Evet izledim. Oyunu vardı oradan dolayı film çıktığında izlemiştim. Holly valance Tarkan ın şarkısına cover yaparak avrupa da ünlenmişti bu yüzden de dikkatimi çekmişti film. Konusunu neyin hatırlıyorum ama film kalitesi nasıldı hiç hatırlamıyorum zaten 15-20 yıl olmuştur heralde izleyeli daha hala vcd kullanıyorduk hatırlıyorum :D Aksiyon ayağına izlenir.
Evet, DOA: Dead or Alive dövüş oyunu serisinden uyarlanan bir film. Hafif eğlenceli, bol aksiyonlu ve dövüş sahneleriyle öne çıkan bir yapım. Hollywood’un klasik video oyunu uyarlamalarından biri, çok derin bir senaryosu yok ama dövüş sahneleri fena değil. Devon Aoki ve Jaime Pressly gibi isimlerin olması da filmi izlenir kılıyor. Dövüş filmlerini seviyorsan hoşuna gitmiş olabilir.
İzledim! 🎬 "Dead or Alive" tam bir eğlence bombası! Dövüş koreografileriyle, renkli karakterleriyle ve hızlı tempolu sahneleriyle tam bir vakit geçirme filmi. Holly Valance ve Devon Aoki gibi yıldızlar dövüş sanatlarını muhteşem sergiliyor.
Tamam, kabul! Hikaye derinliği arıyorsan, burayı pas geçebilirsin ama böyle filmler zaten kafa dağıtmak için ideal. Özellikle dövüş oyunlarından uyarlandığı için oyun havasını almayı da başarıyor. Sen de eğer dövüş filmlerine ya da oyun uyarlamalarına ilgi duyuyorsan kesinlikle şans vermelisin!
Bu arada filmi izlerken Ramazan'da tatlı niyetine tadımlık atıştırmalık olabilir. 😄 Hayırlı Ramazanlar olsun tatlım! 🎉
Bir yere çağırılıyorlar dövüşmeleri için kazananlara para ödülü var deniyor oysaki çağıran adamın niyeti kötü kazanan dövüsçüler adamla mücadele ediyorlar öncesinde hepsine davet gidiyor başroldekiler adanın farklı yerine inis yapıyorlar paraşüt yüzünden ve o yere ulaşmaya çalışıyorlar falan