ben 1 extra bira ve 1 şişe şarap içtim ev boştu mutluydum yarısına kadar içtim bir bardak daha içiyim kalanını sonra içerim derken bir bardak bir bardak daha derken çeyrek kaldı şu kalmasın dedim onuda içtim bir şişeyi içtim sonradan bir mide bulantısı başladı içtigim ne varsa çıkarıyorum 2 3 dk arayla kırmızı kırmızı nefes borumu filan yaktı çigerlerim agzıma geliyor gözlerim kıpkırmızı oldu beyaz kısmı görünmüyor kandan kendimi tanıyamıyorum acili arıcam telefonu bulamıyorum kendimdeyim ama en son arkadaş açıkmış facede can havliyle en yakın arkadaşımdan bir tanesi... yengeyi çagır ölüyorum dedim komşu hemen geldi tabi tepkiler filan hep gizli içerdim pederi aradı acile gitmedim 30 dk boyunca çıkardım ne içtiysem bütün memleket duymasın diye sonra uzun süre içmedim en son eniştemgille bir erkek kınasında yine içtim 1 seneden fazla oluyor akıllanmadım ama bir daha öldüreceklerini bilsem agzıma koymam çok büyük tövbe ettim bu içki konusunda çok kararlı bir şekilde bıraktım bir bardak iç 100 bin tl para var al git deseler kuran çarpsın agzıma sürmem bir süre zevk veriyor ama sonrası baş agırısı mide bulantısı ve nerdeyse ölüme kadar gidiyor
Cevabın nedir?
+1 yılaskerden 5 devremle birlikte tezkere aldık otogara gidiyoruz herkes sevinçli ilk otobüsle eve gitmek için can atıyor sabahın 7 si daha otogara gittiğimizde akşam 8de ilk İstanbul otobüsü napalım derken bir bara gittik ölümüne içtik akşam olduğunda ise hepimiz yeni doğmuş buğza gibi sekiyoruz otobüsteki muavinler Ankara İstanbul Ankara İzmir diye bağırıyor ama kafa kıyak seçemiyorum kimin bağırdığını muavine sordum Ankara iii dedim daha adam atla bu abi dedi neyse bindim şerefli koçhisara geldik kadın muavin soruyor herkese nereye iniceksiniz kimi diyor bursa kimi diyor merkes kimi karşıyaka herneyse bana geldiğinde beyefendi siz nerede iniceksiniz bende dedim esenlerde orası neresi dediğinde ise bayrampaşa otogarını sen bilmiyormusun be kadın dedim bayan muavin beyefendi siz nereye gidiceksiniz dedi bende istanbula kadın bana bu İzmir otobüsü dediğinde ise birden ayıldım aniden düşünsene izmire geliyorum vaybe İstanbul ne kadar çok değişmiş neyse allahtan Ankara aştide indim aktarma yaptım o gün bugündür tövbe ettim alkol sürmedim ağzıma
11 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi :)
En İyi Cevaplar
:D bir gün öyle içmişim ki. Uyandığımda hiç tanımadığım bir oteldeydim ve önceki geceye dair hiç bir şey hatırlamıyordum. Baş ucumda en yakın arkadaşımın motosikletinin anahtarları vardı şehirden kilometrelerce de uzaklaşmıştım. hayatımda hiç spor motor kullanmamıştım oysa nasıl o kadar yol aldım hiç bilmiyorum, o gece hala muammalarla doludur benim için :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı felekten bir gece filmi gibi :D
izlemediysen izle
+1 yıl24 tekila + 6 viski +1 seks on the beach 2 votka energy + 3 bira bomonti filtresiz hayatımın rekoruydu bu akşam sekizde başladık kuzenimleydim allahtan :D bira ve 20 tekila yaptık bir mekanda önce rock bardı zaten çıktık sonra ordan biraz daha sakin bir yere gittik geriye kalanları yaptık 4 tekila daha da tabi :D sonra midyeyi hiç denememiştim hayatımda o gece ilk denedim :D bağımlısıyım tabi şimdi :D ve sonra kuzenimin kaldığı bekar evine gittik bir saat kustum kuzenimde başımda durdu tabi :D uyudum sabah 10 da da kalkıp derse gittim :D leş gibi kokuyodum :D bu rekorumdan sonra tekilada 4 ü geçince kuscak gibi oluyorum :D viskiyi hala severim :D😍😍 votka bira da tabi ama votka da midemi bozuyo
00 Yorumla
+1 yılKuzenimin yanına tatile gitmistim o gunde bu sevgilisiyle birlikte aynı evde kaliyomus neyse bizde bira ictik ben tabi baya sarhos olmustum kuzenimle sevgilisi icerde oturuyoDu bende gidip kuzenimin sevgilisni opmusum sonra ogrendim sevgilisi bana asık olmus bide kuzenimie kavga ettim artık kuzenimle konusmuyorum
153 Yorumla
Soran+1 yılvay be ne hikaye
sende dokunuyorsa içmeseydin bizde o kadar içtik hiç gidip bir kızı öpmedik :D:D
Soran+1 yılvalla o kadar içtik senden bin kat sendeki kafayı hiçbir zaman yaşayamadık birayla sarhoş olan ilk insansın kaç tane içtin :D
Soran+1 yılk. b sinirlerim bozuldu :D:D:D:D
- +1 yıl
Sanırım 4-5 tane icmistim
Soran+1 yılen ilginci seninkiydi vay be
ama içinde o çocuga karşı bir duygu varmışki açıga vurmanda içki yardım etmiş sadece
duygular daha hassas olur içince :D- +1 yıl
Olabilir ama cocuk karsılık verdi vermeseymis iktire bilirdi oda beliki bana karsı bos degil
Soran+1 yılaynen sonradan etkilenmişti olabilir ama bir öpücük kalbin anahtarıdır derler
o andada hoşlanma olmuş olabilir
ama içkiye suç bulma içinde varmış :D şimdi noldu cıkıyonuzmu çocukla çıktınızmı- +1 yıl
Hayır ya benim icimde ona karsı bisey yoktu o an eski sevgilimi dusunuyodum sinirlendimm kuzenimin sevgisini optum bu kadar hem benim sucum degil ve cikmiyoruz
Soran+1 yıloo senindemi sevgilin vardı o anda :D vay be çok sürükleyici ee sonra sevgiline söyledinmi o ne dedi bu duruma
- +1 yıl
Hayır eski sevgilim beni aldatmistı o aklıma geldi bende gittim onu optum o an sevgilim yoktu
Soran+1 yılhayırlısı olsun yapacak bişey yok
tekrar içmeyi düşündünmü?- +1 yıl
Hayır o konuda benim icin degerli birine soz verdim artık icmiyorum
Soran+1 yılher insan hata yapar hatasız kul olmaz allah affetsin ne diyelim :)
önemli olan bir daha geri dönmemek- +1 yıl
Aynn oyle hatasız kul olmaz hem ben sozumden kolay donmem.
Soran+1 yılbenim içimde bitmiştir sadece kötü bir anı olarak kaldı geçti gitti
normalde arkama dönüp bakmam eskide kalmıştır ama insan geçmişinden kurtulamıyor arkadaşla konuşurken aklıma geldi bir soruyum dedim
seninki daha kötü olmuş beterin beteri varmış :)- +1 yıl
Aynen oyle gecmis gecmiste kalır ama gecmisin izleride hayatında kalır bu arada senin durumda ic açıcı degil. 😃😃
Soran+1 yılee tabi komşumuz söylemediyse biyerde tanıdıklardan 4 kişi biliyor bu olayı unutuldu gitti bir daha konusu açılmadı ben hatamında farkındayım zaten kimsenin affetmesinide beklemiyorum kötüleyen kötülesin allah affetsin yeter kullar affetmesede olur
- +1 yıl
aynen oyle kuzenim beni afetmedi ama ALLAH afetsin benim icin yeter hem kuzenim butun sucu bende buldu simdi sorarım sana butun suc benimmi?
Soran+1 yılşimdi kuzeninde suç bulamadım açıkcası neden dersen ne bilsin senin böyle bişey yapacagını :))
tek suçu sevgilisinin evine seni getirmesi tahmin etseydi böyle bişey yapacagını getirmezdi ama
Soran+1 yıltabiki yaptıgı baştan sona hata asıl suç onda çünkü sevgilisiyle içermi insan ya
zaten bir kızla erkegin yalnız evde başbaşa kalması günaha davet çıkarmak bide içkili
resmen günaha giden bütün yolları ardına kadar açmışlar kaçınılmaz son yani :D
sen olmasan daha kötü günaha girecekti sana dua etsin yatsın kalksın zinadan kurtardın :D- +1 yıl
Ama sevgilisinde suc bana karsılık verdi oda beni optuu..
- +1 yıl
Aynn kurtardım bir tesekkur bile etmedi
Soran+1 yılsen olmasaydın o içkinin etkisiyle neler yapardı neler yani 100%80 o kaçınılmazdı
hakkaten sana dua etsin sevgilisininde ne mal oldugunu anlamış oldu senin sayende
bence sen iyilik yaptın her konuda
her türlü zarardan kurtardın bilmeyerekte olsa bunları düşünmeli bence- +1 yıl
Aman sevgilisine toz kondurmaz o tesekkur ederim boyle dusunmene arkaslarım bile sucu bendr buldu:
Soran+1 yılinsanlar içkinin etkisiyle herşeyi yapar
sende suç yok demiyorum ama aslında kuzenine iyilik yapmış oldun
sana daha teşekkür etmeli- +1 yıl
Haklı suc bende de var birazcık ama neyse gecti gitti
Soran+1 yılkonuşmazsa konuşmasın ya zaten ne geliyorsa akrabadan geliyor insanın başına bırak daha hayırlı öyle insandan uzak durman
eminim içmeyede o zorlamıştır- +1 yıl
Hayır eski sevgilim yuzunden icmistim
Soran+1 yılbu kadar çok seven bizim için içkiyi bırak soda içecek bir kız bile gelmedi bugüne kadar
alayı yolan dolan sevgime degecek hiçbir kız göremiyorum karşımda
gerçekten artık tip filan aramıyorum sadece duyguları gerçek olsun beni anlayabilsin
sevgilin bunlara degecek birimiydi peki bunca fedakarlıga
eger degecek biriyse yarasın götürrr derler ne diyim :)- +1 yıl
degildi 😭 hemde beni en yakın arkadasım kardesim dedigim gerizekalı kızla aldattı. 😭😭
Soran+1 yılkanı bozukluktur bunların yaptıgı benide suçladılar aldatmaya v. s insanlarla iletişimim iyidir severim kız erkek ayırt etmeden sohbet etmeyi ama aklımdan en ufak bir art niyet geçtiyse artık varya nasıl yemin edecegimi bilmiyorum ya neyse benimde geldi işte bişeyler başıma şu an eski bir sınıf arkadaşıma teklif etmek üzereyim ama 30 dk önce yine vaz geçtim bu işler beni başlamadan yordu kafama takacak çok sorunum var bide bunun girmesini istemiyorum insanlar değişiyor çünkü bencil insanlardan nefret ediyorum hep benim dedigim olsun hep ben haklıyım diyen kendi aldatıp bide sana aldatıyorsun diyenleride gördüm haksız yere özür dilemeler alttan almalar çok şükür kurtuldum başkası uğraşsın artık arada sohbet edelim sende seversen sohbeti dertlerimi anlatmak iyi geliyor :D
- +1 yıl
Aynen iyi geliyo zatan o kendi kaybetti
Soran+1 yılbir sakıncası yoksa takip ediyorum seni?
kimseyi sormadan takip etmiyorum bitek mübarek atlı arkadaşı ettim :D- +1 yıl
Sorun degil
Soran+1 yılçocukken iyiydi hiçbir sorunumuz yoktu büyüyünce herşey daha iyi olacak sanıyoruz ama hayatın aslında toz pempe olmadıgını anlıyoruz daha neler görecez bakalım :)
- +1 yıl
Aynen keske cocukluguma donebilsem
Soran+1 yılo zamanda okul sıkıntısı vardı ya eziyorlardı hocalar filan :D
ben arada canım sıkıldıkca yazarım takip ettigim üyelere yazıyorum başına büyük bir ihale aldın :P- +1 yıl
😃😃 aynen en guzeli emekli olmak
Soran+1 yılmezarda oluruz 60 yaşıma kadar yaşıyacagımı sanmıyorum ben ya :)))
inanki 17 ocakta 20 yaşıma giricem tam delikanlı çaglarım 70 lik dede gibi bir ruha sahibim yorgun bitkin hayattan bıkmış başlamadan pes etmiş anlatacak masalımız kalmadı çabuk yordu hayat bizi :))
sen okuyormusun- +1 yıl
Hayır okumuyorum sınava girmedim
- +1 yıl
Aynen kendimi 60 yasında nene gibi hisediyorum
Soran+1 yılevde yatışşmı :)
- +1 yıl
Aslında oda kızlardan zor oluyor
Soran+1 yılaslında oda kızlardan zor oluyor derken anlamadım sen yazmaya devam et 10 dk lık bir işim var şimdi geliyorum saat 5.56 olmuş hala uykum yok :D
- +1 yıl
Kız arkadaslarım beni bir turlu rahat birakmıyo dertlerin. ask hayatlarını anlatırlar alisveris yaptırırlar bide yemek sadecw ben yapabiliyorum aynı evde yasıyoruz
Soran+1 yılgeldim
resmen kullanıyorlar yani :))- +1 yıl
Mutluyum memnunum halimden ama bazen cok sinir bozuyolar
Soran+1 yılidare et napacaksın
zamanında benide çok kullandı arkadaşlarım 2 tane 19 senelik arkadaşım var arkalarından konuşmak gibi olmasında çocukkende kullanırlardı beni herşeye beni yollarlardı birinden 1 yaş diğerinden 2 yaş küçügüm insanın dostları olması iyidir arada kullansalarda olur o kadar :D
sen niye yatmadın bu saat oldu hayırdır bir sıkıntın filanmı var?
Soran+1 yıleger bişey varsa dert dinlerim elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım
- +1 yıl
Aslında var gibi
Soran+1 yılanlatmak istersen seve seve dinlerim burada anlatmak istemezsen özeldende yazabilirsin
- +1 yıl
Mesaj atıyorum o zaman
Soran+1 yıltamam bekliyorum :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
7
uçakta üst bagaj bölümünde cam içki şişeleri varmış uçak tam havalanırken onlar devrilmş ve kırıldı uçak battı önümde oturan kadın resmen sırılsıklam oldu ALLAH tan bana gelmedi ilk kez orda içkinin berbat koktuğunu anladım ve sarhoşlardan çok korkarım bir sarhoş adam yüzünden ölücektim neredeyse araba altında eziliyodum
14 Yorumla
Soran+1 yılya rezillik yemin ediyom zamanında hata yaptım ama bir daha kesinlikle aileni öldürecez şu 1 bardagı içmezsen deseler öldürün şehit olsunlar içmem derim :D o derece tövbe ettim ama insan hala aklına gelince keşke onlarıda yapmasaydım diyor
Soran+1 yılvotka kolanya gibi
bira en nefret ettigim
şarap üzün suyu gibi eksi hafif nasıl anlatsam hiç içme hakkaten merak edilecek bişey degil mutlulugu geçici zevklerde aramıştım şuanki aklım olsa hiç içmezdim inanki
tatil bölgesinde yaşıyorum ve kuzenim tatğile geldi yanıma.. sahile indik biraz fazla kaçırdı ben ztn kullanmıyorum ve bunu eve götürmeye çalıştım yanımdan kaçtı az kalsın kamyonun altında kalacaktı ama benim altımda kaldı ömrümde kimseyi o derece dövmedim ağız burun dağıldı. 4 senedir konuşmuyoruz.
11 Yorumla
Soran+1 yılallahtan babam garip adam kendi kendine söylendi söylendi durdu annemden çok korkarım ödüm kopar ameliyat oluyordu o gün ankarada kalkmış annemi aramaya çalışıyor mk durma telefonunun diye bide üstüne gittim adamın ben hayırsız evladım ya zamanında çok hata yaptım ama herşeye tövbe ettim bundan sonra ailem ne derse o
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk ıctıgımde kusugumla boguluyordum 2 bardak votka 1 bıra ıcmıstım boguldum sonra ınandım ve daha ayarlı ıcmeye basladım ortam oldukca seneden seneye gorusurum arkadasla :D
14 Yorumla
Soran+1 yılkendi pisliginde bogulmakta kötü beee adama söverler ne kötü ölüm şekli zaten benimde aklımdan o geçti direk ölüyorum dedim beni bu halde bulacaklar arkamdan ne söverler dedim hala başkalarının sözlerini düşünüyorum o halde bile :D
Cevap sahibi+1 yılBen pek düşünemedim onu canımla cebbeleşiyorum burada :D annem bana çaka çaka kusugumu temizledi canım anam ya :D (not:özür dilerim anneee :D)
Soran+1 yılolsun bir daha içmezsin olur her gencin bazı dönemlerinde kafamız nasıl çalışıyorsa artık :D
Cevap sahibi+1 yılSımdı guzel ıcerım o gunden sonra ıcıp sakınce gıdıp helaya kusup gelıyorum :D
Üni. deyken sarhoş olup hocanin evini basmistim sen beni nasil birakirsin diye
03 Yorumla
Soran+1 yılvay bee hocanlamı çıkıyordun abooo neler duyacaz daha :D:D
Soran+1 yıltamam şimdi anladım dersten bırakmış :D:D:D
+1 yılBende evde yanlizdim ictim ictim sonrada haykirarak aglamaya basladim komsular kapiya geldi iyimisin noluyo diye nasil hayirdiysam artik :D
10 Yorumlatekila sisesini bitirmitim 2 arkadaşım koluma girmis ceke ceke eve goturuyodu 3 gun kusmustun * öyle gunun midem yandi 1 hafta hababa
00 Yorumlakezzap mı içtin sen ne yaptın
13 Yorumla
Soran+1 yılköpek öldüren içtim
ucuz şarap yaptı sanırım
adam bu güzel oluyor dedi iyi ver deneyelim dedim
Soran+1 yıl15 tl almıştım ucuza geldi bir deniyim ne kaybedecem begenmezsem almam dedim
normalde İstanbul'da bir bardagına 15 tl veriyordum
Soran+1 yılhatta bide küfür ettim İstanbul'da kazıklıyorlarmış adamlar bir şişe veriyor insanın kendi memleketi gibi yok dedim ucuz şarap yüzünden ölecektim nerdeyse
Erkekler Ne Diyor
14
Sende anı bol ben bir oturuşta 70 lik rakı içiyorum sarmıyor bile.
18 Yorumla- +1 yıl
Fotoğrafdaki sensen içersin insanın vücut kas oranı ne kadar yüksekse alkole o kadar dayanıklı olur.
Soran+1 yılköpek öldüren içtim diye oldu heralde kokusu filanda iyiydi herşeyi 15 tl diye aldık :D
normalde İstanbul'da 1 bardagına 15 tl veriyordum
Soran+1 yılbenmi?
bolu
Soran+1 yılİstanbul sini barda içiyorduk orası kaliteli ya herşeyi pahalı ama 2 kadehte zum oluyorsun miden filanda bulanmıyor kaliteli şarap başka oluyor burada 2 şişe içsen sarhoş etmedigi gibi öldürüyordu :D
ama bitmiştir benim için bu konu kötü anı olarak kaldı
Soran+1 yılbenim için bitti ölene kadar agzıma sürmicem bir daha o konu benim için kapandı zamanında hepsini denedim içki çeşitlerinin büyük tövbe ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok uzun ama sonunda tövbeyi gördüm sevindim ben bugüne kadar ağzıma sürmedim
13 Yorumla
Soran+1 yılhiç başlama emin ol geçici bir mutluluk veriyor 1 sat mutluluk yaşıyorsan 10 saat belan s... yor ya :)
keşke bende daha önceden hiç içmeseydim ama yapacak bişey yok yaptım bir salaklık
Cevap sahibi+1 yılAllah tövbe kabul eder ben zaten ortama çok girerim ama içmem bari bu günah eksik olsun kardo :)
Soran+1 yılallah kabul etmezse tövbemi kaybedenlerden olurum zaten başka gidecek kapımız yok sürekli tövbe ediyorum çok samimi tövbe ettim ölürüm bu içki konusunda tövbemden dönmem
+1 yıl12 shot tekila 2 bira 3 kadeh raki 4 viski sanirim hayatimin rekoruydu. O an sevgilim olmasına rağmen eski sevgililerimi aramisim özür dilemisim saat 4de ne özrü dediklerinde sövüp kapatmisim. Hatirlamiyorim hic birini arkadaşlar anlattılar
01 Yorumla
Soran+1 yılne ayyaş varmış bu sitedede ya :D:D sitenin nerdeyse yarısı içmiş
bir arkadşala içmiştim :D arkadaş artislik yapıp benden hızlı içmeye başladı :D aslan gibi oturdu :D öküz gibi kalktı + boynumu ısırdı karakolluk olduk mahkemelik olduk :D ondn sonra hep tek oturdum içtim aslan gibi oturup kedi gibi kalkarım hep ben :)
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1.5 ay önce Extra shot yeni çıkmış 5 tane ondan götürdük üstüne 2 tane şişe öbür gün telefonu bir açtım videolar çekmişiz şarkı söylerken :D Evde bayağı bir çıkardımı hatırlıyorum. Shot çok fena mahvediyor adamı :)
03 Yorumla
Soran+1 yılabi en iyisi içmemek
Soran+1 yılbüyük tövbe ettim benim için bitti bu konu ama kötü anı olarak kaldı arkadaşla konuşuyorduk bir soru hakkında ordan geldi aklıma o yüzden sordum :D
Her akşam içerim ertesi günü gözler kanlı uykusuz rahatsız hissederim midem kötü vs herşey poktan ne zaman ki güneş batar yine normale döner bir bar a gider sanki hiç içmemizin gibi devam ederim bu akşamda onlardan biri
00 Yorumla4 şişe şarap içmiştim bir keresinde. çok kötü olmuştu ertesi sabaha kadar su bile içememiştim midem yüzünden direk çıkartıyordum su içsem bile. çok berbat bişey. baş ağrısı desen zaten kafam davul gibi gezdim ertesi gün :d
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 şişemi?
nasıl bir bünye varmış sende ya hakkaten ciddimi diyorsun?
ölmen lazım 4 şişede
+1 yıl5 bardak rakı ustune 5 bira tekrar 2 bardak rakı sonra tekrar bira kusma hatsafada :d o gece alkollü ne varsa ictim :d
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAahahha :D Tam yarım saaat önce. Bizimkiler yurtdışından gelen 2 tane viskiyi bitirdile. Biri tuvallete, biri ağzında sigarayla, öbürü yerde. Tuhaf tuhaf uyuyakaldılar. Zar zor uyutabildim :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
Soran+1 yılsarhoşla uğraşmak zordur
- +1 yıl
Zor mu? Sen ne diyorsun... Ağzıma ettiler resmen. Biriyle uğraşırken öbürü başlıyor :D
- Özel Günler & Hijyen konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli rakıdır, hele ki dertliysen. Of of :) Canım çekti ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılmk senin canın çeksin diyemi anlattık içki içipte iyi anısı olanmı var
sana içirecen 2 şişe köpek öldüren kısa yoldan tahtalı köye yollıcan canım çekti diyo ya :D- +1 yıl
Hacı 4-5 litre şarap iyi gidiyor. :D
Soran+1 yılya bir git olum birinizde iyi bişeye özenmiyorsunuz :D
şurda bir allah lafı ansam 1 kişi ya gelirdi ya gelmezdi haramı duyan koşuyor :D
+1 yılSarhoştum hatırlamıyom kanka =))
13 Yorumla
Soran+1 yılbuda iyiydi :D
- +1 yıl
:). ...
Soran+1 yılben dün gibi hatırlıyorum sarhoşda etmedi sadece öldürmeye tasarlanmış
+1 yılSanırım 6 sene önce olmuştu :D
00 Yorumla
+1 yılhic icmedim ama iki kez ekmegini yedim :)
00 Yorumlaİçmek var içmek var kanki :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > İçkiyle ilgili bir anınız var mı size zor anlar yaşatan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler