Ben çok başarılı, güzel, hanım hanımcık ağır başlı denilen bir kızdım. Herkes çok verdi çok güler yüzlüydüm bende. 16 yaşından sonra hayatım kaydı. 19 yaşındayım şu an. Üniversite sınavını bir türlü kazanamyorum. Derslerim çok kötü. Oysa tek hayalim güzel bir bölüm okumaktı hep ama çalıştığım konuları kafam almıyor diye ağlıyorum hep. Ayrıca karakterim de bozuldu. Hayatımı ben daha çocukken mahveden yüzüme gülüp arkamdan kuyu kazan o karaktersizi çok merak ediyorum nasıl öğrenirim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana da yapıldı 6 yıl mezuna kaldım güzel bir fiziğim vardı eridim adeta huzursuz ve depresyondayım bu arada 21 yaşındayım
Cidden çok pis insanlar var ve evet yüzüne gülüp arkandan iş cevirenlerdir bunlar
Ve bir hocaya medyuma bile gittim o kişiyi buldum beynime büyü yapılmış başarılı bir insandim hergun baş agrisi ama normal olmayan norologta bir şey demiyor böyle seylere inanmazdım ama varmis
Heehhh bende çok başaeıluydım. 3. Kez giricem sınava. Büyü bozuldu mu senin? Bozulunca kazandın mı sınavı? Ben çok şey yaşadım. Baş ağrım olsun üç harflileirm korkutması olsun delirdim resmen ama umrumda değil sadece kazanayım sınavu
Şimdide girdim
6 yıl nasıl mezuna kaldın 21 yaşında isen
Ama sadece kimin yaptığını bulduk bozmadim
Korkuyorum ters teperse mahvolurum okadar kolay değil ki😔
Hocaya mı gittin? Ben İstanbul dayım da güvenilir birisi istiyorım nasıl bulurum nereden İnternetten mı aratıp gitmeliyim? Aileme dedim umurlarında olmadı. boş ver diyor
Niye bozmuyorsun kızım büyüyü
Kimmiş yapan? Yani en yakının mı yüzüne gülen biri mü
Yakın
Öyle kolay değil iyi biri değilse tek hareketiyle değil büyüyü hayatını mahveder ama sen bilirsin
Emin misin kimden duydun büyü yapildigini
22 yım erken yazdirildim
Yani 12 yle beraber 6 yıl olucak
Büyüyü neden bozdurmuyorsun? Bana hoca bir şey vermiş onu kolye yaptırıcaz siyah takarlar ya. Muska oluyor galiba. Ben öğrendim çıldırdım resmen. Sen naısl bozdurmuyorsun. Bozulsun bırakmıcsm o kişinin yakasını. Ben okuluma 2. olask girdim lisede sonuncu mezun olmuşumdur. Çok saygılı bir kızdım erkeklerle işiö olmazdı. Çok değiştim. Üç harfli belası da çektim ruhen kötüyüm yakasını bırakmam onun. Herkese gülerek yaklaştım hep saf olmıcam daha öldürücem onu. Onun yüzünden beni ailem evlatlıktan Red etti bir ara çok değiştim diye. Annemi sabahlara kadar ağlattım kendim de yıprandım benim de fiziğim çok güzeldi balık etli dolgun 9 kilo verim çubuk oldum
Allah oylelerinin belasını versin inşallah yapicam bende korkuyorum ama
Kimse yapmamıştır. Kendini bununla avutma. İllede ünv. okumak zorunda değilsin. Bak kafan almıyor. Mevcut halinle başka hayaller de kurmalısın.
Ben büyü yapıldı diye iddia etmedim ki. Hoca demiş.
O hocalara gidip te sende büyü yok diyene raslamadım zaten. o şeref.. z yaratıklar hep böyle diyor
Yok knk bu adamı çevreye sormuşlar da ben 14 yaşında iken ailem bir kere dah götürmüştü birine. O zaman hiç öyle demediler. Ayrıca bende tüm büyü belirtileri vardı zaten. Hadi dersleri boş ver ben tembelim. Baş ağrısı olsun göz ağrısı olsun çok fasla belirtim var. Son üç senedir aşırı değiştim eski kız değilim. Ben çok örnek gösterilen bir kızdım ruhen çok kötüyüm artık
Bizim akrabamız götürdü annemi. Akrabamız da güvenilir yani. O akrabasının kardeşi ve gelini de boşanma aşamasına gelmiş en son hocaya gitmişler büyü varmış. Bozdular şu an çok mutlular. Zaten çok yakışıklıydı adam kıskanıyordu çok kişi. Çok severek evlendiler. Madem yalan niye adam büyüyü bpzunca kavgaları bitti
:) sana kim neden yapsın
Bence de ama çevremde denilenleri dicem. Benim akrabalarımın kızlarının hiçbiri okumadı. En zeki leri bendim. En güzelleri de huyum güzeldi. Saygılı edepli adaplıydım. Ben yine de kim neden bana yapsın kafasındaydıö da. Çok nazar var deyince emin oldum. Çok kıskanırdı arkadşalarım
Evet nazar olabilir bak. Minik bir kurşun taşı üzerinde.
Nazar evet baş ağrısı çok var zaten farkındaydım onun da. O değilde büyü önemli bir şey. Sen hala yapmamışlardır sen kimsin kafasındasın da tanısan beni öyle demezsin neyse sağ ol
Biliyorum o mevzuları. Banyo yapmaya isteksizlik var mı? gece nasıl rüyalar görüyorsun?
Büyü yapıldığını nasıl anladın
Ailem hocaya gitmiş güvenilir. Benim haberim yoktu. Nasıl oldu anlatmadılar da. Adam demiş büyü var diye. Çok baş ve göz ağrım vardı bunları hep dökmüş ortaya nazardan diye. Karakterimi takıntılarımı. Muska gibi bir şey verdi
Muska iyi bir şey miydi dmdmclf
Valla bilemicem kim tarafından yapıldığını öğrenmek zor sanki ya ama şüphelendiğin ailenin şüphelendiği birileri var mı
Ailem kadar kötü insanlar yok
Büyü belirtileri üç senedir var anneme diyorum annem mavi gözlü güzel bir kadın da. Ben im tipim onun gibi değil diye sana kim büyü yapsın der sallamazdı. Kim olduğunu öğrenmek istiyorum deyince de uğraşma boş ver belki büyüye basmışsındır dedi. Ya da akrabalar yapsa da sen saygından sus kafası. Cahiller. Benim şüphelendiğim 2 kişi var evet. Kim olduğunu öğrenmesem de büyüyü bozmam lazım. Hocs bir şey vermiş kolye yapıcaz o nu siyah oluyor ya mudka herhalde. O bozar mı büyüyü sence? Annem pek umursamadı bozmam lazım onu benim kaydı hayatım iyice
ben bu konularda çok bilgi sahibi değilim açıkcası büyü var mı ondan da emin değilim 🤷🏻♀️
merhaba işinde çok iyi birisini biliyorum dilersn senin adına bir rica edebilirim ona
antalyada öğrenirsin
Neden Antalya
başka bildiğim yerde hoca yok
Büyü yapıldığını nereden biliyorsun
Yukarıda bir kıza cvap verim oku. Ayrıca soruda dememiş miyim hoca demiş
Bu hocaların hepsi dolandırıcı. Ama çevrene sorsan hepsi çok iyi hocalardır. İnanmayın bunlara. Üniversiteyi kazanmamanın başka sebepleri vardır. Belki yeterince motivasyonun yoktur, eskisi kadar hevesli değilsindir, kafanda kurduğun başka meseleler vardır, başka şeyleri çok düşünüyorsundur, odaklanma problemin vardır... Bir sürü sebep olabilir. Bu yüzden ders çalışamıyor olabilirsin. Kafan çok dolu olduğu için de dersleri kafan almıyordur. Çok çok normal. Bunun için rehber öğretmeninle veya bir psikologla görüşebilirsin. Yıllar önce nefes darlığım vardı. Doktora götürmek yerine hocaya götürdüler. Hem de ilçedeki en çok bilinen en iyi hocaya. Büyü olduğunu söyledi hoca. Ben dinlemedim doktora gittim. Meğer astım başlangıcı varmış. En iyi hoca dedikleri karı bile dolandırıcı işte.
Haklısın. Eskisi kadar hevesim yok bence onunla alakalı. Çk çabalardım eskiden istek te vardı başarı elde ettim ve yoruldum en son.
Teşekkür ederim
Bana da yapıldı kesin
Beynine...
Büyüye inanma olabişir ama hakaret edemrzin