Whatsapo dan Burcu Ekşioğlu diye birisi bana hakkımda dava açıldığına dair bir mesaj attı. 3 tanede dava ile ilgili fotoğraf atmış. Davanın nedeni de masaj salonundan randevu alıp iptal etmeden gitmediğim için dava açılmış. Yani o işleri anlarsınız diye umuyorum. Her neyse mesajda bana şu şekilde bir mesaj yollamış "Ben Avukat Arabulucu Burcu
Eksioglu,
İstanbul Uzlastirma burosundan siziere ulasiyorum. Oncelikle ben karsi tarafin avukati degilim olay yasakli site üzerinden gerçeklestigi 1çin dosya davaya basvurulmadan
Ônce uzlastirma buroya yani bize gonderildi sizlerle karsi tarafin ara buluculugun yapmak için gorevlendirildim.
Uzlasma talebiniz varsa (6 BIN
TL olan uzlasma odemesini gerçeklestirdiginiz taktirde taraflar arasinda anlasma saglanarak dosyanizin iptalini saglayacagim.
Uzlasma gerçeklesmedigi takdirde 1-3 is günü içerisinde evinize dosyanin içeriklerini barindiran teblig belgesi gelecektir sonrasinda ifadeniz alinip mahkeme sürecini beklemeniz gerekecektir. (62 BIN TLlik) icra takibi baslayacaktir. um mal varliginiza, maas hesabiniza ve tum hesaplariniza bloke konulacaktir. Isterseniz musait oldugunuzda arama you ile goruselim."
Bu gerçekse bile şöyle bir durum var, görüşeceğim kişi ile konuştum bana butun parayı atm den bir hesap numarasına atmamı istedi. Ancak ben sitede elden ödeme olduğunu gördüğüm icin yazmıştım. Her neyse bankadan parayı yatırmam gerektiğini söyleyince reddettim. Bana o para benim çerez param diyince bende o zaman siz çerezinizi alın keyfinize bakın diyince bana küfür edip kapattı. Ne olur olmaz diye sizi bilgilendirmek istedim, bunları o sebepten anlattım. Şimdi pazartesiye gelmeden bana yardımcı olursanız sevinirim. Konuyla ilgili bir sorunuz olursa açık bir şekilde cevaplayacagim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer