Diğer KScan beyleri kızlara sormak istedikleriniz neler? askaralariiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhabalar sorularınızı yanıtlamak istiyorum.(lütfen cinsellik olmasın:) Güncellemeler+1 yıl Kategori yanlış oldu arkadaşlar KScan beyleri kızlara sormak istedikleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İnception41 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Soru katagorisinin farkında mısın cinsel yaşam kategorisinde soru soruyorsun ama cinsellik sormayın diyorsun. Çok mu sıcakta kaldın bugun sen 0 2 Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Aşk ilişkilerini seçecektim ama bi an sormuş bulundum güncelleme kısmına da yazdım Yorumla İnception41 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
_Ş-A-H_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Seçme şansın olsa hangi ülke'de doğmak isterdin? 0 1 Yorumla askaralariiiiii +1 yıl İngiltere ya da amerika olabilir bilmiyorum ama😅 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl sanane haci sormak istedigimiz olursa gider sorariz sana ne oluyor 0 4 Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Beyefendi o zaman yorum yapmadan geçseydiniz sizi zorla getirmedik Yorumla Beyazid +1 yıl yok bide zorla yazdirsaydin la öyle bi kabiliyetindemi var Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Aynen kanka Yorumla Beyazid +1 yıl yürü be kanka Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Fizik mi , karakter mi 0 4 Yorumla askaralariiiiii +1 yıl İkisininde payı var hatta şöyle en önemlisi karakter. Karakter uyuyorsa tipe bakarım. Tipten kastım birbirimize uyuyor muyuz filan Yorumla Naisseme +1 yıl Ama genelde kadınlar tipe vuruluyor, ardından çıkan karaktersiz ise bile ben ona aşığım muhabbeti devam ediyor Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Her kadın aynı değil boş bir kafayla ne kadar devam edebilirsin ki ya da şerefsiz biriyle Yorumla Naisseme +1 yıl Çok ama. cok doğru Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Konu cinsellik olmuş ama 😅 0 4 Yorumla Giflendin +1 yıl Sosyal medyada çok faal olan erkek mi tercih ederdin yoksa pek kullanmayan mı Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Eğer sosyal medyayı kullanmayı bilen bir erkekse kullansın yoksa istemem Yorumla Giflendin +1 yıl Kullanmayı bilmek ne mesela tarif etsene Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Cool , hoş ve ergensi olmayan fotoğraflar paylaşıp kullanıyorsa kullansın yoksa hesabında paylaşım yapmadan kullansın kendi fikrimce tabi karışmam ama öyle olsun isterim Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Şansın olsa erkek doğmak ister miydin 😀 0 4 Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Bazen bunu desem de kadın olmak çok güzel ve istemezdim böyle iyi😅 Yorumla Knightdark +1 yıl Güzel hayattan keyif almayı bilen biri her şartta kadın olmak da onurlu iş ayrıca 😀 Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Bencedee😉 Yorumla Knightdark +1 yıl 👏🏻😊🙏 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kategori neden cinsel yaşam? 0 3 Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Yanlışlıkla oldu o Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Tamam. Duygularınız anlık değişiyormuş doğru mu? Yorumla askaralariiiiii +1 yıl Evet durumlara göre anlık değişebiliyoruz😅 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Soru katagorisinin farkında mısın cinsel yaşam kategorisinde soru soruyorsun ama cinsellik sormayın diyorsun. Çok mu sıcakta kaldın bugun sen
Aşk ilişkilerini seçecektim ama bi an sormuş bulundum güncelleme kısmına da yazdım
👍👍👍
İngiltere ya da amerika olabilir bilmiyorum ama😅
sanane haci sormak istedigimiz olursa gider sorariz sana ne oluyor
Beyefendi o zaman yorum yapmadan geçseydiniz sizi zorla getirmedik
yok bide zorla yazdirsaydin la öyle bi kabiliyetindemi var
Aynen kanka
yürü be kanka
Fizik mi , karakter mi
İkisininde payı var hatta şöyle en önemlisi karakter. Karakter uyuyorsa tipe bakarım. Tipten kastım birbirimize uyuyor muyuz filan
Ama genelde kadınlar tipe vuruluyor, ardından çıkan karaktersiz ise bile ben ona aşığım muhabbeti devam ediyor
Her kadın aynı değil boş bir kafayla ne kadar devam edebilirsin ki ya da şerefsiz biriyle
Çok ama. cok doğru
Konu cinsellik olmuş ama 😅
Sosyal medyada çok faal olan erkek mi tercih ederdin yoksa pek kullanmayan mı
Eğer sosyal medyayı kullanmayı bilen bir erkekse kullansın yoksa istemem
Kullanmayı bilmek ne mesela tarif etsene
Cool , hoş ve ergensi olmayan fotoğraflar paylaşıp kullanıyorsa kullansın yoksa hesabında paylaşım yapmadan kullansın kendi fikrimce tabi karışmam ama öyle olsun isterim
Şansın olsa erkek doğmak ister miydin 😀
Bazen bunu desem de kadın olmak çok güzel ve istemezdim böyle iyi😅
Güzel hayattan keyif almayı bilen biri her şartta kadın olmak da onurlu iş ayrıca 😀
Bencedee😉
👏🏻😊🙏
Kategori neden cinsel yaşam?
Yanlışlıkla oldu o
Tamam. Duygularınız anlık değişiyormuş doğru mu?
Evet durumlara göre anlık değişebiliyoruz😅