çok sarhoş olduğunuz anlar oldu mu ? ne kadar hangi içkiden içerek nasıl sarhoş oldunuz anlatın bakalım :)
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yıl1-
9 shot absinthe (%85vol), 2 vodka-bull, 2 çiftli k.bar. Yıldızlar da kayar durmaz yerinde şarkısının anlamını o gece anlamıştım.
2-
5 shot tequila, 1 ufak rakı, 4 bira, 3 çiftli k.bar. 1.5 saat buz gibi havada dışarıda kuzene yaslanarak kendime gelmeyi beklemiştim. O 1.5 saat içinde bana milyon dolarlık senet imzalatsalar parmak izi de lazım mı diye sorardım.
3-
1 küçük vodka, 1 balyoz, bir kaç bira, sayısını bilmediğim kadar ot. Açıktaydık. Elbiselerle denize atladık hep birlikte ve hepimiz uçmuştuk şansa boğulan olmadı.
Başka kafamın güzel olduğu zamanlar da çok oldu ancak hiçbir zaman kontrolümü kaybetmedim bu üçü gibi.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. olmadım ama arkadaşlarım oldu dediler olayda şöyle alkol aldık vodka sonra dışatıya çıktık üzerimde gömlek vardı uzun kollu hafiften yağmur yağdı onlar dediki yağmur yağıyo bende dedimki ben hisseymiyorum direk kıyafete işliyodu çünkü hani deydiğini hissetmiyodum
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarla içtik sadece ben ve bir arkadaşım büyük absolutun yarısını ben yarısını o sek içtik yarış yaptık ardından 2 büyük bardak JB viskii diktim çok gaza getirdiler sonra koltuğa oturdum ve sonrası yok gözlerimi açtığımda annem başımdaydi hastanedeydim serum takılıydı elime. Doktor yaklaşık 4 buçuk saattir şuurun kayıp komadaydın dedi ama ben sırıtıyorum doktora. Sonra polis geldi promil aletine üfledim kustuğum halde 220e inmiş ordan karakola gittiğimi hatırlıyorum ifade verdim ama her yerim berbat tabi oradan evde duş alıp direk yattım 5 ay boyunca votkanın adı geçtiğinde bile kusasım geliyordu . Bidaha da kimsenin gazına gelmem ölebiliirdim.
00 Yorumla
üniversitede olmuştu ilk ve son bidaha o kadar sarhoş olmadım eğlenceliydi ama ertesi günü berbat :/ dozunu kaçırmadan içerim :)
011 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
69Cevap
2 kısı 70 olmeca gold içmiştik. ilk 3 saat baş dönmesi gevşeklik sallantı sonrası sabah kalktıgımızda halıya kustugumuzu telefonuma baktıgımda sevgilimden gelen mesaj lar gece onu arayıp konustugumuzda eski sevgililerimle yaptıklarımı bir bir söylemişim o sormuş tabi :D Sonra küfür edip kapatmısım bunuda ondan öğrendim :D
Bir keresindede tatile gittiğimizde gece sahilde içtiğimiz 1 tane 70 lik 1tanede 50 lik red rabel sonrasında evin yolunu bulamamıştık daha sonra bu şekilde hiç sarhoş oldugumu hatırlamıyorum01 Yorumla
+1 yılİlk sarhoş olduğumda Korukent Bowling vardı..D: Orada bir masanın üstüne çıkıp dans etmiştim..
Bir diğerinde, barda kaybolmuştum. Garson sağolsun elimden tutup masaya götürdü...
Dostumun düğününde sarhoş olup, kızın komşularının masasına oturdum, sarhoş ama entelektüel biri olduğumu anlatıp durdum...
Kimi zaman bira kimi zaman rakı, arada tekila shot..vs...
:D
Sarhoşluğum temizdir ama..bağırıp çağırmam..(ilki hariç onda da dans ettim sırf)00 Yorumla4 bira ile yakin arkadasimin omzumda aglaya aglaya eve gelmistim, birde kuzenimin Nisan eglencesinde 4bira+1duble raki ile konusmalarimla sacmalayarak uzaktan tanidigim birinin kucaginda eve getirilmistim, cok sîk muhabbetimiz olmayan bir abla beni soyup soguk bir dus aldirmisti. Tabi biraz semte rezil olmustum:) aslinda icki degilde hatiralar sarhos ediyor.
10 Yorumla
+1 yıl1 kere kendimi kaybettim gece bir evdeydim sabah kalktim baska bir evdeyim. Ne yaptim o eve nasl geldim hatirlamiyorum arkadasim sagolsun yardimci olmus bana gece. Votka tekila(kac oldugunu hatirkamiyorum) en son dolaptaki ickileri tekila bardagina koyup dikmeye baslamisim adini bilmedigim isimler vs corba yapmisim berbat bir geceymis yani :) ama etrafimdakiler cok eglenmis :)
02 Yorumla- +1 yıl
Masallah :) memnunum ben isimden :)
15 yaşındaydım gaza geldim arkadaşlarda eğlence arıyolardı 70 votka vardı rahat 60 lığını sek içmiştim ki alkol içmeyen biriydim orda soyunmuştum mal mal şeler yapmıştım videom vardı ordan hatırlıorm ne yaptığımı ama sora seneler geçti bünye alıştı artık problem yok
00 YorumlaMillet kral içici sünger gibi icmissiniZ :-) RAKI BALLANTİNES icmistik taa 2008 de yazın düğünde düğün Bitti ben ucmustum arabayı bulamadım gittim camiiye girmiştim..sabah hoca bangır bangır ezan okuyor kafayı kaldırdım ne oluyor diye ezan okunuyormus camiinin halilarinida batirmisim,ordan hemen kalktım bir tuydum dogru eve :-) akşama dogru çıktım çarşıya millet camiiye kusani arıyor :-) dedim vay esseoluessek camiiye kusmus he..itiraf ediyorum...
00 Yorumla
+1 yıl2 kere tam anlamıyla sarhoş oldum ve fenaydı. İlkinde vodka içmiştim, 5 dakikada tek başıma boş mideye boşalttım şişeyi. İkincisinde kokteyllerle başladım, şarap, likör içiyordum. 10 shut tekiladan sonrasını hatırlamıyorum, en son tekila şişesini kafama dikiyordum ve yine boş mideyeydi. Bütün geceyi kusarak geçirdim ikisinde de...
03 Yorumla- +1 yıl
yalanını skm
- +1 yıl
Yalan soylesem ne gecicek acaba elime, cok merak ettim :) kimseye cool gorunmek gibi derdim yok, soru sorulmus, ben de yanitladim. Inanmiyorsan senin sorunun.
50cl vodka peşine bir tane bira. En fazla o zaman sarhoş oldum. İlk sarhoş olmamdı zaten, sapıtmadım ama baya eğlenmiştim. Videoya çekmiştik, ara ara izlerim hala. Sarhoş kafayla dövüş çalışma pek bir tatlı oluyor.
01 Yorumla
+1 yılÜlkemi temsil ettiğim bu branşta henüz iş kazasına uğramadım.
Milli içici olarak hiç bir masadan sarhoş denilen kıvamda kalkmadım.
Büyük konuşmak yersiz ama rakıyı ritüellere sadık içtiğinde sarhoş olman imkansıza yakın.10 Yorumlaoffffff yer İzmir alsancak - kıbrıs şehitlerindeyiz 6 kişiyiz bayan arkadaşlar falan var askere gidicek arkadaşımızın eğlencesiydi mekan tanıdıktı canlı müzikte vardı tabi eğlencenin dibini gördük herkez kalktı oynuyo ben ayağa kalktığımı hatırlıyorum bide kıbrıs şehitlerinin ortasında emeklediğimi hatırlıyorum sonrasını arkadaşlar anlattı olaylar olaylar :D
00 Yorumlaüniversitenin mezuniyet balosu organizasyonunu birkaç arkadaş ile birlikte yapmıştık. Okulda hemen hemen herkes ile tanışmıştık. Balo günü tüm masaları dolaşıp eğlencelerine katıldım, her masada farklı içkiler sunuldu tabii ben de manyak gibi içtim..:)) sonra ne mi oldu üç saat boyunca tuvaletteki lavabodan kafamı kaldıramadım..Balodan bir b.k anlamadım:)))
00 Yorumla
+1 yılSarhoş Olmak güzeldir . Ama olmasını bilene . İçmek güzeldir . Ama içilen şeyin ne kadar güzel olduğu. Anı yaşamak güzeldir. Ama anı yaşatan Rabbini bilene ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Daha öğrencisin, 65'de emekli olacaksın, hakların yenmiş, üniversitelerde paralı eğitim görüyorsun, sömürülmeye devam ediyorsun, her türlü kısıtlamalara maruz kalıyorsun, sınavlarda yandaş kesime kopya...sonra anı Yaşatan Rabb'ini bilene diyorsun.Din Simsarlarına, Din Baronlarına değil, Burjuvaya Hizmet etme. Rabb'ine hizmet edeceksen topluma faydalı ol!
6 bardak 50'lik bira 10 shot omega tekila sonrasını hatırlamıyorum.istiklalde bağıra bağıra şarkı söylemişim.taksiciyi dürtmüşüm şarkı yok mu a...a k...mun arabasında demişim.camı açıp bağırmışım.falan falan :) sabah kalktığımda başım felaketti.alkol almıcam daha :)
00 Yorumla
+1 yıl1 bira içmek için oturmuştuk arkadaşla sonra 2 bira oldu bu seri böyle devam etti viski içtik altın vuruşu 5 tekila ile yapınca sabah kalktığımda ne oldu bana hissi vardı hiçbişey hatırlamıyodum çok kötü bişi :)
00 Yorumla
+1 yılevet oldu bir 70 lik rakı 3 kişi içtik ve karşı tarafı gaza getirdik rus votkası açtırdık onuda sek ve fondip yaparak 2 kişi içtik gülmemi engelleyemiyordum ve kustuğumu hatırlıyorum :d
01 Yorumla
+1 yıl12 tekiladan sarhoş olmuştum...Çok fena çarpıldım.Hatta aynaya çarpıp kusura bakma abi dediğim oldu :((((((
21 Yorumlakomaya bile girdim :) 15-16 yaşlarındaydım 1 saatte aç karna yazın kavurucu sıcağında 5 şişe birayı peşpeşe içtim.. gözlerimi bir açtım baktım hastanedeyim :)))
10 Yorumlailk kez rakı içtiğimde.. bir 20 lik ve üstüne 35 lik içip bu beni hiç çarpmadı diyerek yatıp uyumuştum. tek başıma. evde yalnızdım. sabah işe gitmek için kalktım. bir baktım çoraplarımı giyemiyorum... uyumasaydım ne olurdu bilmiyorum :((
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. birkaç defa oldu. salak gibi ne zorum varsa 35 lik vodkayı tek başıma sek içince zoom.. zaten kesit şeklinde hatırlıyorum
00 Yorumlaöyle bir önceki gece ne yaptığımı hatırlamayacak kadar sarhoş olduğum olmadı. benim midem bulanır ve kafam ağırlaşır genelde içince. direk uyurum :)))
00 Yorumla70 lik tekilayı iç sabah 20 km lik yol gözüne 500 metre gibi görünür yürümeye kalkarsın yalpalaya yalpalaya :)
03 YorumlaDiğer konusunda 10b cevap paylaştı. Genelde cakir keyif olurum sarhos olmadim henüz vodka dan olurum genelde :) ayyy coktandir icmiyorum canim cekti
00 Yorumla
+1 yılvalla inenmıyacaksınız ama ben sarhoş olmam olsam bile normal insandan bir farkım yok yani sarhoş olduğumu gözle görerek anlıyamazsınız o yüzden ben sarhoş olamıyorum nedenki
00 Yorumla4 kadeh kırmızı şarap + 8 şat tekila sonuc telefonum yere düştü diye muslugun önünde yıkamışım o derece yani:)
00 Yorumlabikere aldım :D almaz olaydım :D karakolu bastım sabaha nezaretten cıktım :D
03 YorumlaDiğer konusunda 922 cevap paylaştı. hiç olamadım beceremedim
nasıl bir bünyem varsa sarhoş olacağımı hissettiğim an içmeyi bırakıyorum yarım saat içerisinde de alkol etkisini yitiriyor00 YorumlaSarhoş olmadığım anları yazsam daha kolay olur sanırım. Yanlış anlaşılmasın, Alkolik değil düzenli içiciyiz :)
00 YorumlaArtık sarhoş olamıyorum da şarkıdaki gibi :D bir keresinde çok "iyi" sarhoş olmuştuk eski kankalarımdan biriyle ablam da vardı.O içmiyordu.Kapıya labut gibi dayamış beni arkadaşı da yere oturtturmuş.öyle kapıyı açmış. 1 hafta anlatıp gülmüştü.
00 Yorumlaabsolut ruby red..kizlar partisinde oyle sarhos olmustum ki vaaay halime :)
00 Yorumla
+1 yılbi kere oldu tekila fena ders verdi bana.1 saat içinde 11 şat vurdum.onun dışında sınıra geldiğimde dururum hep
00 YorumlaEn son sarhoş olduğum gün içki içmeyi bıraktığım gün oldu.rakı,bira,likör.Koridorda yönümü bulmak için duvarlarla paslaştığımı hatırlıyorum:)
02 Yorumla- +1 yıl
haha :) polise ifadede veremezdim :)) Araba nerdeydi diye sorsa, adamın suratına bakardım :) Çok kotu bır durum :))
- +1 yıl
Bir daha o kadarı zor :) Sana o fırsatı vermem :)))
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok sarhoş olduğum zamanlar çok oldu ben viski ye dayanamıyorum sonra rakı ve votka cin gelir bira ile kolay kolay sarhoş olmam xtra ve kırmızı hariç.
00 Yorumla
+1 yılPazar günü, iki kişi 100cl'lik Bacardi (mojito) üstüne 70cl'lik 5'er bira. Arabayı gece getirip evin biraz uzağına koymuşum. Pazartesi sabah uyandığımda, arabayı nereye koyduğumu hatırlamıyordum.
02 Yorumla7. Kadehde benim kafa gitti. Müthişti durmadan gülmüşüm :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılbi yudumdan fazla içmedim ama ben de sarhoş olmak istiyorum :(
00 Yorumla ben hiç sarhoş olmadım, alkol kullanmadım hayatım boyunca ama söyle bir özelliğim var sarhoş olanlarla o ortamda içmenden sarhoş olabiliyorum ortamına göreyim yani =)
00 Yorumla
+1 yılben söyliycem ama kimse inanmıycak askerde 2010 yılbaşı votka içtik ve savunma duvarından aşağıya iş..dik şişeleri filan attık o derece sarhoş olmuştum ilk defa
00 Yorumla
+1 yılEn son içtiğimde arkadaş sırtında eve taşımış beni banyoya sokmuşlar hala pişmanlık hissediyorum hatırlamıyor oluşum daha kötü :((
010 Yorumla- +1 yıl
70 lik vodkayı sek içmiştim bu arada etkisi fena hele o yanma hissi off off :(
- +1 yıl
Sen zıkkım iç
- +1 yıl
Dedim ama artık :)
- +1 yıl
Sen dön ben bekliyom.
- +1 yıl
Ne deseydim
- +1 yıl
Ben romantik bir insan değilim :(
- +1 yıl
Üzüm üzüm baka baka kararır
- +1 yıl
Ben söylediklerimden, sen anladıklarından sorumlusun :)
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Avşada oldum rezillik diz boyu yapmayacağım şeyler yaptım yapmışım
00 Yorumla
+1 yılAlkol içemiyorum. 1 kadehden sonrası boğazımdan geçmiyor. 1 kadehde beni sarhoş etmiyor..
00 Yorumla
+1 yılSarhoş olunca değil ne içtiği,kimle seviştiği bile hatırlayamam.
01 Yorumla- +1 yıl
içtiğimi ve seviştiğimi yazacaktım :)
en son memlekete gittigimizde dügünde içmiştim kır dügünüydü fazla kaçırmıştım yolun kenarında sızmışım :D öldü sanmışlardı :D
00 Yorumlabi öpücüğe kafayı bulur sızar giderdim oysa..uykum kaçmışsa demek...
02 Yorumla
+1 yılÇok ağır bir içkiydi... o kadar sarhoş olmuştum ki; kalbim çok hızlı atıyordu... Aşk Şarabı'ndan içtim o gece..
00 YorumlaDiğer konusunda 630 cevap paylaştı. arkadaş içince geri geri gidiyordu düz yürüyemiyordu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılapsintmi yeşil düşmü ne o sağlam çarptı , zaten bir dönem her gece sürünene kadar rakının dibine vuruyordum yaa :D hey be ne günlerdiiii yaşlandık artık
00 Yorumlabazen ihtiyac duyuyorum ve o tada varıyorum ama kesinlikle içkim rakı balık
00 Yorumlagenelde rakı içerim ama tekila içerken barda hava alıp geliyorum dediğimde kendimi aksaraya kadar yürümüş olarak buldum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35lik votka yeterli benim için fazlasına gerek yok güzel olsun kafamız yolumuzu sapıtmaya gerek yok sınırımı bilirim.
00 Yorumlabikere ayran içtim nasıl bir kafayı bulduysam artık yürüyemedim
00 Yorumla
+1 yıltatlı tatlı başımın döndüğü oluyor da kendimi kaybedecek kadar olmadım.
00 Yorumlageçen gün tekila yarışına girdik sonunu gerçekten hatırlamıyorum...
00 YorumlaBeyoğlunda elinde şarap şişesiyle gezenlerdenim.. Hiçbirinizi daha önce görmedim:)
10 Yorumla
+1 yıl5 kişi sabaha kadar 8 kilo falan içtik hepsini karıştırdık o zaman çok sarhoş olmuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcin+votka+bira+sarap+rakı
hayatindan 2 saat olmamasi demek kopuk yok öyle bir süre zarfi anlattiktan sonra hatirladim olaylari yoksa hatirlayamazdim00 YorumlaKüba viskisi içtim BACARDİ.. Bi gecede 3 kişiyle yatmıştım
00 Yorumlagenelde ağzımla içtiğimden şimdiye kadar olmadı.olmak istemiyo da değilim ama :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ben sarhoş olamıyorum içiyorum içiyorum aynı. Sadece bir hoş oluyorum okadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk içki içmeye heveslendiğimde 1 bira 2 kadeh rakı 3 4 kadeh şarap içtim öldüm geberdim :D
00 Yorumlabilmem hatırlamıyorum ki çok sarhoştum :D
02 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih