AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
Hahaha kalmadi :))) iyilerini zaten kapiyolar :) curuklerde kizlarin canini yakiyolar :) arama derim bence :)
Düzgün insanlar var henüz sen karsilasmamis olabilir sin. Her kes in senin gibi masum istekleri vardır kimi buna kavuşur kimi de kavuşmak için bekler hayırlısı olsun
sağol kimi de benim gibi hiç kavuşamaz sevgiye
Kavuşur sun bir gün daha gencsin:))
Sagol ne demezsin çok gencim
Degilmisin:))
sayılmam
Kaç oldu yas
23 oldu
:)) yaşlı mi hissediyorsun?
yaşlı demeyelim de :) çok gençte hissetimiyorum
Korkma daha gencsin be:))
:) bazen öyle hissetmiyorum bazende çocuk gibi hissediyorum :D
Ne güzel işte :)) hepimizin bir çocuk tarafı var sanirim:)
:):)
:)))
Bunun cevabını bende bulamadım henüz ama nerde iyi insanlar var hep hor kullanılıyor nerde it kopuk beş para etmez insanlar var kızlar genelde onları tercih ediyor bu benim gözlemim enazından genele vurmuyorum bunu tabiki ama çoğunlukla böyle
senın alnında bırısı yazılı zaten, o gelene kdr herseyı tecrube edıyorsun, dua et de onu buldugun zaman kacırma.
Ya bayan biz de öyle bir ilişki istiyoruz ama düzgün kız bulamadık hala. Sonuncusu bni reddettikten sonra 5 yıllık arkadaşmı kardeşim dediğim adamı ayarttı. Şimdi beraberlermiş. Artk kmse bna bn temizim demesin abi inanmam artık
herkes aynı degil o kız öyle yaptı diye bütün kızlar öyle degil
Senin karşna çkan erkekler sapık art niyetli diye biz de öyle oluyoruz ama?
yok karakterli insan belli eder kendini
%99 kadnlarn göznde her erkek aynıdır. Ayrım yapmadan hepimize abazan sapık aklı fikri yatakta gözüyle bakılır. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi. Sen gbisini de ben pek görmedim
benim gibiler var neslimiz tükenmedi henüz ama benim gibi erkek versiyonu yok maalesef
Vardı da taze bitti o zamn. Bn vardm herkes aynı değil diyen. Beni de kaybettiniz maalesef :)
başımız sagolsun neden sende herkes gibi olmayı seçtın oysa müzelik madalyalık olurdun :)
Senin başına gelseydi görürdüm ben seni. Çok ağır oluyomuş
özür dilerim kırdıysam
Sen niye özür diliyosun. Sen üzmedin ki beni. O ikisi üzdü
ne bileyim sanki yorumumla kırdım
"Bnim başma gelen senn de başna gelseydi görürdüm seni artk gvenyo musn insanlara. (Başıma gelen) çok acı bişeymiş insan yaşamadan bilemiyo" demk istemştm. Bunun senin yorumunla bir alakası yok yani. Rahatsz olmna gerek yok.
peki üzülme diyecgm ama bir faydası olmayck
Merak etme alışıyo insan zamanla
alışırsın inşallah ve karşına kendin gibi insanlar çıkar
Amiin. Zaten artk tek duam o :) Allah razı olsun :)
Özele gelir misin? Bişey sorcam @soran
Herkes kaf dağına çıkmak ister ama çıkmak büyük sabır ve fedakarlık ister. Öncelikle istediğin şeyi kendinde ara eğer sende varsa sabret. Bil ki günün birinde çıkacak karşına.
Ben burdayim ama cevremde hic kiz yok. Teknik universitede makine muh okumanin zararlari mi yararlari mi bilemedim :D neyse yalniziz. Benin gibi bircok arkadssim da yalniz. Gel bizim fakültelerde bulursun :D
önemli olan yüregi güzel karakterli olması :)
Ben de onu diyorum bizim fakultede on numara 5 yildiz arklarim var. Cok yakisklo ve cok karakterli kulturlu insanlar. Ama gel gor ki cevresinde kiz olmayinca hepsi yalniz :)
neden sadece okuldan ibaret mi :) başka yerden olabilir kurs falan
O is oyle degil iste :D kac kisi kursa gidiyo ki bizim uni de 2 vize 1 final. Kursaa gitcek zaman sadece mesleki kurs veya yabanci dil icin onlara giden de az gidenlerde kizlarla iletisim kuramiyi shsggsgshhshsgsg
hayırlısı artık
Oylede kizlar bizim fakultedekileri ibine saniyo xD
herkes aynı düşünmez her insan farklıdır
Oylw saniyolar ya :D
sen imkansız aşklar için yaratılmışsın-erol evgin ne güzel söylüyor
Şöyle diyeyim, ben şu zamana kadar her tarzı denedim. Gecelik takılmak olsun, sevmek olsun.
Bunların hepsinden çıkarttığım tek bir şahsi sonucum var.
İnsaların çoğu onlara insan gibi davranılmasını haketmiyor maalesef.
Denk gelmiyordur illa ki kalmıştır kıytı köşe de : )
Bende istiyorum ama iyi bir kız çıkmadı karşıma senin gibi düşünen biri çıkmadı hep kaybeden ben oldum.
olur neden olmasın yeterki seçimlerini doğru ve düzgün olsun adımlarını da o yönde atabilirsin
eller günahkar, diller günahkar bir çağ yangını bu bütün dünya günahkar olduğu için olmuyor bende bu konuda müzdaripim erkek olduğuma rağmen.
O soruya bende cevap bulamadim. Kendim için konuşuyorum yerindeyse "ot geldim, odun gidecem" :D
bende düzgün kız arıyom nolcak onlarında kimlerle gezdikleri belli
kimlerle geziyorlarmış
yakısıklılarla ya da özgüveni yüksek it kopuklarla burdada herkes acıdan bahseder sonra
düzgün kızsa ve düzgün birini istiyorsa yalnızdır bence
düzgün kızları özgüvenliler kandırıyo bende cene bilmem ne yok özgüvenim yok
yanılıyorsun bence
yanılıyor olsaydım bunları yazıyo olmazdım
ses kesildiğine göre doğruymuş
bence değil
kimi görsem öyle ben farkedilmiyorum burada bile cunku laf yapmayla ya da yakışıklıkda bitiyo iş
Duygu tercümanlığı bölümü kaçıncı sınıf hocam?
@heyecandanutangac mezun olduk :)
Belli zaten, şu ana kadar burada bu kadar beni anlatan sözler görmedim
@heyecandanutangac farkımız yoktur
hayır karakteri düzgünse bir şekilde tanıştıklarında olur düzgün kızsa eger fark eder
Ağzına sağlık hocam iyi yazdın ama
soran arkadaş tanımadğım bir kıza nasıl yaklaşayım ortam yok arkadaş yok kimse yok mecbur tanışcaz ama istemicek ama yakısıklı laf yapan biri başarıyo
yakışıklı dedigin gidip şansını deniyor sende denesen olur arkadaşların vasıtasıyla falan
arkadaşlarım yok işte dedim sana ben gitsem direk red
olmaz işte olmaz :(
@fuocoturco beni bir yerden tanıyor musun sen :) düşüncelerim aynı ama çözüm gerek
@Utopikzihin hayır :D
sen bir adım atsan hoşlandgn bir kıza bir merhaba desen belki olabilir hiç mi kız yok etrafında okulda işte
hiç yok okumuyorum iş yerinde tamamı erkek anne deme ondada yok adım atsam işe yaramaz :(
işini degiştir :)
iyi bul o zaman bana iş değiştireyim içinde kız olan rahat bir iş bul :)
buldunmu
tabi buldum yarın başlayblrsn :)
hayat sana güzel laylaylom bul bir sevgili cevap bile vermediğinden belli
Ne saçmalysn sevgilim olsa niye soru spraym boyle
Benim özgüven tavan da noldu , şu an bende kızsızım panpa :(
Sen kolay bulursin benimkisi hayal
@fuocoturco Aynı hayat, aynı durumlar. :)
Bıktım be birader. İş - ev sap gibi hayat.
hacı abi bende sizdenim o yakısıklı piçler kızları elde ediyor yola veriyor ağlıyorlar sonra burada 1 sefer olsun insan gibi düzgün bizide seven cıkmadı ki b*k var yakışıklılarda
Kar gibi pak ve masum olmalı kadın, dağ gibi yüce ve bilge olmalı adam.. Dağ olasın ki kar bulasın..
@izmirmelek hiçbişey öyle değil dağa bakan yok tepelere bakıyolar
Siz kimlerle karsilasiyorsunuz bu kadar anlamadim. Olay basit iyi ol iyiyi bul. Bn de ise yaramiyor ama bn buna inandim :)
@izmirmelek hep görüyoz burada adam ağzına ediyo hala seviyorum beni bilen kız olmadıgı için bişey anlamicak cunku dış görünüş yok arkadaş cevrem olsaydı o zaman olurdu belki
Herşey dış görünüş değil... Bunu as, dıs görünüş için konuşacak olan hic konusmasin bence.
@izmirmelek öyle olmasaydı sevgilim olurdu
Mantgmz ters :) bn de dış görünüs için istiyorlar diye istemiyorum. Kimse de demiyoki kiz eğitimli mantikli iyi niyetli diye herkes bir takmis dış görünüş püüfff
@izmirmelek ben ciddi olduğum için fazla takılmıyo ama sevgili arayanlar tabi fizik bekliyolar
Ciddiyet iyidir :) dewam boyle. Takılı kalma başkalarına. Adı üstünde başkaları...
@izmirmelek ne başkası var nede birileri böyle kaybediyoruz zaten ciddiyet boş işmiş eğlenmeliymişiz
bir de onu dene ne diyeyim
@izmirmelek sana attıgım soruyu gördün işte adam gibi biriş var ama isteteyn yok
ben de istiyorum gerçekten de dediğin gibi adam yok hep menfaat. karakter meselesi kız erkek diye ayırmamalı...
evet ama özellikle öyle erkek yok kızlar var
valla bana da denk gelmedi salladım artık
hep menfaatten kaynaklanıyo mutsuzluk menfaatsiz insanlar yanyana gelice etrafına bile huzur veriyor. kalmadı bence artık öyle insanlar
kalmış olmalı :(
varsa eger ölüme kadar her türlü varım bir ısık görim yeter
Guzellik istemiorm lise 3 teyim yeterki adam gibi bir kız olsun diorm ama. olmuor arkadaş nereye baksam kızlar kesh fahişe olmuş durumda
sen daha küçüksün acele etme olur düzgün biri
Çıkarı olmayan ama çirkin veya maddi durumu olmayan biriyle çıkmadığın sürece çıkarsız ilişkiden felan sözetme 😊☺😆
Yüreği karakteri güzel olsun çirkin olsun önemli değil
Öyle diuosunuz ama nerde serseri var ipsiz sapsiz var ondasiniz sadece lafta dedikleriniz insan nefsi baska seylerde...
hayır herkes aynı degil benim sözümle özüm bir nefret ediyorum serseri vs.
Kaldı onlar sevdiğini buldular mı gözü kimseyi görmez sevdiği ile uzun bir ömür yolculuğuna çıkarlar...
nerde masalda mı
Sen anca masalda okursun ya da masalda sanarsın ama onlar şu an sevdikleriyle beraber düşlerde ya da kollarında... Ha nerde diyorsan hala onu bulmak sana kalmış...
ben nasıl bulayım ki
Tam aradığım kız tipiydinde bu sorudan sonra senide kapmışlardır.
Daha hızlı olmalıyım :(
ne alaka burdan mı bulcm
buradakileri niye küçümsüyosun uyuz :)
Sanal fakeci seni
küçümsemiyorum güvenmek zor
ne fake ya
evet güven problemi her birimizde var.
maalesef sanal olmayan insanlara bile güvenemiyoruz
yinede vardır güven kelimesini hakedenler.
vardır tabi ama güvenebilmek zor biraz
ki bizde okadar şanslı degiliz )
şansla ne alaka
güveni hakeden insanlarla karsılasma konusunda.
ah bir anlasan :)
dürüst olursan belki karşılaşırsın
o konuyu merak etme hep dürüstümdürde. Kısmet işte ;)
profilindeki yorumların farklı ama :)
yok orda relax ve dürüstüm. Birazda samimi :)
belli oluyor orda dürüstsün burada degilsin
tanıma gibi bir şansın var mesaj atmayı dene. Ozaman karar verirsin.
hiç gerek yok
kafana göre.
İşiniz ancak yakışıklı adam aramak ama yakışıklılar adam olmuyor boşuna aramayın
ben yakışıklı istemiyorum ki yüregi karakteri önemli sevgi
Yaw he hepiniz aynı şeyi soyluyonuz ve hepiniz aynısınız
tabi sizde o zaman hepinz aynısınz aynı olsam sürekli yapayalnız olmazdım
İşte çok seçici. olduğun için yalnızsın elma armut gibi seçiyonuz erkekleri tip para en son belki huy derken yalnız kalıyonuz
hayır ya niye kimse anlamıyor seçiçiyim evet ama karakterli yüregi güzel olanı istiyorum tip para en son gelir herkes tek örnek gibi tipe paraya gereksz herşeye önem veriyorlar
Aslında olur da her şeyin zamanı vardır. Aşk dediğin hepsi hiç umulmadık anlarda çıkar. Aşkın bittiği yerde de sevgi başlar.:
düzgün insanlar birbirlerini bulsa kötüler de kötü leri bulsa aşk acısı ceken e raslayamazsin herkes hakettiğini bulurdu ozaman
Sen fake misin ya:-) madem izdivaç yapıyon neden gizleniyosn. gizemli olmak içinmi?
ne fake ya gizli olmayımda mesaj yagmuruna mı tutulayım :)
E aradğn bu değilni zaten neden düşünüp bunalınlara giriyorsun o zaman. abş bizim türk kuzları neden böyle ya:-) biz sizi çözemeden geberip gidecez haaa:-D
ben burdan fikir almayı insanların düşüncelerini almak için sordum
Kusura bakma ben üstüme alınmışım o zaman;-) ben gizemli seni tanımak isterm msjdan gel bana:-)
Düzgün insanlar da var tabiki inşallah senin de karşına çıkar bu kadar negatif düşünme :)
vardır da hiç karşına çıkmayınca ister istemez karamsarlıga kapılıyorsun
Öyle sevince de köpek muamelesi görüyorsun. İyisi mi aşk falan uzak dursun. ^.^
yok bence çok degerli olur yle sevebilen nadir insanlar
Sevdiğin insan değer vermedikten sonra başkaları seni değerli bulsa ne yazar ki ^.^ Çok karamsar oldu ama öyle ya da en azından ben bunu çıkardım yaşadıklarımdan. :P
o da severse yani degerli olur ben zaten karamsarım bir de sizde karamsarlaşmayın :)
Neyse ki aşkı tanımlayamıyoruz tanımlayabilsek o zaman onu yok etmenin bir yolunu da bulurduk ki bir iyi haberim daha var yok edemiyor oluşumuz karşımıza bizi seven birinin çıkabileceği anlamına geliyor. Umarım telafi etmişimdir ^.^
Öyle bir seçim yap ki. doğru kişiyi bul ama o çok zor
Artık aramak bile yetmiyor bulunamıyor
zaten o kadar seçiçiyim ki hep yapayalnızım Sevgiyi hiç yaşayamadan ölmekten korkuyorum neden bu kadar zor ki
Yaşarsın umarım düzgün insan kalmadı ki. Herşey zor artık
sağol :(
İnşallah
Insanlar dis gorunusu icin harcadigi enerji karakteri icin harcamaya basladiginda hersey guzel olacak.
ama maalesef harcamıyorlar kim karaktere önem veriyor ki
Sen ver bosver milleti. Yalniz olmak yanlis bir kalpte olmaktan iyidir.
ben zaten karaktere yürege önem veriyorum ve her zaman yapayalnız olan benim hiç sevilmeden sevmeden ölücem
Senin gibi birini nasil gormuyotlar hayret ya
görünmezim ben
Umutsuz olma lutfen. Sen cok mutlu olacaksin kisa bir zaman sonra.
bu yaşa kadar olmadı şimdi mi olacak sanki kimse benim gibi degil ki
Bana guvenebilirsin. Oldugunda mesaj yazarsin.
olmayacagını biliyorum ki 23 yıl nasıl yapayalnızsam hep öyle olacak işte :( neden sevgiye önem versinler ki
Ben veriyorum benim gibileride vardir mutlaka. 23 yas cok degilki ben kac yasina geldim umudumu yitirmedim sana ne oluyor :))
sen kaç yaşına geldin ki ama sen hep yapayalnız degilsindir sevilmişsindr sevmişsindir ondan umutsuz degilsn benim gibi degilsin ki
Cok yas iste :)) Inan sevilmemisim bende hep oyle sanmisim.
o kadar mı yaşlısın saklıyosun :) sevilirsin sen seninkisi imkansız degil ama benim içten saf sevgi istemem gerçekleşemz işte
32 yasimdayim. Asil sen sevilirsin :)) cunku hakettigi hissediyorum.
sevgiye deger vermeyenler hakketmeyenler sevilir hakkedenler yapayalnız aglarlar
Aglamaya baslayim bende :.(
bir aglayan sulugöz çocuk yeter sende aglama sen sevilirisin
Kim napsin beni
neden ki hani umutsuz oma diyodun
Sen bu yasta bu kadar umutsuzsan ben oleyim
napym etrafı gözlemleseniz ve siz herkes gibi olamazsanız sizde öyle olurdunuz
Kesinlikle haklisin umarim hakettiginden daha guzel olur hersey. Senin gibi insanlara evrenin ihtiyaci var.
teşekkürler
sen bu cevabı verirken belkide seni düşünüp aynısını söyleyen birileri vardır? yani tüneli sonuna kadar kazıp hazineye 1 metre kalmışken gitmek olmaz.
sanmıyorum maalesef öyle insanlar kalmadı gibi artık
hep yalan bunlar kızlar düzgün erkek gördümü kesin kanka oluyorlar nerde bir zipir var gidip ona aşık oluyorlar :) yıllardır aynı terane neden düzgün erkek yok sorusu... sneden olacak siz düzgün oldugunda sıkılıyorsunuz illaki bir entrika olacak :)
Sen resme direk bakıyosun yorum yapmıyosun çevrendekileri yorumla evet ben de arıyorum sevgiyi sevmek sevilmek istiyom ama olmuyo kader diyoz bunun adına
Hepimiz duzgun birini arioz ama iste en guvendiklerimiz yapmaz dedigimiz insanlar cekip gidiorlar sonrada icimize kapaniyoruz bidaha aci cekmekten korkuyoruz
Sizin gibi düzgün adam arayan kızları reelde göremiyoruz
Nerde ukala gevşek bir herif hep onların etrafında
var bizim gibilerde ama göremezsnz çünkü içine kapanık olanlarda var
:D çirkin olanlar değil dimi
ne alaka güzelde olabilir çirkinde ama sadece çok güzel olmasına önem verilirse karakterszde olabilir niye kitabın kapagı önemli içeriği önemli olacagına ben dış görünüşüm için sevecek birini istemem güzel olanda bir kaza geçirir mesela yüzü mahvolur o zaman sevgide kül olup kaybolacak mı
Ben çok güzel bir kız istemiyorum ki zaten hafif güzel olsun
Huyu suyu güzel olsun
Karakterli olsun
Biraz da inançlı olsun yeter
Ama çirkin olduğu zaman pek birşey hissedemiyorum :(
hafif güzel : ) ilk defa duydum
Hey allahım yani 10 üzerinden 10 olmasına gerek yok 7 olsa da olur
Elbet Vardır Ama Kadınların Kızların Bir Sorunu O Kişinin Her Hangi Biri Olabileceğini Düşünmemesi. Herkese Selam Verme Hakkını Verin Güvendiğiniz Adamlarla Olun
sevgili yapmak icin yapmaya calisirsan bulamazsin akisina birak sansin varsa gelir
Bende bekliyorum kader-kısmet Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarır İnşallah:)
cunku zamaninda icten sevdigi birisi illa sevgilisi olmak zorunda degil bir arkadasi da ola bilir oyle bir sey yapmistir ki ona, hayatinin dersini almistir. artik kimseye koru korune baglanmaz, cunku bilir her kesin bir cikari vardir.
erkekler tip diye öldükçe yalnızlık hep kalpte kalacak
Vallah kardeşim bende düzgün kiz ariyorum o yuzden hiç bulamadim ama hangi kizi beyensem geçmişine bakiyorum kimsenin kalbinde birakmamis niyetim ciddi olmassa bende cikar gönül oylendirirdim ama allah korkusu var allah nasip etmezsin böyle bsyi bize
İki senedir yalnızım bence en iyisi. Çirkinlik falan vs. diyeceklere Allah hata yapmaz.
Bende istiyorum 4 senedir arayis icindeyim ama olmuyor iste ne yapalim. Birgun olur elbet
inşallah olabilir bir gün
Insallah
kımden hoslanıyorsan sevgını bellı edeceksın yoksa öküzün trene baktıgı kımı baskalaırnnn askını ızlersın
istediğin için olmuyor işte. isteme bak gör burnunun ucunda biter. hayat böyle...
neden böyle
Çözmüş olsam keske.
:((
daha çok arayacaksınız kızlar kalite kaliteyi bulur elbet
kalite kimseyi bulamıyor işte
Artık böyle şeyleri herkes aradığı için kimse doğal akışında yaşamıyor sonra ilişkiler sakat oluyor..
boşver böyle şeyleri hayatını yaşa , bende senin gibi sevmek sevilmek istedim , bir kıza aşık oldum hayatım mal oldu.
karşındaki düzgün olsada uyuşamayabilirsiniz illa birine suç bulmayın anlaşamamak bir suç değildir bunu unutma
Bana da neni sevecek bana deger vericek beni anliyacak kiz ariyorum ama onlar nerde..
kıyıda köşede
denedim ama olmuyor olmuyor :) sevdir kendini bacım harekete ge., ç. Ekşın :)
nasıl sevdireyim :) sevecek olan sever
o zaman bekle bakalım çıkar
zaten hep bekliyoruz sadece zaman akıp geçiyor
allah gönlüne göre ve gercek seni hak edeni sana versin güzel niyetli arkadasım...
teşekkürler
rica ederim iyi geceler...
iyi geceler
kimse mükemmel değildir ama seçimlerin doğru yaparsan hayal kırıklığına uğramazsın. adam gibi adam çokta kızlar erkek istiyor.
Napacaksin sevgiliyi ya. Benim bir zamanlar 4 tane birden oluyorsu. Sirf zarar yedirdigim paralarla bir rezidans yapilirdi ;)
sen soruyu anlamadın herhalde SEVGİ ne demek bilmedgn için
Yoo zamaninda gercekten sevdiklerimde oldu ama cok para gidiyor. En azindan bende oyle oldu. Dogrusu sen kizsin yani ama yinede bosver sevgiliyi falan bence hic isteme
çok saçmalıyosunz bir kişiyi gerçekten sevseydiniz harcadıgınz parayı düşünmezdnz ama tabi dört beş kişiyle gönül eglendirince SEVGİYİ anlayamazsınız
Bacım doğru düzgün birini bulmak eskisinden daha zor bende arıyorum ama güvenmiyorum ve sevemiyorum , ayrılığın adını hiç ilişkiye başlamadan yazmışım zaten
allahin kulu olsun diyorum temiz kalpli olsun diyorum bikiz bulamiyorum
Siteden kısmetini bulacaksın yavrum, müsterih ol
cayırt
@caremeo bu sefer ikizini değil talibini buldum çok iyi bir çift olursunuz :D
Kız o manyak :D
@caremeo soran ablamızı niye manyak yaptın :D
O istediğinden 1 tane vardı rezerve ettiler 2 gün önce yapıcak birşey yok be :D
@caremeo harbi bak sen bunu bulmuşken kaçırma bak :)
@themarmarasea @Tefix53 evet çok güzel sayenizde hayatımın kadınını buldum :D
Sen şimdi hayatının adamını da bulursun irem sonra hayatının adamı bu @soran hayatının kadınıyla evlenir sen yine sap sap ortada kalırsın :) @caremeo @tefix53 :)
Parçalarım :D şimdide kuma olduk ya #dişidişinindüşmanıdır :D @Tefix53 @themarmarasea
İrem gel iskender yiyelim boşver aşkı :) @caremeo @tefix53 baksın aşk işlerine
Yiyelim ya ben açım :D @themarmarasea @Tefix53 o meşgul şu aralar zaten :P
@caremeo tadilat dolayısıyla kapalıyım :D
oluyor aslında ama karsımızda kı onu hısettırmelı bıze
siz öyle degilseniz ne önemi olucak ki
İste ben onu hissetmeliyim ki karsimda ki insana gerçek sevgi veriyim
iyi de karşınızdakide bunu hissetmeli ama asıl önemli olan gerçekten neyi istediginz
Gerçekten istedigimi biliyorsan ben konusurum ben acilirim zAten
yok anlamadın yani gerçekten sevgi mi istedigin
Evet
Aşk seni bulur ararsan bulamazsın ya da yanlış olana denk gelirsin hayatın kayar
bulmuyor işte
orrtak acele etme önümüz uzun yolun daha yarısında bile değilsin ne sıkıntı ediyosun dert ettiğine bak!
ne yani böyle acele ederek zorlayarak karşına yanlış birinin çıkıp yaralamasınamı yol açacaksın seni?
acele ettiğim yok ama sevilmemk deger verilmemk sevmemk deger vermemk yapayalnız olmak canımı sıkıyor ben sevgi için aglamaktan bıktım
yapma lütfen buna çocukluk denir düpedüz yaşın kaç senin?
23 yaşım ve ayrıca cocuk gibiyim tamam mı herkes büyümek zorunda degil
Tamam kızma can bişey demedim üzdüysem özür ben sadece sen üzülmeyesin diye dedim :/
kusura Bakma.)
kızmadım özüre gerek yok
zaten kızmanı gerektircek bişey yok :)
boşver o seni bulur bak bigün (Deniz) diye biri dedi diceksin ;)
hiç sanmıyorum
kişiliğini bilsem sağlam yorum yapardım ama malum :) kapalı kutu misali...
benden bahsetmişsin ben buradayım ama sen nerdesin :<
soruyu okuduguna emin misin
evet adam gibi düzgün insanlar hiç kalmadı demişsin bende buna ithafen buradayım demişim
anladım öyle olmayı başarabiliyorsan tebrikler