+1 yılMustafa Kemal demek; Samsun’ da güneş gibi doğmak demektir.
Mustafa Kemal demek; Sultanahmet Mitingleri demektir.
Mustafa Kemal demek; Amasya Erzurum Sivas Kongreleri kurtuluş demektir.
Mustafa Kemal demek; TBMM demektir, Egemenlik Milletin Demektir.
Mustafa Kemal demek; Hıyanet-i Vataniye Kanunu demektir.
Mustafa Kemal demek; Birinci İkinci İnönü Muharebesi ve zaferi demektir.
Mustafa kemal demek; Sakarya Muharebesi ve zaferi demektir.
Mustafa Kemal demek; Antep Maraş Kilis Mersin Adana Ceyhan Osmaniye Uşak Dörtyol Kütahya Afyon Seyitgazi Dörtyol Gediz Eskişehir Aydın Manisa Bursa Edirne Gemlik Mudanya kısacası tüm Anadolu ve Trakya direnişi ve Kurtuluşu demektir.
Mustafa Kemal demek; Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer demektir.
Mustafa Kemal demek; Sizden taarruzu değil ölmeyi istiyorum demektir.
Mustafa Kemal demek; O ölüme seve seve gitmek demektir.
Mustafa Kemal demek; Kuvay-ı Milliye demektir, DİRENİŞ demektir.
Mustafa Kemal demek; Sevr’i paramparça edip Lozan’a imza atarak Emperyalizm’i dize getirmek demektir.
Mustafa Kemal demek; ATATÜRKÇÜ devrim demektir.
Mustafa Kemal demek; Cumhuriyetçilik Milliyetçilik Devletçilik Halkçılık Laiklik Devrimcilik demektir
Mustafa Kemal demek: Çağdaşlaşmak demektir.
Mustafa Kemal demek; Aydınlık hareketi demektir.
Mustafa Kemal demek; Gericiliğe bölücülüğe karanlığa orta çağ zihniyetine dur demektir.
Mustafa Kemal demek; Toprak reformu Hatay demektir
Mustafa kemal demek; Türkiye Cumhuriyeti demektir.
Mustafa Kemal demek; Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir demektir. YA İSTİKLAL YA ÖLÜM Diyebilmektir!
Mustafa Kemal demek; Egemenlik verilmez alınır demektir.
Mustafa Kemal demek; Ulusumun bağımsızlığı yolunda canımı vermek benim için vicdan ve namus borcu olsun demektir.
Mustafa Kemal50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Esir iken mümkün müdür ibadet,
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et,
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet,
İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz,
Sen anandan yine çıkardın amma,
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.112 Yorumla- +1 yıl
What The Fuck Talking About You !
- +1 yıl
@-StopBoYy_ ulan artistlik yapcaksan bari dogru yaz ! what the f*ck are you talking about?
simdi defol git yobazin teki
inanamıyorum yaa cidden onun hakkında bu kadar sallamayı nasıl başarıyorsunuz? Hayal dünyanız çok geniş.. Resmen at gözlükleri kullanıyorsunuz. Sadece din açısından bakılıyor olaya pardon ama o dini özgürce yaşamanızı sağlayan kim acaba? Osmanlı imparatoru mu? Adamlar ülkeyi satıyordu Atatürk engel olamasaydı adımız ayşe fatma ali ömer yerine elizabeth john olacaktı tabi bunu anlayacak zihniyet lazım.. Adamı yargıladığınız şeyler bakın size ne alkolünden sigarasından sizin hiç mi kötü bir huyunuz yok? Hepiniz tertemiz aile çocukları mısınız sanki? Önce dönüp kendinize bakın sonra Atatürk'ü eleştirin.!
35 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım gidip okulda okuduğun tarih kitaplarıyla kimin dini satıp satmadığını söyleme tamam diyanet işleri başkanlığını kurmuş olabilir ama görüyoruzki atatürkün askerleriyiz diyenler nasıllar? ha birde su varki onları sizin çok sevdiğiniz atatürk görseydi inan bana ben bu ülkeyi bu içki masalarına yatırın diyemi komutanlık ettim derdi her nekadar kendileri içen birisi olsada rencide etmiyorum ama tarihi doğru yerden doğru insanlardan dinleyin derim lisede solcuydum üniversitede gerçekleri araştırdım doğrular bana göre böyle yine size saygı duyuyorum umarım anlayışla cevap verirsiniz
+1 yılAtatürkü sevmiyorum. Tek bir masum insanın canına zarar vermişse eğer ben o insanı sevemem. Ama atatürke alimleri astırdı diye kızan insanlar fatih sultan Mehmet in küçük katdeşini boğdurtmasını hoş karşılıyolar. Dediğim gibi tek masum insanın canına isteyerek zarar veren bir insanı sevemem. Bu bazı Osmanlı padişahları işin de geçerli
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Atatürk'e Selanıkli, Yunan Çocugu, Alkolik ve Ateist yakıstırmaları yapanlar... Hangi Osmanlı padişahın annesi ya da eşi Türk veya Müslümandı... Hangi Padişah Hacca gidip hacı olmuş...
Hemen hemen bütün osmanlı padişahları şaraba ve kadına düşkündü
Yavuz sultan selimden Fatih sultan mehmede kadar gerek üst düzey yonetıcılerın toplantısında sunulan saraplardan gerekse gece eglencelerınde ıcılen saraplara kadar bır cok padısah ıckı ıcmıs ya da sunmustur.
Osmanzade Taib Ahmed -Telhisü Mehasini'l-adab adlı eserınde su cumleler gecer...
"Fatih Sultan Mehmed Han ve Sultan Bayezid-i Veli, komutanları ve vezirleriyle arada sırada iyşü nuş (içki álemi) ederlerdi. Hatta Bayezid-i Veli, Sadrazam Gedik Ahmed Paşa'yı işret (içki) sırasında katletmişti".
Ayrıca sarı selim olarak bilinen II. Selim de sarhoş bir şekilde bakire cariyelerle hamamda eglenırken dusup basını mermere carpıp oldugunu herkes bılmekte.
Yıldırım Bâyezıd’ın annesi Gülçiçek Hatun Rum
II. Bâyezid’in annesi Gülbahar Hatun Arnavut
III. Murad’ın annesi Nurbanu Sultan İtalyan’dır.
Kösem Mahpeyker Sultan Rum veya Bosnalı olduğu bilinir
IV. Mehmed’in annesi Hatice Turhan (Tarhan) Sultan Ukraynalı’dır.
Bunun gibi daha nice Valide Sultan, Sultan ve Cariye gayrimüslim ve Türk değilken Atatürk'ün arkasından bu şekide konuşmak şerefizliktir...48 Yorumla- +1 yıl
@siyahfon Osmanlı devletinin padişahlığını yapmış, 36 padişah arasında sadece biri içki içmiştir o da Kanuni Sultan Süleymanın oğlu 2. Selim, diğer bir deyişle Sarı Selimdir...
Padişah eşlerine ve Şehzadelerin Annelerine gelince Onlar in birçoğu Türk Değildi ona bir lafım yok, ama Müslüman olduklarından zerre şüphen olmasın ;)
Kopyaları yapıştırla bitmiyor herşey... Doğru ve Güvenilir kaynaklardan araştırmak gerek. - +1 yıl
Sen bu bılgılere nereden ulastın pekı evınde Kutuphanemı var tabıkı ınternnettekı kaynaklardan baktım Osmanzade Taib Ahmed Hadikatü’l-müluk eserınde osmanlının basına gecen 22 padısahın hayatını kaleme almıs bu soyledıgım bılgıler o donemde yasamıs bır dıvan saırının kalemınden cıkma bılgılerdır... hiçkimse evınde kutuphane barındırmıyor demekkı neymıs kopyala yapıstır kadar acız degıl e-bılgı ımıs dımı guzel kardesım @-StopBoYy_
- +1 yıl
Bırcogunun annesı sonradan turk ve musluman oldu.. Sızın gerzek kafalarınınz osmanlıya gelınce el ustunde tutar turk ve musluman olmayanları bıle turk ve muslaman olarak savunur ama konu ATATURK'e gelınce osmanlının uyguladgı iskan politikasıyla yıne bir osmanlı topragı olan selanık'e yerlestırılen ATATURK'un aılesını Yunan ve Gayrimuslım olarak gosterırsınız.. Biz iyisiyle kotusuyle tarıhımızı bır butun olarak kabullenırız nasılkı osmanlıda benım atamsa ATATURK ve o donemdekılerde benım atam ve tarıhımdır... sızın gıbı kaypak ınsanların yaptıgı gıbı bır donemı kabullenıp dıger bır doneme gecınce karalamak kabullenenemezlık yapmayız @nizamyektuğ
- +1 yıl
Nuri Demirdağ uçak fabrıkasının projesını ATATURK'ün olumune yakın 1936 yılında sunmus fabrıkayı kurduktan sonra meydana gelen bır ucak kazasından sonra 1950 de kapanmıs. Nuri demırdag ucak ucurdugu ıcın hıcbır zaman hapse gırmedı ve ayrıca ucak fabrıkası bu kazadan sonra kapandıgı ıcın kendısı davacı olmus... Evet Nuri Demirdag bir noktada engellendı ama bu Ataturk zamanında olmadı cunku Ataturk hıcbır zmn bu ulkenın gerilemesını ve dıger ulkelerın golgesınde kalmasını ıstemedı.. sen nerenden uyduruyorsun bence sen kulakdan dolma bılgılerle konusuyosun zavallıcık @nizamyektuğ
- +1 yıl
Senın su an ya kafan guzel ya da unıversıtedekı hocan senı ıyı kafalamıs... Nurı Demırdag denılen sahıs o zmnlarda zengın bır ısadamıymıs ve turkıyede bırcok fabrıkası olan ve bırcok projeyı ustelenen hayata gecıren veya sunan bır kısı... Su an resmen cehaletın pencesınde cırmalanan bırısın gozumde bana kalkıp kopyala yapıstırdan bahsedıyorsun sonra kalkıp yok hocam bunu soyledı hocam sunu soyledı dıyorsun... beynındekı nöronlar hala onlıne ıse gır bır bak ıstersen Nurı demırdagın kızının babasının olumunden sonra soyledıklerıne ve Nurıde demırdagın hıc bır zmn Ataturkun hayatta oldugu sure zarfı ıcınde yurtdısına surgune gonderılmedıgını ve hep turkıyedekı fabrıkalarının basında oldugunu ve gunumuzde ataturk havaalanının bulundugu yerde bulunan havacılık okulunda zamanının buyuk bır bolumunu burdakı pılot ve ogrencı pılotlarla gecırdıgını gorursun @nizamyektuğ
- +1 yıl
Seni dinliyor ve cevaplıyorsam gerçekten cahilliğime ver... Karsımda ılkokul cocuklarından farkısz bırıyle tartısıyorum... Egıtım ogretım durumunu bılmıyorum ama soyle acıklayayım sana... Egıtım aıle ıle baslar ılkokulla pekiştirilir... Ögretim ise bundan sonraki aşamadır... Senin bu ikisindende faydalanmadığın aşikar... Kaç saattır benımle tartısıyorsun tutturmussun unıversıtedkı hocam bunları soyledı dıye Nuri demirdağ diyorsun kulakdan dolma sana kendi kızının röportajlarına bak diyorum adamın fabrıkalarının basında cekıldıgı resımlerıne bak hatıratlarını oku dıyorum onuda dınlemıyorsun... Varsa yoksa Ataturku sevenler dinsiz yobaz kandırılmıs cahil cüheda yahu tamam biz böyleyizde YA SİZ KİMSİNİZ KİM OLUYORSUNUZ DA BİZİ ELEŞTİRİYORSUNUZ... OSMANLI MI OSMANLIDA BİZİM ATAMIZ ONLARADA İHANET EDEN SİZLER VE SİZİN GİBİLERİ OLDU KAÇ TANE OSMANLI PADİŞAHI ULEMA SINIFININ POFPOFLAMASIYLA TAHTTAN INDIRILDI KAC TANESİ BOĞDURULDU... NEDEN SIRF MAL MULK MEVKI SEVDASINA İÇLERİNDEKİ VİCDANDAN
- +1 yıl
@Bazengeliyorlar bana söyleyene kadar kitaplara bağlı kalma da sen oku istersen. ben ders kitaplarını bitirdim kaynak değiştirince böyle oldu. ama sendeki ezberci sistemle yola devam. sana başka lafım yok.
- +1 yıl
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılDiyorum ki be adam senin ne işin var onca uğraşıp Samsuna kaçıyorsun. Devlete baş kaldırıp yakalandığı yerde idam edilmesi cezasına çarptırılıyorsun. Evlenip barklanıp cariyelerden bir harem kurup boğaza nazır bir yalıda yatmak varken. Sanane İngiliz Marmarayı, Fransız Güneyi, Rusu kuzeyi, Ermenisi doğuyu Yunanı Batıyı yobazı iç anadoluyu bırak kasıp kavursun.. Geçsin milletin ırzına yaksın yıksın camiyi. Sanane ya bugün hala daha Mustafa Kemali sevmelimiyiz tartışmasına sebep olabiliyorsan boşa onca çaba ya. Çok kızıyorum çok belki hiç bu kadar şeye kalkışmasaydı. O ingiliz gemisiyle kaçan 2 yıl önce milletin canla başla savunduğu destan olan çanakkaleyi 2 yıl sonra elleriyle teslim eden Vahdettin ve geriye kalan o tüm vatan hainleri kadar itibarın olurdu bugün. Saygıyla anarlardı seni. Boşa çaba boşa.
40 Yorumla Konuyu Din'e diyanete bağlayan arkadaşlara cevaptır. Toplumun nerdeyse %100'ü müslümanken aksi yönde icraatlar yapmış olabilir ama Türkiye'nin koncektürel anlamda bu dönüşümden geçmesi gerekiyordu aksi taktirde bugünlere kadar ayakta kalma şansı olamazdı. Şunu da unutmamak gerekir ki Allah tarih boyunca bu millete yardım etmiştir. Safsata ya da duygusal bir yaklaşım değil bu. Üstüne siyah bulutun çöktüğü ve hala ne olduğu bilinmeyen ingiliz taburunu duyanınız olmuştur. Yeşil sarıklı askerlerden bahsedip kaçanlar da vardır. Mermilerin birbirine çarpması ( milyonda bir ihtimal olarak değerlendiriliyor ) aç karınla yetersiz cephaneyle dünyanın en güçlü donamasını sulara gömmek göründüğü gibi basit değil. Senaryoyu oyuncu kadrosunu anlam ve amacı boşverin. Başrol Mustafa Kemal'dir.
40 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. kimsenin her yaptığı doğru olmadığı gibi illaki onunda yanlışları vardır ama onun yaptığı doğrular her zaman çok fazladır... rabbimin bize gönderdiği gerçekten büyük bir lider onun sayesinde özgürüz ama onun bu yaptıklarını görmeyen görmek istemeyen dolduruşa gelmiş çook insan var kimse sevmek zorunda değil belki ama sen bu vatan üzerinde yaşıyorsan ona olan minnet borcun olduğunu bilmelisin... kaldıki bizi yaratan rabbimi bile sevmeyenler var atamızıda herkes sevmek zorunda değil ama hakarette edemez... yazık öyle yapanlara... Atatürkün yaptığı herşeye saygım sonsuz kaldıki benim hemşerim bundanda gurur duyarım her zaman... inşallah şunuda öğreniriz hakaret etmek yerine saygı duyup minnet göstermeyi...
00 Yorumlaartık bir insana kulluk edilecek kadar abarttılar diyorum geçenlerde bir tweetde okudum ataturk allahtan üstündür çünki paranın üstünde atatürkün resmi var allahın resmi yok demiş.. bir kula kulluk edilecek kadar abartıldığından dolayı sevmiyorum ve osmanlı gibi dünyaya hükmeden bir imparatorluğu hatırlamıyacak kadar vefasız ama savaşa önderlik eden bir komutana tanrıymışcasına bakan gözler var..
70 Yorumla
+1 yıl10 yunanlıdan 8 i yüzme biliyorsa bunu M. KEMAL ATATÜRK'? e borçludurlar. . .:))))
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK20 Yorumla
+1 yılYorumlara baktim hem guldum hem uzuldum hem kizdim , yahu osmanli imp. Dagilmis bitmis butun ustleri kacmis ingiliz usagi olmusken bir adam cikip askerleriyle kanlariyla canlariyla ulkeyi siparene sekilde davunup kurtarmis daha sonrasinda dunyaya ornek olmus kilikiyafet secme secilme gibi devrimleriyle ulkenin orta dogu batakligina degilde muassir medeniyetlere ciksin diye didinmis dunyanin onunde saygiyla egildi dinimizi bize rahat rahat yasatmamizi saglayan ulu onder ATATURK adina sallayip duruyolar serefsizsiniz
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar bu konuları çok iyi araştırın, okuyun edin. Bu millet yüz yıldır hep yalanlarla dolanlarla avutuldu durdu. Tarihimizi silmek istediler ve başardılar da. Dilimizi değiştirdiler daha neler neler. Ve bunları şu zamanın milletine empoze ettiler ve başardılar. Ağaç yaşken eğilir boşuna dememiş atalarımız. Sen 7-8 yaşından itibaren yalan dolan üzerine kurulu bir tarih okursan ya bunlara gerçekten saf bir şekilde inanmışsındır ya da o düzeni sağlayan kişilerle aynı ideolojiye sahipsindir ki yalanlara dolanlara eyvallah dersin. Kimse gelipte bana burada ahkam kesmesin. Şanlı Osmanlı tarihimizi silipte bana samsundaki güneşten vs bahsetmeyin. Az birşey araştırma yaparsanız bu mücadele döneminde başı çeken komutanlarımızın tarih sayfalalarında isimlerinin bir kaç kez geçipte mustafa kemalin her başarının altına adının yazılmasının da tamamen bir kılıf olduğunu anlarsınız. Neyse bu millet er ya da geç uyanıp atalarının asil kanını hissedecektir. Bakalım o zaman ne yapacaksınız.
60 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgimi ve saygımın ilelebet kalacağı tek kişi , mükemmel bir lider mükemmel bir kişilik ve askeri zeka bugünleri iyi yaşadıysak yaşıyorsak ona borçluyuz dünyanın özendiği bir lider bizim ancak gel gelelımkı kendi ülkesinde küfürler ediliyor hakaretler vesayre daha içeriğe inmicem onlarda teröristir haindir canidir ATATÜRKÇÜLÜK saygı demek sevgi demek ve eşitlik demek..
30 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/AYR6Yq.jpg
bu adamı günahım kadar sevmem ama söylediğinde yerden göğe kadar haklı117 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Peki neden gercek musluman ataturku sevmez?
- +1 yıl
@aysegulkeyboardist
şüphe götürmez bir gerçek - +1 yıl
Teşekkur ederim bu aydinlatici bilgilerin icin :) bir kac arkadasimi da aydinlatacagim :)
- +1 yıl
@aysegulkeyboardist rica edrim
- +1 yıl
şunun zekasını kim aldıysa lütfen geri versin hoş bir şaka değil ! ayrıca aziz nesin kendisi ateisttir atatürkü sevenleri ateistliğe yöneltmek için yazdığı bir yazıdır şu at gözlüklerini gözlerinizden çıkarmayı deneseniz göreceksinizdir fakat bundan önce kalp körlüğünüz baakileşmiş maalesef umutsuz vaakasınız
- +1 yıl
Asıl siz uyanmalisiniz bence. Sizin gozleriniz kapali siz uykudasiniz. Asıl gercek bambaska cunku
şu an olsaydı ömrümün sonuna kadar onun askeri olmayı isterdim canımı verirdim atam için. ve bu insana küfür edenler var anlamıyorum hangi sebeple ediyorlar yaşadıkları ülke ekmek yedikleri ülke şu an onun hasta haliyle bile ayakta durarak bu ülke için savaşması hala daha atatürk'e küfür eden varsa bu ülkeden gitsin onun gibi insan bir daha gelmez.
42 YorumlaMustafa Kemal Atatürk bu ülkenin değerli büyüklerin biri değil sadece ünü tüm dünya tarafından duyulmuş bir insan değerli bir şahsiyet devlet adamı vatansever kahraman vede saymakla bitiremiyecegimiz vasıfları taşıyan bir insandır bugünlere ölümsüz liderdir mekanı cennet olsun...
30 YorumlaDiğer konusunda 399 cevap paylaştı. Herkes bir oyle bir boyle konusuyor atatürk hakkında bisey düşünmüyorum ataturku karuma kanununun kaldirilmasini ve sakli gizli dosyaların acilmasini istiyorum o zaman net bisey söylerim kendisiyle ilgili
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemalistleri gordukce ataturk sevgisi kalmadi acikcasi. Ilkokulda ataturk aşiğiydim ama dedigim gibi zamanla soguttular sagolsunlar. Şu an nötrüm ne cooooooook seviyorum tapiyorum ne de nefret ediyorum igreniyorum. Iki tarafta da degilim. 10 kasimda ruhuna fatiha okudum.
20 Yorumlarencide edilmeyeceksem sevmiyorum ama saygı duyarım komutanlık yaptığı için ama asıl kahraman birisi (birileri) varsa oda halktı anmamız gereken asıl kahramanlar onlardır Mustafa Kemal değil bence
50 Yorumla
+1 yılSaymak şart sevmek kafana göre. Elbette herkes sevecek değil ama şu anda bu ülkede yaşıyorsak bu önce Allah 'ın sonra onun sayesindedir
Bir daha onun gibi bir lider gelemez.40 YorumlaKürşad, Alparslan, Metehan, Atilla, Oğuzkağan, Timur, Osmangazi, Fatih sultan mehmet, Yavuz sultan selim, sultan Abdülhamit, Mustafa kemal Atatürk'e kadar biz Türk'lerin atalarıdır ! Türk olupta aksini iddaa eden itoğlu ittir!!!
20 YorumlaÜlkemizin kurucusudur müthiş bir dahidir alkolik ve kadın düşkünü olduğu doğru ama biz onun askeri kimliğine yorum yapabiliriz ve yaptıkları ortada din karşıtı işler yaptı kabul ama şu an dini coğrafyalar üzerinde kargaşa olmayan tek devlet denebiliriz ona her insanın saygı duyması lazım
02 Yorumla- +1 yıl
dediklerine aynen katılıyorum ama Atatürk'ü pek sevmiyorum kin duymuyorum saygı duyuyorum
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Tam bir devlet adamı kim ne derse desin bu zamanda kendisine laf atan salaklar önce kendilerine baksınlar yüzyılın lideri adam gibi adam günümüzde malesef böyle liderler çıkmıyor olağan üstü durumlar olağan üstü insanlar meydana getiriyor 30 lu yaşlarda devlet yönetmeye aday bir zekaya sahip olağan durumlarda devlet yönetecek zekaya ancak 60 lı yaşlarda sahip olunuyor ki günümüz türkiyesine bakınca bundan da şüpheliyim
00 YorumlaAtatürk kesinlikle çok iyi bir liderdi. çok zeki bir insandı. Ama bu yıllarda ismi daha çok gerçekten kendisini sevdiği için değil halka veya çevresine daha iyi görünmek için kullanılıyo. o kisilere Atatürk le ilgili bikaç şey sorsan bakalım ne cevap verirler
00 YorumlaTürkiye cumhuriyetinin kurucusu ve 1. Cumhurbaşkanı.
70 Yorumla
+1 yılUlu önder M. Kemal e çok büyük saygı duyuyorum. Bugün bağımsız ve özgürsek onun sayesindedir. Kendisini saygi ve rahmetle aniyorum
30 Yorumla
+1 yılSiz hiç görmediğiniz birine aşık oldunuz mu? Ben 133 yaşındaki o eşsiz kahramana aşığım.. Yeterli sanırım..
30 Yorumla
+1 yılben susayım senai demirci konuşsun.
https://www.youtube.com/watch?v=G6sGV0XnchU50 YorumlaParanın üstünde Türkçe karakterlerin ve bir Türk'ün, yani kendi resminin bulunmasını sağlamış asil bir liderdir
10 Yorumla
+1 yılAdını duymak bile çok güzell keşke yaşasaydı keşke görseydik ölümsüz olsaydı görmeden bile bu kadar seviyorum insanlar ölür ama fikirler ölmez o ölümsüz
30 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıliyiki olmuş
iyiki varmış
isyanları bastırmış
türk halkını korumuş
cehaletin önüne geçmiş30 Yorumla
+1 yılNe dusunulebilirki Onlar sayesinde bir milli benligimiz onlar sayesinde vatanimiz dinimiz imanimiz var.. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Silah Arkadaşlarından Allah razi olsun..
10 YorumlaDiğer konusunda 321 cevap paylaştı. İyiki onun gibi bir adam doğmuş, çok seviyorum. Bazi gerici yobazlari anlamiyorum, baslarindaki boş cumhurbaşkanına ölürler. Ama Atama gelince kufrederler
40 Yorumla
+1 yıli̇kti̇dara ak parti̇ geldi̇kten sonra hemen hemen herkezi̇n sevmemeye başladiği bi̇r ki̇şi̇di̇r ama bi̇lmi̇yorlarki̇ o olmasaydi eli̇n gavurlarina köle olcaklarini...
i̇çki̇ci̇ ve atesi̇t olduğuna i̇nanilan ama olmayan ulu önderdi̇r...00 YorumlaAta'mız. Atatürk'ü karalamaya çalışan saygısızların Türk olduğundan şüphe ediyorum bazıları o kadar saygısız ki cidden utanıyorum
30 YorumlaAtatürk yoktu,
Düşman çoktu,
Atatürk geldi,
Düşmanı yendi,
Bu güzel yurdu,
Bizlere verdi.
Yo yo yo yo niggaz niggaz niggaz...
Yaşasın 23 Nisan.. Neşeyle doluyor insan...00 Yorumla
+1 yılKıskanılan örnek alınan başarılarla dolu hayatı olan büyük insan sevmeyen ölsün lan!
30 Yorumladünyanın en zeki en beyefendi en modern ve ileriyi gören lideri
40 Yorumla
+1 yılŞimdi bile tahammül edemiyorum arap saçmalıklarına, bir de O olmasaydı nolurdu hiç hayal edemiyorum :/
10 Yorumla
+1 yılbak şimdi sevmiyorum dicem herkes eksi vereceeekkkk :DdD:d. Ddd:DDD
21 Yorumla- +1 yıl
Artı vermem için bunu demeniz yeterli :)
Diyecek fazla birşey yok... Öl dese ölürüm o kadar aşığım ona..
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyulması gereken yüce insan. Ama kıymeti bilinmiyor bugünlerde
20 YorumlaBin yılın dehası.. karizmanın liderliğin gelebileceği son nokta... milletimizin gurur kaynapı... düşmanların kabusu
00 Yorumla- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılKemalistleri gordukce soguyorum
90 Yorumla - Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için çok şey ifade etmeyen biri.
102 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla Eksi verdim K. b
- +1 yıl
Sorun değil dostum. Bilerek verenler utansın :)
Diğer konusunda 494 cevap paylaştı. Allah amelince rahmet eylesinden başka bir düşüncem yok.
00 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan herşeyi de Atatürk'e.. Daniel Dumoulin
00 YorumlaIyi bir lider yani anlamis degilim bu sitedekilerin su atatürk ve kurtlerle ilgili soruları
00 Yorumla
+1 yılAdam kelimesinin karşılığı.
70 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılatam izindeyiz biz de siroz dan öleceğiz...
42 Yorumla- +1 yıl
İç tabi canım iç... İç de öl!
- +1 yıl
hahhaa :D alkol lafı duyunca nasıl da zıplıyosunuz ama sahtekar Müslümanlar :))) ama pardon ben sitenin muhafazakar ve dini bütün insanlarla dolu olduğunu unutmuştum taşlamazsınız inşallah...
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum seven sevsin..
60 Yorumla sadece saygı duyarım..
40 YorumlaDünyanın Gelmiş Geçmiş En büyük ve Yüce Lideri..
50 Yorumlasevmiyorum ama saygım sonsuz
40 YorumlaOlmasaydın olmazdık...
40 Yorumla
+1 yılÜstüne lider tanımam.
30 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖlmüş insanların arkasından konuşmayı bıraktım.
11 Yorumla- +1 yıl
@EmRe8850
Yok senin gibi içkici ayyasin tekiydi. Ülkeyi lozan anlaşmasıyla sattı. Halifeliği kaldırarak İslam birliğini dagitti. dememi bekliyorsan çok beklersin.
bu tarz sorular tutuyor değil mi sayın soran :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bu sayfaya uye olali 4-5 gun oluyor. Boyle bir soruyla karsilasmadim dogrusu ve kim ne dusunuyo aklima geldi sordum. burada sorulan soru tutsa nolur tutmasa nolur? burada sordugum soru tutulsun derdinde degilim
- +1 yıl
Evet sevenler var sevmeyenler var ama farkli farkli yazilar geliyor videolar geliyo bende onlari okuyorum izliyorum. Sana verdigimiz bikkinliktan dolayi ozur dileriz kusura bakma
Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. Sıradan bir insan
81 Yorumla
+1 yılkimse bana kizmasin ama sevesim gelmiyor.
20 YorumlaEn Büyük Türk Kutlu Türk ATATÜRK.
43 Yorumla- +1 yıl
Yapacağın kafiyenin ;)
gökte allah yerde atatürk...
12 Yorumla- +1 yıl
Heryerde Allah renktaş. Allah gökte değildir mekandan yoksun heryerdedir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜüffff 10 kasım değil nerden cikti bu
30 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne