Neden çevrem beni görüşmelerine çağırmıyor?

arkadaşlar anonim soru sorma sitesi olduğu için ve sırf bu soruyu sormak için kaydoldum buraya. konuya dönecek olursam öncelikle kendimi ilgi ve alakamın olduğu her düzeyde yeterli buluyorum. her kesime hitap edecek kültüre bilgi birikimine de sahibim. sorun da burada başlıyor ve anlamadığım kısım da bu. şöyle örneklendireyim, herhangi bir ortamda veya arkadaş gruplarında ilgi gören birisiyim. kendimi bulunduğum çevreye göre en iyi şekilde ifade ediyorum. çevremdeki insanlarla benimleylen eğleniyor gülüyor bi anda istemsiz samimiyet kuruyolar şeytan tüyü var derler ya o kişiyim aslında. lakin buluştuğumdaki yeni tanışmış olduğum kişiler veya samimiyetimin olduğu arkadaşlarım dahi beni bi yere çağırıp görüşme çabasında bulunmuyor. dersiniz ki sen çağırıyor musun evet çağırdım bir iki kez ama bunu hep benim yapmamla olmaz ve sonrasında çağırmamamla birlikte herhangi bir karşıdan adım gelmiyo. oysa kimse hakkında kötü düşünen sıkan ara bozan vs. birisi asla değilim bunun sebebi NEDİR? arkadaşlar inanın bunu danışacağım gerçekten çok samimiyim diyeceğim bi arkadaşım bile yok
Neden çevrem beni görüşmelerine çağırmıyor?