Ben aynı kıyafetleri sık giydiğim için sökük oluyor. Hep anneme diktirdim bu zamana kadar ama artık öğrenmem lazım. Örgü değil de dikiş şart bence ama şu an evde sökük bir şey kalmadı. Ne üzerinde öğrenebilirim? Fikir verebilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Toplu iğneyle dikiş yapamazsın önce orada bir anlaşalım
Dikiş seti var evde ipliğin içinde iğneyle. Hangi iğne o?
Dikiş iğnesi işte o. Arkasında delik var ipi oradan geçiriyorsun. Toplu iğnede delik olmaz arkasında topuz olur adı üstünde toplu iğne
Pek anlamadığım için bilmiyorum işte :D
Öğrenirsin zor iş değil. 2 tane bez parçasını birbirine dikerek başla mesela 🤔 illa sökük olmasına gerek yok pratik yapmış olursun
Mantıklı. Deneyeceğim inşallah. Bu arada benim ehliyetim yok, örgü örmeyi bilmiyorum ve 2 tekerlekli bisiklet süremiyorum. Sizce şart mı bunlar?
Yoo şart değil.
Eskimiş kullanmadığın kıyafetlerin üzerinden.
Yırtayım mı yani onları?
Kullanmıyorsun eski zaten, yırt tabi.
Öğrenmiş olursun. Başka nasıl öğreneceksin
Tamam uyandığı zaman anneme se sorayım. İlla yırtık olması şart değil galiba bir şeyi katlayıp dikme imkanı da var galiba. Bakalım. Zamana bıraktım :) Annenin okulda dikiş dersi varmış öyle öğrenmiş. Aslında çok lazım. Bizde de olsaydı keşke.
Yani evde üzerinde çalışacak kumaş yoksa, Eskiler candır, ablamlardan biliyorum.
Bu arada tebrik ediyorum seni bu zamanda kızlar kaçıyor böyle şeylerden. Sen öğrenmek istiyorum diyorsun. Hoşuma gitti bu hareketin 😉👍
Bir de halk eğitim merkezlerinde falan oluyor bu tarz kurslar. Onlara Bi bak istersen
Teşekkür ederim. Yani her zaman yanımda olmayacak nasılsa bdnim için diliş yapan birisi. Halk Eğitimde bir kursa gidiyorum zaten ama dikiş için düşünmemiştim hiç. Önce kendim deneyeyim bakalım öğrenmeyi. Ben 2 tekerlekli bisiklet sürmeyi de bilmiyorum ama eksikliğini hissetmedim. Metro, otobüs dolmuş ve bacaklarım yetiyor ulaşım için. Ehliyetim de yok. Ne çok eksiğim çıktı yahu. Yapmam şart mı hepsini :D Arabanın kaskosu sigortası vergisi bakımı cartı curtu uğraşamam. 😀
benim için dikiş yapan*
Bak bisikleti öğretirdim işte sana da, artık ben de süremiyorum.
Ama çok zevklidir tavsiye ederim öğrenmeni
Yaş kaç bu arada
23
Ne güzel öğrenmeye daha çok vaktin var
Teşekkür ederim. İnşallah zamanla olur diyeceğim de şimdilik acele etmiyorum :D Aramızda 5 yaş fark mı var?
27ye yeni girdim ben
4 yaş var
Olur olur çok da güzel olur
Bu arada işaret dili kursuna gidiyorum. Eylülde işim dolayısıyla gidemeyeceğim ama görünüşe göre. Sertifika alamayacağım yüksek ihitmal. Buna üzülüyorum.
Hem 5 yaş olsa nolur ki?
Ne güzel şeyler öğreniyorsun sen ya. Aferin valla
Çalışıyor musun?
Üzülme tekrar gidersin hocalar tanıyor seni zaten yardımcı olurlar diyeceğim de, işin varsa nasıl gideceksin bilmiyorum
28 yazıyordu ondan sordum. Bir şey olacağından değil. Aslında haftasonu için başvurmuştum ama haftaiçine çektiler. Eğer yine haftasonuna çekilirse giderim. Yüksek lisansı da denedim ama kazanamadım. Ales puanımın yükselmesi lazım. Tekrar hazırlanmak da zor geldi açıkçası. Bakalım. Başka zaman olur inşallah.
Bi yerden sonra çalışmak insana yük oluyor ya, kafa almıyor artık. Haklısın. Bölümün ne?
Eğitim fakültesi mezunuyum ben. Siz?
Bisiklet konusunda dedim ya artık ben de süremiyorum diye.
İşte onun Bi sebebi var, Bi kaza geçirdim ve kaza sonucu yürüyemiyorum, bedensel engelliyim yani. O yüzden lise mezunu olarak kaldım.
Çok geçmiş olsun. Bence pes etmeyin. Lisans eğitimi alabileceğinize inanıyorum. Çabalayınca başarabileceğinize inanıyorum.
İsterseniz takip edin öyle konuşalım.
Lisans için sağlık şartlarım elverişli değil maalesef örgün eğitim için. Ama açık öğretim üniversitesi olabilir
Bu arada teşekkür ederim. Geçmiş olsun dileğin için
Yanlış bişey mi dedim?
Yok hayır bakamadım siteye. Rica ederim.
Dediğiniz gibi açıköğretim de olabilir.
İsterseniz takip edin öyle konuşalım demiştim ya ona kızdınız sandım
Yok kızmadım niye kızayım
Ya şimdi baktım da burada 34. Cevap oluyor. O yüzden dedim takip edersen ordan konuşalım, de istemiyorsun galiba.
Açık öğretim de kazandım aslında geçen yıl, da kaydolmadım.
Yazılımla ilgili bir bölümdü, sonra kendi başıma öğreniyorum.
Ya bilmiyorum bazıları bunu Bi trip meselesi yapıyor. Ya da konuştuktuktan sonra engel atıyor. İlginç bir milletiz gerçekten
Kızma mevzusu için
Delik çorap bul
Sök tekrar dik 😅
Vay anasını çok mantıklı :D
:)