Benim işyerinde dostum dediğim ve herşeyimi füşünmeden paylaştığım çok güvendiğim bir kız vardı. Bayram öncesinde bir tartışma yaşadık büyük kavga ettik ve bir daha konuşmadık eskisi gibi. Geçen cuma günü yine aynı konudan dolayı birkez daha tartıştık ve bu kez o işyerindeki yetkiliye sadece kendisi ve abisinin bildiği bir sırrımı söyledi iş ile ilgili. Tartışmadan 10 dk sonra beni aradı yetkili ve kızın adını vermedn bayramdan önce firmayla görüştüğünü söyledi ve sen böyle yapıyormuşsun diyip ağzına geleni saydı. Zor durumda kaldım. Dün de yine bunu yetkili önüme getirdi. Yüzsüz yüzsüz orada oturuyordu bizim kız. Bugğn o firmaya gittim ve sohpet esnasında konuştuk, firma öyle bişey yok diyince yetkiliyi qrayıp bak bu firma böyle diyor dedim. Önce sessiz kaldı sonra bana ortalığı karıştırıyorsun sürekli, inşallah burakır bizi firma sende bende rahatlarım dedi. Ben onun sözlerini de haketmemiştim. Küçük bir ihtimal belki bizim kız söylememiştir demiştim fakat artık başka seçenek kalmadı. Kızla konuşmuyoruz fakat işk yazdığı anda ona beni neden ispiyonladın gibi bişey sormak istiyorum. Sizce bunu ona sakin düzgün bir şekilde söyleyip bitiririm?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dünya hayatı böyle Usta Muhakkak bir yerde satılır Ve bir yerde de Sen satarsın
senden bunu beklemiyordum neden yaptığını anlamadım diyebilirsin. böylelikle o kızın içi içini yer. pişman olur. ona karşı hayalkırıklığıyla bakmayı da unutma. ama sakin bir dille konuş. sonra da onunla tartışmaya girmeden ayrıl oradan
Yüzyüze geleceğimizi sanmıyorum. Yarın işyerinde olmayacağım ama o mutlaka bana iş ile ilgili yazacak
O yüzden bi mesaj hazırlamayı düşünüyorum
Sana gerçekten çok güvenmiştim. İlk tartışmamızda (ilk değilse her) neler yaptığını gördüm ve senden asla beklemediğim hareketlerdi. Ama tartışmamız iyi oldu seni tanımış oldum ve aynı zamanda kimseye güvenmemenin gerektiğini de güzel bi şekilde anlamış oldum. Yine de seninle güzel bir arkadaşlığımız oldu yaşadığımız arkadaşlığın hatırına kalbini kırmadan arkadaşlığımızı bitirmek istiyorum. Hatta ben bitirmek istemedim sen bitirdin. Hoşçakal.
Ya bak o benden iş ile ilgili dahi olsa bişry isteyecek, ona ilk başta beni o abiye sen mi söyledin diye sorsam mı, yoksa olanları anlatıp direk beni o abiye söylerek eline ne geçti bilmiyorum diyerek mi başlasam bilemiyorum
ya dediğine göre bi tek ona söylediğine göre o söylemiştir. bi de sizin kavganızdan sonra abinin haberi olduysa bunların hepsi de tesadüf olamaz bence
iş ile ilgili bişi sorarsa iş ile ilgili cevabını ver. birkaç saat sonra ya aklıma bişi takıldı gönder ve beni abiye neden anlattın de gönder sonra benim yazdıklarımı yaz
Bence de öyle ki zaten öyle. Tartışmamız da da bu konuyla ilgili şeyler söylemişti üstelik
Olur bak bu, teşekkür ederim
rica ederimm
Sende onu sat iyi para kasarsın
Bana yakışmaz 😉
ben satim 😁