Arkadaşlar doğru düzgün bir şekilde bitirmek istiyorum. Dostum dediğim kız beni sattı?

Benim işyerinde dostum dediğim ve herşeyimi füşünmeden paylaştığım çok güvendiğim bir kız vardı. Bayram öncesinde bir tartışma yaşadık büyük kavga ettik ve bir daha konuşmadık eskisi gibi. Geçen cuma günü yine aynı konudan dolayı birkez daha tartıştık ve bu kez o işyerindeki yetkiliye sadece kendisi ve abisinin bildiği bir sırrımı söyledi iş ile ilgili. Tartışmadan 10 dk sonra beni aradı yetkili ve kızın adını vermedn bayramdan önce firmayla görüştüğünü söyledi ve sen böyle yapıyormuşsun diyip ağzına geleni saydı. Zor durumda kaldım. Dün de yine bunu yetkili önüme getirdi. Yüzsüz yüzsüz orada oturuyordu bizim kız. Bugğn o firmaya gittim ve sohpet esnasında konuştuk, firma öyle bişey yok diyince yetkiliyi qrayıp bak bu firma böyle diyor dedim. Önce sessiz kaldı sonra bana ortalığı karıştırıyorsun sürekli, inşallah burakır bizi firma sende bende rahatlarım dedi. Ben onun sözlerini de haketmemiştim. Küçük bir ihtimal belki bizim kız söylememiştir demiştim fakat artık başka seçenek kalmadı. Kızla konuşmuyoruz fakat işk yazdığı anda ona beni neden ispiyonladın gibi bişey sormak istiyorum. Sizce bunu ona sakin düzgün bir şekilde söyleyip bitiririm?
Arkadaşlar doğru düzgün bir şekilde bitirmek istiyorum. Dostum dediğim kız beni sattı?