bu konuşmalar beni durduk yere ölüm korkusuna soktu ahahaaha gerildim umarım yaşlanmadan ölmem en büyük korkularımdan biri hayallerimi yaşayamamak ama tabi en doğrusunu Allah bilir
Tamam şöyle yapıyoruz, çık sen şimdi gizliden yaz bana seninle uzun uzun sohbet edelim. Ve seni o ölüm korkusundan arındırayım nasıl ki seni bu düşünceye ben ittim düzeltmek de bana düşer. :D
Ahabwmwiwwöwğwöşw tamam
ovv kötü olmuş ya en kötü ölümlerden biri olabilir
Evet cidden öyle boğulmak hayal bile edemiyorum
Boğularak ölmek kolay bişey de değil 5-10 dakika sürüyor ne kadar korkmuştur ve acı çekmiştir kim bilir Allah rahmet eylesin
Ne diyon abla gözünü sevim be abi
Yaşanan bir olay?
Cidden mi
Yapma ya
Evet gerçekten şaka gibi denize girmekten soğudum her denize girdiğimde aklıma gelicek bundan sonra