Ben buraya yeni katıldım da nasıl kullanılır bilmiyorum bir tek soru soruyorum cevaplıyorum o kadar birileri bana nasıl kullanıldığını falan anlatsın
Cevabın nedir?
Daha önceden üye olduğum için az çok bilgim var soru sorabiliyorsun anket tarzı paylaşım yapabiliyorsun eğer güzel sorular sorarsan xper puanı ona göre veriliyor bide sanırım üç güne bir r de en iyi görüş seçimi yapıyolar başkalarının sorduğu sorulara güzel cevap verenlerin eig en iyi senin görüşün seçiliyor hangi alanda bilgi sahibiysen o alana yönrlik sorular sorarak bilgi paylaşark profesonel olabilirsiniz kusacası bu şekilde oluyor genellikle
81 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş yeterince iyi anlatti
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruya cevap verenlere yorum yapabilirsin, istediğin üyenin profiline tıklayıp mesaj gönderebilirsin, takip edebilirsin... kategorileri seçip sadece istediğin kategorilerdeki soruları görebilirsin...
60 Yorumla
Bende yeni kullanmaya başladım ama zaten kullanımı kolay ya gelen mesajlara sol üstten açıp bakabiliyosin zaten bildirimi geliyo googleden direk giriş yapılıyo zaten sağ üst köşeden profilini düzenle var falan 😊
31 Yorumla
- 1125 Yorumla
- +1 yıl
sagol işime yaradı
- +1 yıl
@KMerveğ mesaj penceresinde yukarıda seçenekler var orada sil var
- +1 yıl
@KMerveğ rica ederim yav :)
- +1 yıl
@KMerveğ ay sen ne güzel soruyon bu güz yav :) gizemli kız zaten bildirim geliyor hani yukarıda zil şeklinde işaret var ya onu tıklayınca gösterir gelen cevabı onuda tıklayınca açılır cevap
- +1 yıl
@KMerveğ rica ederim ama daha bakamadan resmini kaldırdın hemen yav :(
- +1 yıl
@KMerveğ profil resim gözüktü bende sadece başın saçların öyle bir resim ama şimdi yok
- +1 yıl
@KMerveğ bana gelen bildirimde öyle gösteriyor bende profilini açıp bakayım dedim ama yok orada banane ben görmek istiyorum aglarım :(
- +1 yıl
@KMerveğ şimdi gördüm ve yine gördüm maşallah saçlarını uzatsan iyi olmazmı ayrıca sadeligin sana yakışmış :)
- +1 yıl
@KMerveğ takip ettim seni ama sende etmelisin mesaj atamayız yoksa
- +1 yıl
@KMerveğ teşekkür ederim :)
- +1 yıl
@yavuz3467 mal
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
35Cevap
Sen sempatikliği aşmış karizmatikliğe, çekiciliğe doğru yol almışsın. Etrafındaki insanlar seni oldukça çekici buluyor. Çok yakın olduğun insanların seni sempatik bulması gayet normal. Çünkü içindeki o masumiyeti, saflığı çekinmeden ortaya koyuyorsun. Dışarıda da bir o kadar mesafeli ve havalı duruyorsun. Sana bir bakan bir daha bakmak istiyor. O derece bir havan var. Gerek tarzına gerek yürüşüne gerek insanlarla olan mesafeni oldukça iyi ayarlıyorsun. Öyle herkesle çok münasebet kurmazsın. Hayatına girecek insanları çok iyi seçersin. Gerçekten sende inanılmaz bir hava var. Bilmem bunun farkında mısın? Resmen esip gürlüyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocam bana evlediğimizden beri yanlışlar yaptı bende hep çabaladım fedakar oldum hep uyardım takmadı beni ilgisizdi bu uygulamadada hep sizlere soruyordum. Ve en yakınları bana yavşadı bende karşılk verdim en sonda bunu kocama kendim itiraf ettim ve sinirlendi üzüldü beklemiyordu tabi.. Sonra bende dedim sen öyle yaptın bunu buldun sen bana bişey yapmaya hakkın yok senin eserin bunlar dedim. Ben kendime yakıştırmadım ama sen ittin beni bunlara dedim fırsatta ayağıma kadar geldi yoksa ben böyle biri değilim dedim. Neyse sonra ağladı bende ağladım senin yüzünden bunları yaşadık artık bitsin çock için dedim ayrılalım dedim oda hayır herşeyi düzeltecem dedi bende bunu bilirken mümkün değil beraber olamayız bu ana kadar düzelmedi artık düzelmez illa bunu mu yapmam lazımdı düzelmek için dedim bitti dedim kaç gündür sürekli eve geliyor işleri olsada sürekli nazik flan. Sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz.. inanın senelece çektim ben bu adamı.
12 Yorumla- 1 yıl
Onca şeyden sonra yüz yüze bakmayın bence kendize saygınız varsa
- 7 ay
kadınlar hayal ettikleri erkeği tam olarak bulamazlar. Erkekler de düşledikleri kadın bulamazlar. Hayal ve düş bunlarla evlilik olmaz. Olursa böyle olur. Anladığım şu sen, onun akrabalarına açılmışsın, değişik erkekli yaşamışsın, kocan kabul ediyor madem, bir süre daha dene. değişikliğe alışan herhangibir kadın artık tek bir erkekle yapamaz. Sen de değişikliğe devam edersin, kocan biliyor zaten.
Merhabalar benim eşimin benden önce 5 7 kişiyle birlikteliği oldu ve biriyle bir buçuk ay aynı evde beraberlik yaşamışlar.. eşim beni çok beğenerek evlendi.. şimdi 1 buçuk sene evliyiz bı çocuğumuz var.. eşim benle cinsellik yaşamıyor.. sürekli fiziğimi eleştiriyor vücudumu beğenmiyor.. aramızda sürekli soğukluk var iş yerindeki kız arkadaşlarıyla sürekli mutlu gülüyor ana baba hep kızıyor ve sürekli suratı asık.. bı kere birliktelik yaşadığı kızı sordum bı kere fiziği fıstık gibiydi dedi... özgüvenin bittii çok mutsuzum ne yapmalıyım.. kendimi bı kadın olarak hissetmiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
@Yokluğumm sen ciddi misin bu dediklerinde
- +1 yıl
T. akp attr misin rica etsem
- 7 ay
kocanın mutlu olduğu bir zamanda ona sor."Ben sana ne yaptım da sürekli bana kızıyorsun? Ben seninle hayatı paylaşıyorum, sen beni küçümüyorsun, bunların altında yatan bilmediğim bir şey varsa söyle hemen düzeleyim" Mutlaka yaptığın ve sana söyleyemediği bir yanlışın olmalı. bir de böyle yap sonuç ne olacak bekle..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kiz oldugunuda düsunmuyorum artik bakir erkek zatenn yook. Kizlarimiz namusu meydana atyor ama bilmiyorlar ki namus olmadan insan yaşamaz bence önemli hemde çok önenli gidisat namusu hiçe saymak istiyor ama öyle degill öylede olmamali biz muslumaniz..
20 Yorumla
+1 yılBurda kafanıza takılan bir şey olursa soruyorsunuz anında cevap yazıyorlar. Aynı şekilde başkasına yorum ve beğeni de yapabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler soruyor ki soruların çoğu belli buda benim kafamı başka bir şeye vermeye yönlendiriyor enisi samimi güzel muhabet edilen bir yer var oraya geceyim
00 Yorumla
+1 yılBol bol görüş paylaş soru sor zamanla xper puanlarin birekecek
00 YorumlaSen ne yapmak istiyon ki başka :) soru sorarsin cevaplarsin cevapları beğenirsin ya da begenmezsin birde mesajlasirsin başka yapabilecegin bişey yok :)
10 YorumlaMerhaba bişey sorucam ben rohagutan kullandım cildim çok kuru 4 yıl geçti ama cildim hala çok kuru kırışıklıklar ve lekeler oluştu ben eski yağlı cildime dönmek istiyorum yağ enjeksiyonu diye bişey varmış bu faydalı olurmu sizce lutfen yardim
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılaynı soruyu 2 gün önce sormuştum. Cevabı basit. Çok ciddiye alma. keyfini çıkar
00 Yorumla
+1 yılsoru soruyosun cevap veriyolar xp artıyo eğlenceli katılmaya devam et
12 Yorumla
+1 yılAnnemin ölmesinden korkuyorum aslında ortada bir şeyde yok ama bu korku beni öldürecek ağlayıp duruyorum ne yapmalıyım lütfen yardım
11 YorumlaSelan kızlar ben bu sitede yeniyim size iyi sohbetler canlarım sohbetiniz bol olsun size hayırlı sohbetler ve eglenceler selamün aleyküm
00 Yorumlamerhaba arkadaşlar ben yeni üyelerden biriyim sizce bu site nasıl.. arada takılırım diye düşündüm
07 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, site hakkında ne merak ediyorsun? Soruların varsa cevaplayabilirim.
- +1 yıl
@Askiyasamak acaba site güvenilir bir site mi?
- +1 yıl
@Askiyasamak merhaba bu arada..
- +1 yıl
Burası gerçek hayat gibi yani gerçekte de güvenilecek veya güvenilmeyecek insanlar var. Ancak site konusunda için rahat olsun. 4 yıldır buradayım ve her şeye rağmen mutluyum.
Görüş, soru, bence paylaşımı yapabilir ya da dilersen üyelerle mesajlaşabilirsin. Sitede yapabileceğin şeyler bunlar aslında. - +1 yıl
@Askiyasamak aynen öyle ya doğru diyorsun.. çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
Merhaba bende yeniyim burda anlatmak istedigim çok şey var kadın giysileriyle ilgileniyorum ama sapık degilim kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılselam aynen bende yeni katildim birileri banada anlatsa iyi olur
10 Yorumla
+1 yılBende yeni üyeyim sanırım belirli bir mesaj sayısına ulaşmanız gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlar kanalıma destek olursanız sevinirim nolur):
00 Yorumla
+1 yılsadece soru paylaşıyon işte merak ettiklerini felan soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılYeni düştüm buraya mhb öncelikle bu ordam nasıl bişey yardım eden olur mu?
00 YorumlaBende 5 dkka oldu geleli ama hic yabancilik cekmedim hahaha
00 Yorumla
+1 yılValla bende yeneyim bisey paylaştım nereye gitti hic bilmiorm
00 Yorumlasoru sorup bizde cevaplıyoruz bende bu sayfayayeni katıldım fazla bilmiyorum öreniriz zamanla...
01 Yorumla- +1 yıl
istemediğin kişileri face gibi enğelle sapıklık olmasın kardeşim
Bayatladınız artık be tamam yeter sakız oldu iyice
22 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon be
+1 yılöğrenmişsin gerisi boş işler
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılyol yakınken kaç kurtar kendini bacım
31 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bencede kurtarsın kendini 😂😂
+1 yılBaşka bi şey yok, zaten sana mesaj gelip durur :D
00 YorumlaBizde okadarını biliyoruz zaten..
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum ki😬
00 Yorumla
+1 yılBende daha yeni kullanıyorum
20 YorumlaSorulara cevap ver soru sor puan kazanırsın
10 Yorumla
+1 yıl_brkamt_ Acil Bana Mesaj Atarmısın? ?
00 YorumlaBaşka bir şey yok zaten
00 Yorumla
+1 yılAynen ya bende yeni katıldım daha çözemedim
00 Yorumla
+1 yılbende aynisiyim bilmiyorum
00 YorumlaBen de yeni merak etme
10 YorumlaAlışırsın zamanla
10 YorumlaHakkari van ve bitlistrn daha soģuk
00 YorumlaBende yeni kullanıyorum yardımcı olur musunuz
10 Yorumla- KS Hakkında konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSoru görüş olay bu
11 Yorumla- +1 yıl
Bak hemen çözmüş çözen xhjsjd
8 ayBende bilmiyorum
00 YorumlaBen de az önce katıldım:(
00 Yorumla
+1 yılEvet bende anlamadm çok
00 Yorumla
+1 yılMerhaba kızlar nasılsınız
01 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
+1 yılBende yeniyim aydınlatacak olan varsa sevinirim
00 Yorumla
+1 yılPişman olduğunuz bir anınız var mı?
00 Yorumla
+1 yılTanişmak isteyen kızlar tlf no mesaj atsın
00 Yorumla
+1 yılaybi sikintiyi bende yasiyorum
00 Yorumla
+1 yılzamanla öğrenirsin
00 YorumlaBen de yani katildim kurcala dur oyle ögrenirsin
02 Yorumla- +1 yıl
En iyi öğrenme şekli 😀
- +1 yıl
kesınlıkle
Bende yeniyim