Ben insanları çağırınca genelde uyum sağlıyorlar dışarı vya eve geliyolar ama bana gelince kimse çağırmıyor, niye böyle bu millet?

Ya mesela diyelim eve çağırdım genelde gelmiyor dısşrda takılmak istiyorlar ya da gelenlerde gelio, ama pek çağırmıyorlar beni hani eve filan veya bir arkadaş ortamına. Gelmeye gelinc geliyolar ikram da yapıyorum bazen. Ben çağırınca dışarı uyarsa geliyo veya eve geliyo ama... sorun bende mi diyorum bazen. Kaç tane arkadaşım var grup halinde arkadaşları oluyor ama kimse sende gel demiyor. Ben fazla mı önemsiyorum milleti anlamadım ki. (Mesela bi akrabamız kaç yıl önce liseden arkadaşlarıyla oturtmuştu beni ama kendi mekanımız var oraya geldiler. Tanıştım diğerleriylede bazılarıyla görüşüyorum. Bayramdan önce kıza dedim ki buluşalım yine dedim tamam dedi 3-4 kız ben yazdım ayrı ayrı hepsine bayram olunca buluşmak zor olur dedi bitanesi. Tamam bakarız duruma dedim. Bugün kendileri buluşmuş lise arkadaşları 8-10 kişi ama o yazıştıklarım bana sende gel demedi. Hani evet belki onlar liseden sınıf arkadaşı kaç senedir görüşmediler ama sonuçta bende daha geçenlerde organize etmek için uğraştım bayram girince kaldı. Bende üni mezunuyum ama çalışmıyorum onlar hepsi üni mezunu çalışıyor nerdeyse hepsi. hayır beni mi beğenmiyorlar yani anlamadım.)

Ben insanları çağırınca genelde uyum sağlıyorlar dışarı vya eve geliyolar ama bana gelince kimse çağırmıyor, niye böyle bu millet?