İçkiyle ilgili bir anınız var mı size zor anlar yaşatan?

ben 1 extra bira ve 1 şişe şarap içtim ev boştu mutluydum yarısına kadar içtim bir bardak daha içiyim kalanını sonra içerim derken bir bardak bir bardak daha derken çeyrek kaldı şu kalmasın dedim onuda içtim bir şişeyi içtim sonradan bir mide bulantısı başladı içtigim ne varsa çıkarıyorum 2 3 dk arayla kırmızı kırmızı nefes borumu filan yaktı çigerlerim agzıma geliyor gözlerim kıpkırmızı oldu beyaz kısmı görünmüyor kandan kendimi tanıyamıyorum acili arıcam telefonu bulamıyorum kendimdeyim ama en son arkadaş açıkmış facede can havliyle en yakın arkadaşımdan bir tanesi... yengeyi çagır ölüyorum dedim komşu hemen geldi tabi tepkiler filan hep gizli içerdim pederi aradı acile gitmedim 30 dk boyunca çıkardım ne içtiysem bütün memleket duymasın diye sonra uzun süre içmedim en son eniştemgille bir erkek kınasında yine içtim 1 seneden fazla oluyor akıllanmadım ama bir daha öldüreceklerini bilsem agzıma koymam çok büyük tövbe ettim bu içki konusunda çok kararlı bir şekilde bıraktım bir bardak iç 100 bin tl para var al git deseler kuran çarpsın agzıma sürmem bir süre zevk veriyor ama sonrası baş agırısı mide bulantısı ve nerdeyse ölüme kadar gidiyor
İçkiyle ilgili bir anınız var mı size zor anlar yaşatan?