Kız için arkadaşımı sattım napayım?

Arkadasimin eski sevgilisiydi oğlan durduk yere birakinca kızı biz yakinlastik ama oğlan güya en yakın arkadaş grubundan olmama rağmen bana söylemedi bu durumu 3 kişiyiz biz diğerine anlattı sadece

Bende 1 2 ay takilinca kizla kiz koluma falan giriyor sevgili falan degiliz ama butun okul oyle saniyor hocalar bile öyle sanıyor ya

Neyse 1 2 oldu bu puşt yazdı bak ayıp ediyorsun falan filan tabi 1 2 ayda her gün beraberiz kızla çok bağlandım oglana he diyip devam ettim ama meğerse kızda oğlan bunu bıraktigi icin dikkat çekme amaçlı benle takılıyormuş çok pis yerle bir oldum arkadasimi kaybettim yani güya arkadasimi

Daha çok koyan sattigimi bilmek oldu tabi kendime yediremedim sonradan

Fena bir eziklik bunalimina girdim enaz 1 2 k lık kiyafet falan aldim iyi hissetmek için sonra oda olmadı fitnessa basladım 13 kilo aldım baya iyi oldum kas falan acisindan ozguvenim çok arttı eski pisirik gitti ancak hala bu konuyu kafamda çözemedim sürekli bunaltiyor bu mevzu oğlan la konuşmak istiyorum ama arkadas olmak istedigim icin degil bu karektersizligimi affetmesi için ya bazende deliriyorum oğlanı dövmek istiyorum tek yer zaten o derece ama bazende ezik hissediyorum yine ozaman ya kiyafet aliyorum ya deli gibi spor yapiyorum bu olay aylardir içimde sıkıntı atlatamıyotum ya

Gidip konuşayımmı ortak arkadasimizla beraber cocukla ne tavsiye edersiniz?
Kız için arkadaşımı sattım napayım?