Millett zannediyor ki fiyat yüksek olunca iyi para kazanılıyor geçen yıl 2900 civarı sattigim parfüm şu an 10 bin civarı , insanlar çok kazanıyoruz sanıyor tam tersi çok az kazanıyoruz alım gücü yok
Fotoğraf cekinmeyi pek sevmem çok alkollüyken cekinirim fotojenik bir adam hiç olmadım saçlarım hiç bir zaman çok gur değildi ilkokul ikinci sınıfta başladım jöle ve sprey kullanmaya saçım seyrek ama gorseldeki kadar değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok uzun zaman oldu gadası
Antalya'nın havasından mıdır nedir insanın hep icesi geliyor
Birkaç ay önce Volim içmiştim 4 tane 5. De gözlere perde indi ama hızlı içmiştim
Birada 30 lira olmuş bu arada
Tekel bayiler sıkıntıda millet alamıyor
Millett zannediyor ki fiyat yüksek olunca iyi para kazanılıyor geçen yıl 2900 civarı sattigim parfüm şu an 10 bin civarı , insanlar çok kazanıyoruz sanıyor tam tersi çok az kazanıyoruz alım gücü yok
Evet herkes geliri görüyor gideri gören yok
Ayy burdaki sen misin abi ama profilde saçın var
Burada var
Yok abi sen belli ki profiline 6 sene önceki halini felan koymuşsun çapkın tipin var ha
Fotoğraf cekinmeyi pek sevmem çok alkollüyken cekinirim fotojenik bir adam hiç olmadım saçlarım hiç bir zaman çok gur değildi ilkokul ikinci sınıfta başladım jöle ve sprey kullanmaya saçım seyrek ama gorseldeki kadar değil
Alkol kullanmıyorum
Ayık kafayla insanlara tahammül edemiyorum
Çok oldu
Alkol sevmem
Alkol kullanmam
En güzeli 30 lira olmuş kıçı kırık bira bile
İçmiyorum ben.
En güzeli
Hiç içmem
En iyisi ama ben ayık kafayla gerçekten artik insanlara tahammül edemiyorum
Aman salla insanlari bu yüzden içmeye degmez
Kendi işimi yapıyorum , online kozmetik , reklamlar vs birde çok fazla ülkeye veriyorum cidden bazen çok yorucu oluyor