Aaaaaa
Aaaaaa
Aaaaa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes dış görünüşüme göre yargılıyor benim elimde olan bir şey değil ama herkes dalga geçiyor benimle takılmak istemiyor çok eğlenceli biriyim ama olmuyor hep bunun stresini çekiyorum evden dışarı benle yaşıt bir kız benimle alay etmesin beni görmesin diye çıkmıyorum artık dayanamıyorum çaresizlik çok koyuyor...
Eger buna cok odaklanırsan hep insanlar sana normal şekilde baktığında dahi eleştiriyor gibi gelir
Sana şunu soyliyim ben çevremde sayamacigam kadar dıştan çok gzuel olmayan insan var ama hep arkadaş gruplarında en sevilen isimler adamlar kendilerine diyor ben yakışıklı falan değilim diyor ama bunun hayatlarının önüne geçmesine izin vermiyor sende bunu dene karakterini daha eğlenceli kil insan içinde sen bu konuya önem vermezsen bisey demezsen göreceksin başka kimsenin umrunda olmicak
İnsanlar ne düşündüğünü bosverir misin ayrıca herkesin kendi hayatı ve emin ol her konuda dünya 1. olsak bile insanlar laf söylemeye devam edicek
Cevap
5Cevap
Tipik şekilci insanlar öyle davranıyor, onlar da mutlu değiller
İnsanlar böyle ya ilk dış görünüşe göre yargılanır sonra içine bakar karakterine baklılır.
Çünkü insanlar kötü
Haklısın
Tam olarak neyle dalga geçiyorlar?
Dış görünümle
Dış görünüşümle
Ne var ki görünüşünde
Çok kötü değilim ama insanlar bana baktığında kötü hissediyorum
Özgüven lazım sana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?