Arkadaşlar ben ölümden çok korkuyorum böyle haherlerde gördüğüm şeyler bilinçaltımda kalıyor her an her şey yaşayacakmışım gibi gece olunca içim çok sıkılıyor her saniye bir şey olacakmış gibi hissediyorum ben bir rahatsızlık geçirdim ondan sonra böyle oldum normalde hayatı toz pembe gören bir insandım keşke öyle kalabilseydim ama olmuyor şu an aklımda hep korku ölüm var napabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Haberlerde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok takma olayları farklı şeylere odaklan
Teşekkür ederim
Anlatabilirsin
Korkuyorum herşeyden
Her an mı arada mı
Her an sanki bişe olacakmış ölecekmişim gibi
Arkadaş çevrenle ailenle falan aran kötü mü sana değersizlik hissi verdiriyor mu
Annemle aram çok iyi zaten çevrem de yok
İnsanlar genelde kendini değersiz hissettiğinde olur onun için sordum bende de arada bir oluyor da uzun sürmüyor
Aslında kafa dağıtacağım bir yer yok ondan hep evdeyim arada çıkarım dışarı ama hemen sıkılır eve gelirim sanki dışarıda bir şey olacakmış gibi hissederim bir araba çarpacak falan ya çok kötü haldeyim
Annenle aran çok iyiymiş bak güzel sohbet muhabbet ederek geçiştirebilirsin ben yüksek bir yere çıktığımda beynim atla diyor resmen arabada cam açık gidiyorum telefonunu dışarı at falan diyorum kendi kendime ama bilmiyorum bende anlam veremiyorum bazen
Çok kötü Allahım bizi kurtarsın
Amin amin içini dök ama sürekli konuşmaya çalış
Teşekkür ederim sende hep şeytana lanet oku düzelirsin
Az önce sövüyordum 😂
Ben teşekkür ederim
Hahaha
Rica ederim
Tek yazan benmişim diyorum bende neden sakin
Bilmem ki
Cevap vermeniz güzeldi yinede