sevgilim olsun istiyorum sevmek sevilmek gerçekten çıkarsız içten neden olmuyor adam gibi düzgün insanlar nerde hiç mi kalmadı artık
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEtlerini kuzgunlar yoluyor gibi çekilir kalbini var eden tüm lifler. Onun bir damla gözyaşı için ruhunu teslim edecek kadar seversin ama bir nehir kadarını dökmüşsündür ve kendi kendine boğulmakta kalırsın içinde.
Keşke birimiz ölseydi de acının anlamı olsaydı sağ salim olduğu halde kavuşamayan salaklardan olmaktansa...
Gerçek aşk yok!. olsaydı bu kadar merak edip bunları okumak veya yazmak yerine dizlerin kanayasıya yere kapanır sadece kendi hatan için af diler ve koşulsuz teslim olurdun.
Gerçek aşk, egoyla bir takılan götün sıkışınca sana sevgisini, özverisini, emeğini ve hoşgörüsünü ve de bunların hepsi için kendi ufkunu genişletmeyi, çaba göstermeyi hiç esirgememiş insanı kışkırtmaktan geçmeyip, sonunda onu olmadığı biri haline getirmek, tüm bencillikle sorumlulukların ortak çadırını yırtıp herkese tayyipvari bir şekilde düzü doğru, doğrusu eğri bir şekilde tellallık yaparak karalamak değil.
Gerçek aşk, öteki yarını kapkara gözyaşlarıyla her gün yıkandığı için yüzüne bakmaya çekinilecek halde bırakmak değil.
Hiç bir şey gerçek aşk değil. Ben canımdan geçemediysem hala, yettiremediysem sevgimi sana, böyle arada bir şeylerle karşılaştığında birkaç gözyaşı ya da tebessüm ile savuşturuyorsan eğer yok gerçek aşk falan.
Olmaması için çok güçlü bir neden var çünkü:
''Sen!''01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ama neden
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. belkide vardır kıyıda köşede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden mi olmuyor işte buyüzden, bende arıyorum o doğru kişiyi. Bu yaşıma kadar hep edepli oldum. Kötü şeylerden alkol digara yanlış ortam vs uzak durum. Ailemi can bildim okudum çalıştım. Etrafımda onlarca erkek var ama onların gözünde sadece bir et parçası gibi görünüyorum. Gerçekten içten sevecek olan insani henüz hissedemedim. Hayatımda dedim birkez tamam birine şans vereyim oda baştan ayağa hatta oldu. Şöyle etrafa baktığımda gerçekten ciddi insan göremiyorum. Çıkarcı ve görünüm delisi olan birilerine ben nasil güvenim nasıl evlenip ömür emanet edebilirim ki?
Hattamiz işte nerde biliyormusun doğru olmakta ve olmayan birşeyin peşinde koşmaktan. Sen doğru düzgün oldukça etrafdaki kötülere yol açılıyor ve seni buluyorlar. Elbet iyi erkekde var ama bunlarda yanlış kızların ağında. Yani bu aşk meselesinde dengeli hiç bulamiyacagiz, doğru hep yanlış kişilerle olacak... bunun başka türlüsü yok. Yanlış kişi ile daha büyük bir yalnızlık içinde olmaktansa tek zirvede yanlız kalmak iyidir bence21 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen çok doğru yazdın yanlış kişiyle olmaktansa hep yalnız olmak daha iyidir
+1 yılNeden olmuyor ben açıklayayım canım, Gayri Meşru muabbetin neticesi merhametsiz azap çekmekti, Haramda huzur ararsan huzur sana haram olur, helalin olmayan helakın olacaktır sözleri sanırımö yeterli ve kimi seversen sev nekadar süre flört edersen et kaç tane sevgilin olursa olsun sonu dayanılmaz acılarla bitmeye mahkum sebebi ise Allah'ın bizi bu dünyaya kendimize sevgili bulup eğlenmemiz için göndermemiş olması, Allah'ın yasak ettiği birşeyi haramı yapıpta o ilişkiden mutluluk beklemek zaten mantıksız, o yüzden flört etmek yerine direk evlenmek daha mantıklı?
01 Yorumla
Soran+1 yıltanımadan mı direk evlenmek bütün hayatını paylaşacagın insanı sevmeden evlenmek mi sevgili bulup eglenmek için degil sevecegin insanı bulup tanımak onu , hayatı paylaşmak evlenmek
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
245Cevap
Bir sevgi istiyorum,
Bir sevgi
Nasıl olduğunu soruyorsunuz bana
Sahte tebessümleri olmayan
Hayata donuk gözlerle bakmayan
Bir sevgi istiyorum...
Bir sevgi istiyorum...
Gecesi olmayan gündüzler gibi...
PARLAK
Bir sevgi istiyorum
Beklentisi olmayan küçük çocuklar gibi...
TEMİZ
Bir sevgi istiyorum
Bir annenin çocuğunu emzirmesi gibi
SAF
Bir sevgi istiyorum
Annelerin küçük bedenleri sımsıkı saran kucağı gibi
ŞEFKATLİ
Bir sevgi istiyorum
Körpecik bedenlerin günahsızlığı gibi
MASUM
Bir sevgi İstiyorum
Kışın dağlara düşen boncuk tanesi karlar gibi
BEMBEYAZ
Bir sevgi istiyorum
Ağaçların filizlenip bahara merhaba deyişi gibi
KÖRPECİK
Bir sevgi istiyorum. Yaaa.
Bir sevgi
Neyinizi seviyor iseniz
Böyle bir sevgi var mı hayatta?
Eğer var ise!
SİZLER
Bu sevgiyi sunar mısınız bana?19 Yorumla
Soran+1 yılsize mi ait alıntı mı
Soran+1 yılbelli :) yoksa çok yetenekli olurdunuz
Soran+1 yılşiirin yaşı mı olurmuş :)
Soran+1 yılo ayrı ama bunda öyle birşey yok :)
Soran+1 yılkime ait şiir çok iyi
- +1 yıl
www.antoloji.com/bir-sevgi-istiyorum-2-siiri/ buradan alıntı yazarada ulaşabilirsin...
Diğer konusunda 777 cevap paylaştı. mrb. her insan sevmek sevilmek, begenmek, begenilmek saymak sayılmak, güvenmek ve güvenilmek ister. bunlar her insanda olan tabii istektiri. Nden olmuyora gelince mutlugun sırrı beklensizlikte gizli. şöyle;sev sevgi bekleme, say saygı bekleme, yardım et yardım bekleme, takdir et takdir bekleme, anlayış göster anlayış bekleme. Bunlar mutlulıgun anahtarıdır. Bu sayılanları insan önce kendisi başaracak. Başaran insanın karşınada mutlaka bu frekansta birisi çıkacaktır bu kesin. Sana ne gelmesini istiyorsan ona istekli ol, İnsanın yanlışı kendine dönecek..
14 Yorumla
Soran+1 yılama olmuyor işte
Soran+1 yıluygulayıpta olmuyorsa?
Ne kadar ironik değil mi? Ben sırf buraya 1.5 sene canıma okuyan kıymet bilmez bir sevgiliden ayrılıp bazı kafamdaki sorulara cevap bulmak amacı ile geliyorum ve gördüklerim, okuduklarım karşısına çıkanların canını yakmasından yakınan yahut sevecek insan bulamamaktan yakınan bir çoğunluk. Çok garip. Sevecek kadar değerli insan yok, sevilince kıymetsiz olan insanlar var ve o insan değer bilmezlik yüzünden sizden gidince sitem eden, beddualar sıralayan bir topluluk var.
Yanlış insanları mı seviyoruz yoksa sevecek doğru insanları bulamadığımız için mi yalnız kalıyoruz bilmiyorum ama yanlış insanı sevmenin verdiği acı ve sevecek doğru insanı bulamamanın verdiği duygusal boşluk arasındaki farkı çok iyi biliyorum.
O yüzdendir ki sonsuz acı yerine acı bir sonu kendime kabul ettirip sevdiğim kadından vazgeçebildim.
Yalnızlığın kıymetini bil, her insan doğru değil.
Duygusal boşluğun zamanı gelince dolacak ama yanlış bir insanın senden aldığı duyguları yerine koyacak birisi olmayacak...10 Yorumla
+1 yılSevgilim olsun dıyorsun sevgılı derttır bak açık soylıyım eş ıste sevgılı degıl eşın gıbı olucak olursa her şeyden kolundan tutucak destek olucak duştugun zaman tekme atmak yerıne sen benımsın dıycek tutucak kaldırıcak senı omuzlarında taşıycak senın adın dahı geçtıgınde kalp atışları hızlanıcak senın sacının telı ıcın hayatını ortaya koyucak bırısı ıste bence sevgılı dedıgın umrunda olmaz sadece acı cektırır sana sabret adam gıbı bırısı cıkar karşına unutma adam gıbı seven kımse çıkarı olmadan sever senden bırşey beklemez senınle hayaller kurar sende o hayallere layık ol olurmu :D ınsanlara acı cektrıme Allah hayırlısını nasıp etsın cok konuştum ama kusura bakma :D
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için ben zaten eş istiyorum öylesine bir sevgili değil saf sevgi çıkarsız içten değer vermek
Soran+1 yılAma eş olması için sevgili olmak gerekir :)
- +1 yıl
Allah en ıçtenını en guzelını nasıp etsın İnşallah
Soran+1 yılsağol
+1 yılVallahide ciğerim aynı sorun bendede vardı. Yok yani illa bir çıkar olacak onlarda. Annem bana şunu demişti. Kendi sevdiğini sevme seni seveni sev diye. Bende aldatılmamdan sonra baktım cevreme soyle bir ama baya bir zaman geçtikten sonra anca etksi kalkmıştı çunku. Beni sevenleri yurukten sevenleri ben kendime yaklaştırmıyormuşum. Şimdi birsi var. Gerçekten seviyor hissdiyorum bunu. İnan bu daha güzel. Sana değer verilme hissi çok güzel. Rabbim inşallah senin karşınada yureğin gibi birisini çıkartır
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
+1.
- +1 yıl
Teşekkurr
+1 yılBunu bir arayış haline çevirme illa bulmam gerek vs gibi düşünme mutlaka istiyorsundur mutlu olmayı sevmeyi sevilmeyi ama şunu biliyorum ve inanıyorum ki hiç ummadığın zamanda çıkıyor karşına benimde öyle oldu hiç beklemediğim ummadığım anda tanıştım erkek arkadaşımla ve çok iyi gidiyoruz Allaha çok şükür hayırlısı olsun de ve bekle emin ol o sana gelecektir zaten :) Adam gibi düzgün konusundada evet bu devirde bulmak zor ama sen kendin ol Allah senin gönlüne göre birini verir istediğin gibi biriyle olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıldoğru kişi ancak doğru zamanda doğru yerde karşınıza çıkar unutmayın ve evet doğru insanlar azda olsa var bizler sadece bakıyoruz onlar görmek istediğimizde varlar ben bakmışım mesela ama aylarrr sonra gördüm aşk bu siz plan yapmadan başınıza gelir :)
20 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılneye göre sevgilin olcak kime göre? sevgililik nedir toplumumuz hiç bilmiyor. kızla sevgili oluyorsun kız diyorki tamam sevgiliyiz ama bana karışma. ben işte arkadaşlarımla cafelre giderim bara giderim. böyle sevgililigi afedersinde al bir tarafına sok kardeş :D bunu kabul eden erkek erkek degildir zaten cinsiyet kayıplarındadır. şimdi sana dicegim. sevgili olcagın erkek olgun olmalı ve sen onun sozunu dınlıceksın a dan zye bu aklı vercem sana ama sen dınledıkce cocuk cıgırdan cıkcak işte cıplak foto moto derken ayrılcaksınız cocuk fotolarınla tehtıt etcek yok işte ver mer bunu şunu yap sen kabul etmıceksın sonra fotolarını yaycak nete sen polise başvurcan felan fistan. dolmuşum kanka yazdım işte D:
012 Yorumla
Soran+1 yılyok ben kimseyi dinlemem o beni dinlesin : )
- +1 yıl
ee sen bu kafayla evlenene kadar dinler seni ( köprüyü gecene kadar ) gerdek gecesi alr kızlıgını ona ait olursun ondan sonra işler tersine döner sen dinlersin söz dinlemedinmi? dayak yersın? bir erkek ne kadar ileri giderse devam ettirir o egilimini ilerde kötü kötü huylarıda başlar. en başından soz dınlemeye alış bence
Soran+1 yılne saçmalıyorsun ya köle mi alıyor birbirini seven insanlarda saygı olur fikrini alabilir ama dinlemek ne çocuk mu kadının aklı yok mu erkek ona danışır mı dinler mi ama siz kızları erkeklerle eşit görmeyenlerden oldugnz için yle düşünüyorsunz
- +1 yıl
bak karşılıklı saygı olur. ama sevgi dedigin şey biter. bitincede çatışmalar başlar neyse yormucagım kendımı :D
Soran+1 yılyorma bencede çünkü sevgi gerçekse bitmez
Soran+1 yılsaygı dedgn döövmek mi ayrıca
- +1 yıl
sen çevrende kocasındn dayak yememiş bir kadın göster :D
Soran+1 yılvardır herkes senin gibi düşünmez İNSAN olabilenlerde vardır
- +1 yıl
niye kavga eden insanlar insan degilmi ? senın baban annenı hıc dovmedımı buda senın babanı ınsan yapmıyorsa babandan uredıgın ıcın senıde ınsan yapmaz.
Soran+1 yılkavga etmek sözle ayrı dövmek ayrı sen nerde yaşıyosn ya
- +1 yıl
baban anneni hiç dövmedimi tokattamı atmadı?
Soran+1 yılniye dövsün
+1 yılErkekler kızlara , kızlarda erkeklere suç bulduğu sürece düzgün insanların bir birini bulması zor.. ilişkilerde ya kızda bir bozukluk çıkıyor ya da erkekte..
aslında bir dernek kurulmalı ilişkilerde sıkıntı çıkartan tarafları ayırıp , düzgün erkek ve kızları bir araya geitrmeli.. :)
Allah c. c hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı , gönlümüzün razı olduğunu da hakkımızda hayırlı etsin..13 Yorumla
Soran+1 yılne güzel olur öyle bir dernek :) teşekkürler inşallah hayırlısı
- +1 yıl
Allah c. c herkesin gönlüne göre versin..
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılArkadaşım seni duygularının aynısını hissedebiliyorum ama ben de bulamıyorum. Abaza değilim, kötü niyetli değilim onu çok sevip değer vereceğim ama olmuyor maalesef. Biraz. zamana akışına bırakmak gerekiyor ama nereye kadar... Çok dua ediyorum olması için ama olmuyor maalesef... Bugüne kadarki hiçbir ilişkim ciddi anlamda değildi, ama. artık gerçekten sevmek suygusunu tatmak istiyorum ne diyelim Allah gönlümüze göre versin...
04 Yorumla
Soran+1 yılhissedemezsn ciddi olmayan ilişkilerinle sen hep yapayalnız kalmadın
- +1 yıl
Onlr olsa nolur olmasa nolur ki... Ben ciddi bir ilişki istiyorum artık...
Soran+1 yılciddi ilişki istemek ayrı hep yalnız olupta düzgün karakterli birini istemek ayrı hakkediyor musun ciddi bir ilişkiyi
- +1 yıl
Zaten bahsettiğim ciddi ilişkinin sırrı da düzgün ve sağlam a
karakterli insandan geçiyor. Zaten sağlam karakter ve kişiler arasında duygu, düşünce uyumu ciddi ilişkinin basamaklarını oluşturuyor. Bunlardan birisi olmazsa ciddi ilişki olmaz zaten.
Tahir olmakta suç değil Zühre olmakta
Hatta sevda yüzünden ölmekde suç değil
Bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte
Yani yürekte..
sen zuhre ol ki tahirin seni bulsun. Bende seninle aynı konudan dert yanmaktayım İstanbul'da üniversite okuyorum burada gördüğüm insanlar zaten benim sevgilim olmasın diyorum hiç bir kimsede insani bir değer kalmamış böyle olacağına hiç kimseyi sevmeyim, en azından bendeki aşkı kirletmemiş olurum o tertemiz kalır. Bence sende öyle yapmalısın04 Yorumla
Soran+1 yılaynen zaten öyle hep yapayalnızım ve zaten benim gibi sevgiye deger veren biri olamayacaksa hep böyle yapayalnz kalcm
Soran+1 yıldegişmez benim düşüncelerim karakterim hep aynıyım degişemem
+1 yılnüfus arttı ınsan cogaldı ve de artık tanısmak kolaylastı ıkı lafı bı araya getıremeyen ınsanlar facebookta arıstokrat oldu o yuzden artık duzgun ınsanlar bulmak zorr herkes tuttugnu götürüyor bu devir böyle dua et iyi ınsanlarla karsılasmak ıcın ve de aşk arama karsına cıkmasını bekle kısmetının yoksa kaybedersın uzulen sen oolursun
015 Yorumla
Soran+1 yılben aramıyorum nasıl arayablrm ki sevgiyi istiyorum sadece içten bir şekilde sevgi için agladgm bile oluyor kendimi normal görmyorum
- +1 yıl
ağlamak vicdandandır merhamettendır bende ağladım cok kez ama degmıyor onu gordum gaddar olmak lazım hayat sartları cok kötü güçsüz insan ezilmeye mahkumdur. Ağlamakla bişeyler geri gelseydı cocuklar n-her istediğini elde ederdi
Soran+1 yılama içimden geliyor durup dururken aglamak ben duygusalım
- +1 yıl
ben senden daha duygusalım rahat ol basak burcuyum eskı sevgılım sureklı aglıyorum dıye dayanamadı artık cocuksun sen felan dedı terk ettı benı ondan sonra 9 ay agladım her gun ama artık bı sabah kalktım kı artık gözden ysa gelmıyor su anda arabesk muzık bıle gulduruyo benı herseyın bı sonu var unutma zamanla hayatı ogrncen su anda da sevglm var ayrıldık diyo beklym napcak diye artk aglamyrm da kendımın degerını anladım kımse benden degerlı degıl zaman kısa hayat cok kıs a uzulcek vakıt yok toparlanman lazım
Soran+1 yılbenden daha duygusalını hiç görmedm bir şarkı herşey aglamama sebep olabiliyor barışırsnz inşallah
- +1 yıl
ben de her ota boka aglardım ama dıyom ya artık toparlandım hayatta hersey bos kımse ıcın uzulmıycen aılen ıcın sadece bıseylere uzulcen o ble zamanla geccek yok barısma felan olmadı unuttum gıttı hayata baska sayfa actım artık baskasını sevıyorum o bozuk kalp tekrar calıstı eskıerı unut bosver gecmısı onune bak ılerde bu gecen zamana kufredersın kızarsın ahh ben aptal ben dersn bazı seyler kaybedılınce anlasılır degerı sen sımdıden kendıne deger ver sev kendını de kı benden degerlı bısey yok canım sagolsun ona göre yasa artık yoksa son pısmanlık ınsanı ucurumdan asagı atmaktan beter eder savurur kul eder ruzgara bırakır sonra dönemezsın gerı kımse de sana yardım etmez baskalarına tutunmadan yasamayı ogrenmelısın buna cok ıhtıyacın var dedım ya bıgun gelcek artık kalp tas olcak hıcbısey hıssetmıyceksın
Soran+1 yılhayır ben kalbim taş olsun istemiyorum hep böyle kalsın kimse sevmesede zaten degişemez hep böyle ayrıldm beklyrm dedin ya barışrsınz o yüzden dedim
- +1 yıl
anladım ama bak hata ediyosun duygusuz ol zamanı gelınce bırısı senı hayata tekrar baglıycak ayrıldım evet ama unuttum sımdı baskasıylasym mutluyum sukur
Soran+1 yılhemen nasıl buluyosnz anlamıyorm bir de sevgi mi bu herkesi nasıl sevebilisnz bu kadar kolay mı ben duygusuz olamam olmam ben robot degilim isteyince duygusuz olamam
- +1 yıl
10 aydı gecti aradan diyorum okumadın mı sen hemen sevgılıden ayrılıp yenı bırını bulan karaktersizdir önce ıcındekını cıkar
Soran+1 yılonu okudumda en son ayrıldım demiş bekliyorum dedin onu anlamadım üç kşiiden bahsedysn gibi oldu toplamda
- +1 yıl
yok ıkı kısı var eskı cıktıgım vardı 10 ay sonra yenı bırını sevdm anladın?
Soran+1 yılanladım ayrıldım beklyrm deyince karıştı
- +1 yıl
:) evet
Soran+1 yılhayırlısı :)
- Diğer konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılolur ama gerçek aşk herkeze gelmez
benim mesela hiç sevgilim olmadı benle çıkmak isteyenlerin hepsi çıkarcıydı o yüzden
herkeze gerçek aşk gelemez maalesef bende aşık olmak isterim ama benim yanıma gelen insanları biliyorum nasıl biri olduğunu o yüzden aşk yaşamamayı tercih ettim ama şimdi birini seviyorum 21 yaşındayım 21 yaşına kadar 2 kere aşk acısı çektim ben.013 Yorumla
Soran+1 yılgelmiyor zaten 23 yaşındayım bende ve öyle dediğin gibi çıkarcı kullanma amacıyla karaktersiz olanları tanıyıp uzaklaştım karşıma düzgün biri çıkmıyor
- +1 yıl
hangi şehirdesin
Soran+1 yılistanbulluyum ama çanakkalede okuyorum
- +1 yıl
hmm anladım umarım gönlüne göre birini bulursun ama çanakkalede zor bulursun İstanbul da daha kolay bulursun
Soran+1 yılşehirle ne ilgisi var sağol
- +1 yıl
şehirle çok ilgisi var maalesef benim kaldığım şehir bodrum burada normal insan yok cahiller çok burada küçük şehirler güzel ama insanları bir cahil maalesef
Soran+1 yılben katılmıyorum düşüncene herkes aynı olmayabilir ayrıca çanakkale o kadar küçük değil ve cahillerde var kendini çok geliştirmiş kültürlü insanlarda
- +1 yıl
şanlısın ozaman bodrum da hiç öyle insanlar yok maalesef
Soran+1 yılçok şanslıyım yüregi karakteri olmadıktan sonra napayım kültürü
- +1 yıl
kültür çok gerekir ama yürekli insanların çoğu kültürlü insandır
Soran+1 yılgerekirde karakter yürek daha önemli
- +1 yıl
bazı cahillerde kültürlüler de de karakter yok maalesef
Soran+1 yılmaalesef
ciddeen su zamanda gercek sevgı kalmamıs,, hatta hadı gercek sevgı oldu dıelım,, ebedı sevgı kalmamıs,, mezara kadar seven cok zor bulur ınsan öyle olduk,,, yanı artık ınsanlar sıkılmaya basladı bırbırınden,,, stresı kaldıran olmuyo,,, yok yanı yurekten seven bulmak zor be kardesım
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum :)
valla kusura bakma ama kızlardan kaynaklanıyor bu sorun. 36 yaşındayım. itin önde gideniyim:) kızlardan yana hiç bir sıkıntım olmadı. bu sizin fırlamaları sevmenizden kaynaklanıyor. erkeklerde bu yüzden olmasalar bile cool görünmek adına düz çizgisinden sapabiliyorlar :)
010 Yorumla
Soran+1 yılhiçte bile nefret ediyorum öyle dedgnz gibi itlerden
- +1 yıl
yani sen sevmeyebilirsin ama genel olarak kadınlar seviyorlar. talep olmazsa bir kişiye kendisi koşturur. çabalar. bluğ çağından önce tipsizdim benden kaçarlardı. sonraları tip oturmaya başladı. talep çoğalınca iplememeye başlıyor insan. iplemeyince it heriflerden oluyoruz yani öyle görüyorsunuzbir erkeğin ilgisini üzerine çekemeyen kadın fizyoloji gereği daha çok çabalarıyor. bunu gören diğer erkeklerde herife bak kadın mıknatısı gibisinden düşünüp itleşmeye calışıyorlar. istersen kabul etme ama dünya düzeni böyle canım :)
Soran+1 yılkarakterli olan adam öyle olmaz
Soran+1 yıldüzgün olabilecek insan düzgün olur kadınlara suç atmayın kendi belirler insan karakterini :)
Soran+1 yılsende anneni suçluyosn o zaman :)
Soran+1 yıl:) suçu başkalarında arayacgna kendinde arasan en azından kendine dürüst olsan
- +1 yıl
tamam dediğin gibi olsun :) bluğ çağımda aşık olduğum ilk hatuna saf temiz duygularla bağlandığım için hatalıyım. ona duyduğum tertemiz hisleri beni her fırsat bulduğunda aldatmasıyla kirletmesi tamamen benim dikkatsizliğim. bu olaydan sonra kadınlara o kadar değer vermemeyi öğreten psikoloğumun sözünü dinlemememde gerekirdi. bu arada psikiyatristimde bayandı dikkatini çekerim ;) (oldumu istediğin suçumu kabul ettim :) )
+1 yılAslında insanın birazda kendinde araması gerekiyor bence :)
Karşındaki insanın sadece dış görünüşüne bakarak, 1 hafta veya 10 günde merhabalaşarak sevgili olduğun birinden ne kadar uzun bir süre beklersin ki? :) Bir zaman sonra uyumsuzluğunuz ortaya çıkar, sen siyah derken o beyaz der, o a derken sen b dersin falan filan. Hadi bunları geçelim, en önemlisi karşılıklı sevgi, saygı ve güven. Ve bence bu devirde güveneceğin insanlar gerçekten çok ama çok az :)02 Yorumla
Soran+1 yılben dış görünüşe bakmıyorum karakteri yüregi güzel olsun istiyorum haklısın ama insan kendini hemen belli edior
- +1 yıl
Öyle insanlar var ki, işini görene kadar MELEK dersin :)
Ayrıldığım kız arkadaşımı efendi gibi sevmiştim. ama siz kızlara gerçekten iyi davranmamak gerek. istisnalar var tabii. biz ne kadar efendi olsak adam gibi sevsek siz kızlar bir p*ç bulup onu seviyorsunuz. efendi olan erkekler illa var. ama siz karaktersiz erkekleri tercih ediyorsunuz genelde :)
011 Yorumla
Soran+1 yılben karakterli olanı istiyorum digerlerine sinir oluyorum ama karakterli o kadar az ki hiç karşıma çıkmıyor
Soran+1 yılkaybetsende degişme onlara inat daha efendi ol :) degerini bilen de çıkar karşına
Soran+1 yılgenelleme yapmayınız ben olsam karakterimi degiştiremem sen başarabilysn ne mutlu sana ben nadir insanlardan olup acı çekmeyi seçerdim herkes gibi karaktersiz olmaktansa
Soran+1 yılsen kendin olmadıktan sonra sevseler ne olur
Soran+1 yılben degişemem degişmem üzülmeyi tercih ederim karaktersz olmayı kendime yakıştıramam
Soran+1 yılben başkası için üzülmüyorum kendim için sevgi için üzülüyorum
Selâm Ve 🤲 Duâ İle 🤲🤲 Hayırlı 🤲🌹🌹Sabahlar🌹🌹🌹🌹Hayırlı 🤲 Cumalar 🌹Hz Yüce Allah Karşımıza Gerçekten Çıkarsız Sevecek Sevilecek Bir Hanımefendi Çıkarsın🌹🤲 Âmin 🤲🌹🌹🌹🌹🌹👫🌹🌹🌹🌹re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft, p
00 YorumlaHerkesin hayali o karşiliksiz sevmek saf ve temiz hic birşey düşünmeden sevmek inşallah bulursun kardesim öyle guvenilir ve sadık birini
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler inşallah
+1 yılŞimdi burada ben de varım diyeceğim, suratıma bile bakmayacaksın. Hep arıyorsunuz, ben buradayım diyenin de suratına bakıp şans vermiyorsunuz.. Ciddi bir ironi. Ben de yalnızım ve ben de sevgi istiyorum. Ama dediğim gibi hep böyle diyip sonra suratıma bakmayan kadınlar oldu hem bu sitede hem de gerçek hayatta.. Zor iş.
00 Yorumla
+1 yılBen adıma yakışacak kız isterim vay bee... sevgilisi eski kaş.. lardan demesinler. birazda fizik olarak bana uyumlu olsun boy uzun çünkü, yalan söylemesin, erkek ortamında adı dönmeyen, kişisel özellikleri bana benziyen, ona baktığımda ulan bu kız benim kopyam diyebilecegim biri lazım. öyle birinide bulmuştum benden 2 gün büyüktü :) kendi salaklığım yüzünden kaybettim onu şimdi evli pişmanmıyım değilim arada aklıma geliyor yazısı öyle diyorum
00 Yorumlabn varım desem bil takan olmucak sapık muamlesi yapıcak çoğu kişi bilmezlerki kapalı bir gönüle kapısını kırıp girmek olmaz nasıl güns sabahları akşam ayda gceleri azda olsa aydınlatır sen benim güneşim gönlümdeki kapının anahtarı ol kims girip çıkamazsın sendne başka gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yazmışsın inşallah bulursn
seninle ilişkiye girmek isteyecek bir erkek için "bu çıkarı olduğu için benimle beraber" diyorsun. Hem bir erkek arkadaşınız olacak sizi sevgiye şefkate boğacak hem de kız arkadaşınız gibi mesafeli duracak en fazla elinizi tutacak... böyle bir dünya yok malesef
026 Yorumla
Soran+1 yılsırf kullnmak için yalandan seviyorumlar olacak
Soran+1 yılkullanılmış olur tabi gerçekten seven insan için bunlar bu kadarda önemli olmamalı nedensiz yanında olmalı
- +1 yıl
canım bak bu tür bir yola girersen çıkamazsın. Sevmek nedir ? Seviyosa demişsin ama... o zaman ne kadar sevmesi lazım sorusu gündeme gelir? Az seviyosa ve yatmak istiyosa yine de kızı kullanmış sayılır mı? Asıl can alıcı soruyu soruyorum. Çok seviyo ama yattıktan 1 ay sonra ayrılıyorlar... bu kez kullanılmış olur mu? uzar da uzar... sorunun yanıtını yanlış yerde ararsak doğru yanıtı bulamayız
Soran+1 yılseviyorsa insan acelesi olmaz bence sırf gözlerine bakmak yanında olmak bile yeter ama işte gerçekten yürekten sevebilen SEVGİNİN hakkını veren o nadir insanlar anlar bunu
Soran+1 yılanlamıyosn boşver sizin için sırf yatmak önemli gerisi bahane
Soran+1 yılçıkarcı olunca kullanmak için sevgili olanlar oldukça tabi öyle degerlendirilir
Soran+1 yılsiz aşın yürekten sevmeyi ögrenin karşınızdakinden bir fayda beklemeyin
Soran+1 yılsenin ögrenmen gerek insanlara menfaatsiz yaklaşmayı
Soran+1 yılkimi yazıyorsun
Soran+1 yılNe harika yaratması yürekten zerre kadar gerçek nedensiz sevemiyorsa uzak dursun
Soran+1 yılBen ne dedim sanki azı çoğu değil içten gerçek olması önemli
Soran+1 yılBende imkansız sevgiyi istiyorum işte
Soran+1 yılYok ben öylesine birini istemiyorum ya adam gibi sevecek ya da hiç olmyck
Soran+1 yıleşya mıyım ortada kalayım napayım olmayacaksa öyle saf sevgi yapayalnız yaşarım alışığım zaten
Sevmek sevilmek istiyorsun sevgiye açsın Biri çıkıyor karşına herşeyiyle baglanıyorsun ona kendini olduğundan farklı gösteriyor çünkü sana ama farklı degil digerlerinden.. kapılıyorsun rüzgarına iste adına aşk diyorsun gözün kör oluyor bir süre sonra cok alısıyorsun ona herşey çok daha güzel olacak sanıyorsun hiç gitmeyecek diyorsun aradığım adamı aradıgım kadını buldum diyorsun bir uyanıyorsun rüyadasınn canımm :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbende aynı dertten muzdaripim seninle. aramızdaki tek fark sen erkek arıyosun bnde bir kız. ama adam gibi dürüst çıkarsız sevgisi sahte olmayan. ama nerdeee. ben ümidimi kestim artık pes ettim hanım abla sende hiç uğraşma bence herşey olacağına varır sıkma canını :)
03 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı belki bulursnz
- +1 yıl
inşalla diyelim öyle olsun :) seninde gönlüne göre olsun inşalla. kalbim temizdir benim çıkar belki bir kısmetin..!
Soran+1 yılteşekkürler
düzgün insanlar illaki var ama ben daha onları göremeyi başrabilen kızı görmedim. adam akıllı seven biri kızların gözünde iticidir. hepsi düzgün olsun adam olsun yalan söylemesin falan der ama bunu diyen bütün kızlar pijlere aşık olur yalan söyliyen karektersiz insanları severler bu yüzden düzgün erkek yok mu derler. varlar ama görebilme yeteneıgıne sahp deilsiniz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılolsa görürdük karaktersizlerin arasında parıldarlardı
100/5 .6bi sansın var dogru insani bulman icin cuncu cofu erkekler hormonlari yonetiyor duygu sevgi merhamet sefkat ortadan kalkiyo ve o 100/ 5 ,6 kisma gecelim onlar hersey cinsellik deyildir derler ve sevdigine sefkatli ve merhametli davranir onu ya sevdimmi garbiden sever
07 Yorumla
Soran+1 yılnerde onlar ya nesli tükendi
Soran+1 yılevet ama öyle insanlar yok
Soran+1 yılİstanbul çanakkale
Soran+1 yılNe alakası var şehirlerin anlamadım
Ne yazikki zor :/ bende senin gibi diyorum artik bir sevgilim olsa duzgun seven.. simdiki zamanda kiz/erkek hep cikarci firsatci yalan dolan aldatma ne ararsan var oldu.. Allah herkeze hayirlisini nasip etsn
01 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen maalesef inşallah sanada hayırlısını nasip etsin
Diğer konusunda 349 cevap paylaştı. Düzgün hayatın olsun ıstersın tersı olur ınsanlarda neden hep benı bulur boyle aksılıkler der ama sunu dusunmezler ALLAH'ın bizleri hem ıyılıklerle hem kotuluklerle sınadıklarını kabulllenmek ıstemezler herseyın hayırlısı olmuyor dıye dusuncelere de kapılmamak gerekır ALLAH kalbıne ya ıyı ya da sınav olman ıcın ıllakı bırını koyacaktır koymusturda sınav ıcın gectın ya da kaldın orasını ALLAH bılır her konuda yakınmamak gerekır hayat sadece yaşantılarla deıl gormedıgımız gerceklerde var...
00 Yorumla
+1 yılBaska derdin yokmu? sevgili hayati oyle dizide gordugun kadar anli sanli birsey degil. Insanlar cabuk degisir. Ask acisi yasarsin uzulursun hata yaparsin sonra dersinki ah vah keske sevgilim olmasaydi. Bos yere kendine iskence etme durust biri icin dua et karsina ciktimi cok uzatmadan evlen. cidi erkekler uzun iliski istemezler ve cok uzun surmeden kizi ailesinden ister ;)
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yıldoğru seçim yapmak zordur. senin bu dediklerin bu çağda doğru seçimin meyvesi ama işte dediğim gibi çok nadir bulursun öyle herkes kolay kolay sevmemeli. umarım aradığını bulursun bizde bunları istiyoruz ama artık çağ değişti mayk yapacak birşey yok. Bekleyip göreceksin :(
00 Yorumla
+1 yılHerkeste bir sevgili arayışıdır gidiyor anlamıyorum ya napıcaksınız sevgiliyi? Bu kadar mı açsınız sevgiye... Etrafında seni seven arkadaşların ailen yok mu? Tamam herşey herşeyin yerini tutmuyor ama neden böyle bir açlık çekiyorsunuz bende bunu anlamıyorum... Bende sevgilim olmasını istemiyorum bana da illa ki öyle tipler geliyor değiş tokuş yapalım hayatımızı...
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bu kadar açım Sevgiye hissetmeyince anlayamazsın zaten isteyene olmuyor degerini bilmeyenler seviliyor
- +1 yıl
Değerini bilmediğimi nerden çıkardın? Bütün özelimi anlatayım istersen?
Neyse ne yaparsan yap senin hayatın...
Soran+1 yılsevgilim olmasını istemiyorum dedin ve yorumundan pek deger verdigin söylenemz
+1 yılbEN BULDUM BEKLE SENDE BULURSUN ONUN GELMESİNİ BEKLE KMSEYLE KONŞMA MESELA SADECE KADERİNİ BEKLE İNAN İŞE YARIYOR SONRA GELDİĞİNDE SADIK OL KADERİN O ONA GÖRE ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol inşallah zaten bekliyorum karamsar bir şekilde imkansız diyerek
- +1 yıl
kararsız olma canım
Kızlar tabiki özgüveni olan erkeklerden hoşlanır neden hoşlanmasın ki kim ister yanında sümsük birisi olsun erkek dediğinin özgüveni olacakki sahiplenmesini becerebilsin düzgün erkeğe gelince illaki var ama çok aceleci davranma herzaman tavrında net ol illaki gelicektir yeterki sen dürüstlüğünden ödün verme UNUTMA.. Birşey istiyorsan istediğin şeyin kendinde olup olmadığına bakmalısın önce :) yani bu benim düşüncem...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimde olanı istiyorum zaten acele de etmiyorum hep bekliyorum
Cok zor cevremde hep ayrılan kisiler var ve genelde kiz ağlıyor üzülüyorum bende bu sebebleri anlamıyorum cikarsiz sadece ben okdugum icin sevsin diyorum sanırım cok sey istiyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ya ne kadar zor birşey olmuş gerçekten sevmek sanki uzaylının dünyaya inmesini istiyoruz
- +1 yıl
Dun arkadasimin nişanı vardi bir kiz vardi onceden tanıdığım neyse arkadaşıma nisana gitmeden benimle dans edermi demis her neyse ben birsx ciddi düşünüyorum tabi 1. dans oldu kakdirmadim 2. Ye bbaşkasını buldu karaktrrini anladik insanlar sninda değişiyor bizde bir ömür surecek iliski istiyoruz
+1 yılKardeş dünya koca bir derya. O kadar düzgün erkek var ki demek ki herhangi birisine denk gelememişsin. ya da sorun sende tamamen. Öncelikle kendini, kritelerini ve beklentilerini gözden geçir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim tek istedgm zerre kadar içtenlik zerre kadar sevgi yürekten çıkarsız ve dürüstlük
+1 yılVar ama bulmasi zor. Vakti zamani var herseyin Anne hamileyken hemen cocugunu kucagina almak ister ama o an dogru vakit degildir Seninde benim hepimizinde vakti gelecektir InsAllah
10 YorumlaÇehov der ki ; "İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez.".
12 Yorumla
Soran+1 yılben mükemeli istemiyorum zerre kadar içten sevgi istiyorum ne zormuş
Su kizlar kadar yalanci kimse gormedim keske efendi duzgun olan birisi bizi bulsa nefret ettigom tek sey iliskide durust olunmamasi insalla istedigini bulursun bu saydiklarim aynisi erkeklerdede var bunuda bil
09 Yorumla
Soran+1 yılneden kızlar diye genelliyorsunz erkeklerde yalancı olabilir insanlar deseniz daha dogru olur inşallah bulursnz
Soran+1 yılama özellikle kızlar yalancı deyip genelleme yaptınz
Soran+1 yılVardır durust olanlarda
Soran+1 yılvar görmeyi bilmek gerek
Artık cidden çok zor bunu bulmak
mesela bak bizde düzgün kız arıyoruz ama hepsi ortam peşinde diye vazgeçiyoruz02 Yorumla
Soran+1 yılniye genelleme yapıyosnz hepsi aynı degil
+1 yılşişman mısın? fazla kiloların mı var sen aşkı değil y. a. ra. bulursun türkiyede böyle şişmansan aşkı bulamazsın zayıf olcan güzel olcan
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka dış görünüş için sevecek birini istemiyorum sevecekse yüreğim için karakterim için sevsin güzellik için değil
- +1 yıl
işte o iş öyle olmuyor şişman kızlara hiç bir erkek aşk dolu gözle bakmaz çünkü yanında gezdirmeye bile utanabilirsin poponuz gögüsleriniz kocaman oluyor felan güzelde bir göbeniz oluyor hata bazı kızlar şişman kızlarla arkadaşlık bile yapmaz adam seni görecek yarım dünya daha güzel kızları sevmek varken gidip niye şişman bir kızı sevsin bak balık etli bir kız demiyor şişman diyorum kilolu olmak asla senin suçun değil zayıflamamak suç niye rahat hareket etmek varken sürekli yatan bir yağ tulumu olasın ki
Soran+1 yılBen şişmanım demedm ki ama guzelligim için sevmesn karakter yürek daha önemli olmalı
- +1 yıl
sen peki şişman dişleri sararmış 165 boylarındaki bir erkekle çıkarmısın elli ayağı düzgün olsun dersin orta boylu olsun dersin felan ilk bir insanın tipine bakılır sonra karakteri sevilir siz erkeklere öyle yapmıyor msuunuz? ilk dış görünüşe bakarsınız sonra için seversiniz bizde kadınlara aynısını yapıyoruz ilk dış görünüş sonra karakteri huylarını felan seviyoruz
Soran+1 yıltamam da çok yakışıklı olmaya bakmıyorum ben
- +1 yıl
boy kilo saç diş kıl bunlara tüm kızlar bakar sen bile bir kaçtanesine bakarsın. D
Çünkü SEVGİLİ diye bişey YOK. Olmayan bişeyi isteyeceğinize açın avcunuzu Nasibinizin kötü huylardan sıyrılarak geliğ sizi gerçek Aşka ulaştırmasını Dileyin :)(:
28 Yorumla
Soran+1 yılBen aşk demedim sevgi dedim sagol yorumun için
Soran+1 yılHaram ne alaka anlamadım
- +1 yıl
Cok dogru konustunuz ama simdi sziin gibi dusunen cook az maalesef...
- +1 yıl
Size katlmakla birlikte insanın canı istiyo arada diyorm :(
Soran+1 yılben saf sevgiyi istiyorum diyorum biri olsun sonuna kadar olsun nasıl zinaya bagladnz anlamadım
Bir kızı saf ve temiz duygularla tahmin edilmicek kdr sevdm ama o gidip beni aldatti.
bu defa baska bir kizla sirf piclik olsn zaman gecsn die ciktm bu defa da o asiri bir sklde baglanip karsiliksiz sevdi.
kisacasi istediklerimiz veya hayalimizdekilerle hicbir sekilde denk gelemiyoruz.00 YorumlaBulmak neredeyse imkansız. benim gibi bir kızı da isteyen yoksa ne diyim artık. Durum vahim piyasada erkek yok dedikleri bu olsa gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen adam yok karakterli insan yok
- +1 yıl
Senin gibi kizi isteyen yoksa dünyanin sonu gelmis demektir :))
- +1 yıl
Valla ne yapsak ki acaba :))
Devir değişti denmeli aslında buna kimse kimseye inanmiyo guwenmiyo cnku mtlaka bir ckar menfaat pesinde oluyo bazi insanlr umarim aradğnı bulursin iyi gecelr..
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef sağol iyi geceler
+1 yılÇok değil illa sevgili olmak gerekmiyor konuşunca zamanın nasıl geçtiğini birbirimize dertlerimizi anlatıp çözüm bulmaya çalıştığımız birini arıyorum malesef bu devirde zor
00 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ben yıllardır aradığım halde öyle birine denk gelmedim, sen hemen nasıl bulacaksın? Kaç kişi denedin ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılhemen demiyorum ama artık olsun istiyorum istedkçe yıllardır olmuyor sevgisizlikten yalnızlıktan bıktım insan sevgi için aglar mı
- +1 yıl
Yıllardır mı olmuyor?
Ya sen benim kaç yaşında olduğumu görmedin heralde.. :D
Kolay değil kızım, piyasadaki insanların yüzde 99'u fırıldak olmuş, kalan yüzde 1'i bulmak o kadar kolay mı?
Ve insan sevgi için ağlar evet..
Dünyada yalnız olduğunu hissetmek gerçekten kötü bir duygu..
Ömür boyu sevip güvenebileceğin biri olmalı yanında.. Ama yok işte.. :(
Soran+1 yılgördüm yaşınızı gençsiniz :) siz benim istedgm sevgiyi mi istednz ki ama bunu benden başka isteyen insanlar yok sanki herkes tek tip
- +1 yıl
Evet aynen senin gibi içten ve masum bir ilişkim olsun istedim.. Yanımdaki kızın sadece elini tutup gözlerine bakarak bile mutlu olmak istedim..
Ama sevdiğim kişiler ya beni yedek yaptı, ya da bana yedekler buldu.. Kimisi de para yolmak için yanaştı.. İnsanlardan ve dünyadan nefret ettim resmen.. :(
Güzellik falan da aramıyordum ya.. Sadece iyi niyet ve dürüstlük arıyordum.. Ama bunlar kimsede bulunmayan şeylermiş meğer.. :(
Problem belki de yaşadığım şehirdedir, bilemiyorum..
İstanbul'da herkes bir tuhaf.. Belki insanları daha iyidir diye bazen küçük şehirlere gidesim geliyor..
Sen hangi ilde yaşıyorsun?
Soran+1 yılinşallah artık düzgün insanlar çıkar karşınıza bende istanbulluyum ama çanakkalede okuyorum bence şehirle ilgisi yok istanbula başka şehirlerden de gelenler var ama karaktersizse insan her yerde öyledir
Benimde hiç olmadı , zor gibide görünüyor. Kafama göre birini bulamadım. İnşl seninde olur seni anlıyorum sıkılmış olabilirsin bu durumdan çünkü bende sıkıldım.
09 Yorumla
Soran+1 yılSEVGİ için hiç agladın mı anlayamazsın ben sevgiye çok önem veriyorum
Soran+1 yılümit diye bir şey kalmadı
Soran+1 yılben kusursuz birini aramıyorum bende kusursuz degilim sadece zerre kadar içten gerçek sevgi deger vermek olsun
Soran+1 yılbekle bekle yaşlandım artık Sevgiyi hakketmeyenler seviliyorda bu kadar çok isterken sevgiyi olmuyor
Soran+1 yılne izdivacı ya aglaya aglaya yapayalnızlıga devam
+1 yılSevmek sevilmek güzelde siz imkansızların koşacağınıza sizi sevenlere şans verin. Siz sizi sevenleri görmedikçe sizin sevdikleriniz size her zaman acı çektirir. Gerçek sevenler şans vermediklerinizin arasında oysa...
04 Yorumla
Soran+1 yılSeven yok ki
- +1 yıl
Nerden biliyorsun :) belki platonik takılıyordur. Kolaymı sevdiği insanasevdiğini söylemek. Birde yok kesin red eder havası verirsen daha da zorlaşır açılması. Sen etrafına iyi bak hal ve hareketlerinden belli olur seni seven kişi:)
Soran+1 yılyok ki biliyorum :)
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan öyledir :) sen her zaman pozitif olmaya bak, düzgün insan er veya geç karşına çıkacaktır
Aski ararsan bulamazsin ki.. Hem bizim türk kizlarinin niyeti aski doya doya yasayip evlenmek degil ki, hepsinin derdi bir an once koca bulmak.. Sen oyle olmanda algi oyle, yani sozum sana degil :)
00 Yorumla
+1 yılMerak etme Doğru kişi seni doğru zamanda bulacaktır.
Geç olsun güç olmasın boşver Yanlızlık bir nebze pişmanlık duymaktan iyidir.07 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle diye diye yıllar geçiyor
- +1 yıl
Yapıcak birşey yok demekki daha doğru insanın karşına çıkma zamanı değil.
Rabbimden Herşeyin Hayırlısını iste...
Soran+1 yılbelkide hiç çıkmyck ben imkansız sevgiyi istiyorum
- +1 yıl
Bence Yanılıyorsun.
Ama Şunlarıda unutma hayatta herşey olabilir. Şuanda bir sevgilin olabilirdi evet ama aynı zamanda seni aldatıyor da olabilirdi onun için bazen yalnızlığın kıymetini bilmek gerekir tıpkı ben gibi :)
Soran+1 yılama sen hep yapayalnız degilsindir Sevgi için aglamak nedir bilmezsin
- +1 yıl
Neden Bazı Şeyleri Sadece Senmi Yaşıyorsun Sadece Senmi Yaşadın Yada.
Kimsenin ne yaşadığını ya da nasıl bir acı içinde olduğunu bilemezsin. - +1 yıl
Bu arada bulursan banada haber ver banada lazim oyle bir sevgi :)
+1 yılGenellikle öyle oluyor, bende çok düzgün bir kız istiyorum uzun yıllar beraber olabileceğim. Kızlardan birçoğu da adam gibi birini istiyor ama kavuşamıyoruz bir şekilde yahu
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı
+1 yılSeversin de şu zamanda ne kadar sevilirsin bilmiyorum. Çünkü insanlar o sevgi kelimesini artık çok farklı boyutlarda düşünüyorlar. Doğru kişi doğru zaman falan da hikaye. Boşver en iyisini yapıyorsun. Sevgilin olunca canın acır
00 YorumlaAdam gibi düzgün insanlar ilgimizi hicbirzaman cekmediki bizi üzüp yaralayan erkeklere aşık oluyoruz cogumuz
16 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle nerde serseri ipsiz sapsiz var gidip ona kafayi takiyosunuz siz mutsuzlugu hak ediyorsunuz maalesef...
- +1 yıl
Demekki o zaman dert yanmayacaz kemdimizi düzeltcez...
- +1 yıl
ha şunu bileydiniz bravo
- +1 yıl
ha şunu bileydiniz brava
- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yıldüzgün insanlar nerde diyorsun bana cevap hakkı doğuyor yapmayın söyle lütfen işimiz gücümüz var
03 Yorumla
Soran+1 yılyorum yapmak zorunda degilsiniz işinize gücünüze bakabilirsnz
- +1 yıl
ahahahahha neden sevgilin yok söyleyeyim hiç pozitif olmadığımızdan dolayı muhtemelen olsada kaybedeceksinizdir haydi uğurlar ola :))
Soran+1 yılsiz öyle yorum yapınca tabi pozitif olmaz sağol
+1 yılhani bir laf var ya;
Kadınlar kötü adamları sever, iyi adamların omzunda ağlar.. diye, o hesap be abicim :)00 Yorumlaaynı duygularda yaşayan insanla olur bu didiğin.. ve sen varsan demek ki hala varmış amma gerisi kısmet canım benim, benim canım..
00 Yorumla
+1 yılkaldı.. sadece nasibini bekle. demek ki zamanı var. bende bu sekılde dusunuyordum 2 yıl oncesıne kadar. sadece su an zamanı degl.
00 Yorumla
+1 yılHer iki tarafın düzgününe rastlamak nadirdir. Allah gönlüne göre versin ne diyelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
- Devamını Gör (239)
Devamını Gör(284)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri