boyum 167. durum vahim.
o poponuzu nasıl büyüttünüz ya.
bana da bir yol söyleyin
yemekle hiç aramız yok:(
o poponuzu nasıl büyüttünüz ya.
bana da bir yol söyleyin
yemekle hiç aramız yok:(
millet nasıl da dalga geçiyorlar.. Allah vergisi kilo alınmıyor ama anlamaz onlar... onlar 30 yaşından sonra bomba gibi şişince bizi kıskanırlar ancak.. ben de 1.60 boyundayım 40 kiloyum.. 19 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç doğru dürüst kilo alamadım kafaya da çok taktım ama sonra düşündüm şükür yaaa. o kadar kilolu insan var zayıf olmak daha iyi. sağlık problemi olmadığı sürece zayıflık her zaman iyidir. hamile kalınca onlar manda gibi olacak çoğunun göbekleri de kalacak o zaman dalga geçsinler bakalım.. annemde benim gibiymiş gençken şimdi maşaAllah 44 yaşında 52 kilo... boşver böyle daha iyi takma kafana.. yaş ilerledikçe alınıyo zaten.
ayy canım bunu yaşamayan bilmez. zaten olayın farkında olanların yorumları belli oluyor. sen daha küçüksün ve ben senden büyüğüm ve yaşımı söylesem kilomun ne kadar vahim olduğu bir kez daha belli olur:))) ben bir türlü kabul edemedim olayı. ve yıllardır hep böyle söyleniyorum. sonuç yok. gençlik bu saçmalıkla geciyor
kaç yaşındasın ki :) ? annem 35 yaşına kadar 40 kiloyla gezmiş :D bence kötü bişey değil takma kafana yaa,. doktora gittin mi hiç diyet filan uygularlar ben gidecektim de hiç vakit ayıramadım :/
Canim cok guzel yazmissin. Acikcasi kilo alamayan kizlari mukemmel buluyorum. Onlara cok ozeniyorum. Ben malesef cok sismanim 49 kiloyum 165 biyum var. 54 kilodan zar zor zayifladim. Emin olun 49 kilo bile cok cirkin sisko. Ben varya 40 kilo olmak icin omrumu veririm herseyimi veririm. Olacagim da hic yemek yemiyorum. Evet zorlaniyorum ama yemiyorum. Insallah sizn gbi olucam canim zayif kizlar mukemmelsiniz. Inek gibi kizlar elbet kiskancliklarindan size laf edecekler sakin uzulmeyin. Siz onlardan bin kat daha üstunsunuz. Erkekler de zayif kiz sever ne olur dua edin bende sizin kilonuza ineyim :/
benim de vaktım olmuyo. işte yemek bile yemiyorum bazen düşün:) yaşımı da geç boşver:) ben de annen gibi olucam desene. en son 2-3 sene önce gittim doktora bişeyin yok demişti ama var yani yiyemiyorum ki. yesem alıcam da. yemek yemek zor iş
@aysegulkeyboardist bak senin kilon gayet normal yok değil zatıfsız hatta.. bak ablam var 1.60 boyunda 49 kilo o da aynı senin gibi.. kilo vermek istiyo ve zayıfta inan ama inanmıyo buna. sen de aynen böylesin.. ve senin boyun 1.65 üstelik. boyuna göre epey zayıfsız ama belki baldrıların bacaların kalındır sana kilolu geliyordu bu olabilir.. ama bak şükret böyle deme. kilolular zayıf olmak için , zayıflar kilo almak için uğraşıyor :D ne olsa suç Allaha şükretmek varken hiçbirşey beğenmiyoruz :( :(
ayrıca soran arkadaşım evet yaa ben de doktora gittim yaşına göre çok çok zayıfsın dedi tahlil fila yaptı sağlıklıymışım üstünde durmadı.. herşeyin başı sağlık :) zayıf ol işte ne güzel yaa anne olunca hamilelikten sonra rahat olursun bırak popoyu kiloyu sağlıklıysak mutlu olalım :)
üzgünkızcım ben ayşegülün aşağıdaki kız oldğundan şüpheleniyorum sen ne dersin:))
evet yaa ben de yemek yiyemiyorum 24 saat evdeyim acıkmıyorum. bazen çok yiyorum ama düzenli yemediğim için yine alamıyorum :D
canım benim zaten kesin o direk anladım :D :D boy kilo ve dedikleri birebir aynı. keşke bu düşüncesinden vazgeçse kendine yazık ediyo :(
Ben de yasima gore cok zayif olmak istiyoooooooooooooooom. Kac aydir hergun agliyom hergun canima yetti ben sifir beden olmak istiyorm ac da geziyorm cok zor kilo veriyorum yapmadigim sey kalmadi. Ahhhh cok isterdim bisileryesem yine de zayif kalsam ama yok hersey yasak o yasak bu yasak bunda kalori var şunda kalori var adetten de kesildim. Ne olur bende 35 kilo olsam bende guzel olsam :'( :'( :'( :'( :'(
35 kilo olursan çirkin olursn iskelet olursun ıyy saçmalama. bari 40 kilo olmak iste 35 fazla zayıf.. yaa senin baldırların popon çok mu var söylesene? ablamda zayıf mesela dediğim gibi ama oraları fazla var ve bu yüzden kendini kilolu sanıyo sende de mi bu var yoksa kuruntulukta zirve mi yaptın? @aysegulkeyboardist
bence üzgünkızcım sen kendini yorma. dalga geciyo. geçmiyosa bile saçmalamanın dibine vuruyo
Bence her yerim cok buyuk
https://i.hizliresim.com/m86vl8.jpg
Bak boyle. Bana kalirsa popom karpuz gibi bacagim fil gibi karnim hamile gibi sirtim ökuz gbi kollarim bileklerim meşe ağci govdesi gibi. Goguslerim kafa gibi. Aynada bunu goruyorum
üzüldüm cidden sorunların var. umarım annen farkındadır
umarım dalga geçiyordur yoksa durumu çok kötü. böyle hastalıklar var çünkü çok zayıf.. Anoreksiya nervoza var bunda sanırım. https://i.hizliresim.com/1n5G3A.jpg
zayıfsız işte ama dediğim gibi o hastalıktan var sende https://i.hizliresim.com/1n5G3A.jpg böyle görüyorsun kendini... @aysegulkeyboardist bari annen bişey yapsa :( :(
Sizin gibi olmak istememin nesi kotu hatta sizden zayif olmak istememin. O foto en sisman halim bence o fotoya zayif diyosaniz bir goz doktoruna gidin hem annemle cok kavga ediyorz ama artik onu iplemiyorum bu konuda. O da bikti iyi oldu benim annem de 52 kilo ondan zayif olmami istemiyo heralde kiskaniyo olabilr beni annemden hersey beklenir.
annene acıyorum Allah yardım etsin , sen lafta dinlemiyorsun artık diyebileceğim birşey yok.. git zayıfla 30 kilo ol sonra zaten vücut direncini kaybeder ve yatağa düşer ölürsün sonun bu.. gayet açık konustum.. çıkıyorum ben
Bende koskanipmak istiyorm zayif oldugum icin. Neden beni anlamiyorsunuz. Erkekler zayif kiz begeniyo. Hep zayif kizlar evleniyo. Zayif kizlar daha cok ilgi goruyo. Onlarin elleri parmaklari kucucuk. Onlar koşabiliyo. Yururken bacaklari birbirine deymiyo boylece yazin bacak aralari pisik olmuyo. Sığamicaklari kiyafet yok. Genc ve dinc duruyolar. Dunyadaki insanlarin yuzde yuzu onlari hoş buluyo.
Beni bir nebze anlaissindir belki. Eger sende bir şöyle47 kilo olsan beni cok daha iyi anlardin. Fil gibi bacaklarindan nefret eder aynalara sonsuza dek küserdin. Insanlarin yuzune sisman oldugun icin bakamazdn erkeklerle konusamazdin. Guzel kiyafetler giyemezdin cunki siskolara yakismiyo. 32 beden kiyafet giyemezdin. Kocaman memelerin her hareketine engel olur. Iste bu yuzden sadece iskelet olmak istiyorum
fotoğrafını görmesen obez biriyle konusuyorum sanacam.. tamam yaa iskelet ol senin tutan yok ne desem bişey buluyorsun çünkü.. ben çıkıyorum bişey yazmazsın umarım :) ben iyilikle anlatmaya çalıştım ama psikolog değilim yardım edemem :(
Pekmez tahin sut koca bir bardak sabah aksam içhaftada 7 kilo almistim ama ben bbölgesel değil tamamen kilo aliyorum özellikle bir taraf Nadi buyur bilmem de bunu denemelisin bende 43 - 45 arazi idim sürekli ve inanılmaz yemek yerim bogazima çok duskunum doğumdan sonra 50 de sabitim kilomu tutmaya calisiyprum dene bence
Hiyy arkadaşın poposunu çalmışlar :))
Yapacağın şeyi söylüyorum genelde popo büyüten arkadaşlarımın yüzde 99'u
Gece yemek yeme alışkanlığı olanlar ;)
Fast foot yiyorsun akşamüstü sonra direk kilo, ya da akşam 7-8 den sonra yemek ye tamamdır.
Hatta geçenlerde bir arkadaş mısır ile ilgili konu açmıştı orda da belirttim.
Gece mısır + çay düzenli olarak yap DOMBİLİ olursun :D
her gün mısırı nasıl bulcam ben:/
Patlamış mısır !
Bir paket al marketten yağda patlat üfff arada bir de siteye getir bizde nasiplenelim :)
aa patlamış mısıır. anladım severim aslında da her gün her gün ondan da tiksinirim muhtemelen
Pekmek+Tahin de güzel kilo yapar :) Şekerli şeyler abur cubur özellikle fıstık kilo yapan ürünler arasında ;)
sen yaşlardayken bende 52 kiloydum çok yerdim kilo alamazdım, kilo aldıkça popoda çıkıyor zaten. Ama sen bazı jimnastik hareketler yap kas yapsın mesela şinav pozisyonundayken ani ve hızlı şekilde ayağı geri attır diğer hareketleri sen bul. İlerde oturarak bir işte çalışırsan o zamanda büyür.
Cevap
218Cevap
poposu dümdüz tahta gibi olan kızlar hiç seksi gelmiyor bana. Spor salonuna yazıl. sadece popo kaslarını geliştirecek hareketlere çalış. tabi diğerlerini de ihmal etme orantısız olmasın vücudun. kilo aldırıcı protein tozları kullan. bunları yaparsan iştahında açılır.
Spor yap. Kalçanı şekle sokacak hareketler her daim vardır. Olduğu kadar. Zaten bu senin yapın. İstersen ilerde silikon düşünebilirsin. Kalçaya yağ enjekte etme ve silikon yerleştirme gibi ameliyatlar yapılıyor. Ama şimdi gördüm de zayıfsın boyuna göre. Sen sağlıklı kilo almaya bak. O da büyüdüğü kadar büyür zaten. Sonuçları görünce sen de sevineceksin.
poposuz kızda eksik gibi duruyor.. bence spor salonuna kaydol kilo almak istediğini belirt zaten onlar sana uygun beslenme programı yazar kilo almaya yönelik, squat çalıştırır bel çalıştırır o zaman istediğin gibi kıvrımlı bir vucuda sahip olursun baska yolu yok bence. senin gibi arkadaslarım var salona popo yapmak kilo almak için gelen. hepsi kısa zamanda sonuç alıyor
kilo da alıyorlar mı
yazdım 167 haftada kaç gün gitmeli. benim pek vaktim olmuyor
istiyorum aslında da kendime güvenemiyorum. ya yarıda bırakırım ya da spor yaparım yemek yemem
Kardeşim inanır mısın bende bir g*t var benden ayrı bir cumhuriyet kurdu şerefsiz :D Tek önerim spor yap, terlediğin anda hemen otur :D o harekete geçen ilikleri filan götünde topluyorsun o zaman
Sporla birlikte kilo almazsan durum daha vahim olur. Mesele sağlikli kilo almak. Özellikle kadınlar yağlanmaya oldukça meyillk olduklari için fizyolojik olarak, spor yapmadan hareketsizlik ile birlikte artan yağ orani hem estetiği hemde sağlığı bozar. Bu konuda dikkatli olmani tavsiye ederim.
Balık yağı kullan ayrıca sıklıkla balık yemeye özen göster pilav haşlanmış tavuk falan ye herkesin lafına bakma yoksa popnu büyüttükten sonra göbeğini küçültmeye çalışırsın. 2 günde bir de egzersiz yap prof biri olarak konuşuyorum. 2 tane de dumbel al veya gülle hareketleri mesaj at anlatıyım
Pekmez tahin ye kizarmis tavuk yagli patates kizartmasina ekmek ban. Bide hareketsiz kalma sporda yap acikirsin. Erken kalk sik ye. Bende senin gibiydim ozelden yaz yardimci olmaya calisayim bide kilo aldrcak diye sacma dapan ilaclra para verme vitamin kullan ama bidr baharat kullan aci ye yemeklerde istah acar
Arkadaş benim anlamadığım bir şey var... Neden bütün insanlar kişinin fiziğiyle ilgileniyor? Dünyanın geldiği duruma bakar mısınız? Neden bir ilim, irfan öğrenme gayesi yok bu gençlerimizde? Ne olacak böyle bizim sonumuz?
Ne güzel demiş Milli şair... "Eğer tanınmışsa bir hayat hakkı, bu mutlak değil elbet; bir görevle kayıtlı"
Allah aşkına aklınızı başınıza devşirin.
hayat burada yazdığım sorundan ibaret gibi sığ bir bakış açısına nasıl sahip olabiliyorsun ben de onu anlamıyorum. en büyük derdim bu gibi bir şey mi yazmışım ben orda.43 kilo olmanın ne kadar anormal bir durum olduğu ortada. ve bu büyük bir dert. buraya 43 kiloyum çok zayfım yazsam emin ol 3-4 kişi cevap verecekti. bu kadar cevap gelmesinin sebebi saçma bir şekilde popom yok dememe takılmaları oldu. asıl dikkat çekmek istediğim mevzu bu kadar zayıflık bilmem anlatabildim mi
sığ bakış mı :)))) sitede her gün böyle 100ü aşkın soru soruluyor... belki gocunmana dahi gerek yoktur, çünkü ben fiziğiyle ilgili soru soranlara yazıyorum bunları. Kilo almak istiyorsan da spor yapacaksın ve yemek yiyeceksin. Spor sana kilo aldırır, diğer türlü iştahın gelmez. Kendimden biliyorum. Birde besin değeri yüksek şeyler yemeye bak protein çok önemli. Hayvansal ürünlerden tüket bol bol meyve ye ve su iç fırsatın oldukça. Tabi spor en önemli yanı. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın :)
evet sığ çünkü burada oram nasıl buram nasıl diye soru soruluyor. benimki gördüğün gibi tamamen farklı bir konu. neyse teşekkürler bu dediklerini yapmak emek ve sabır istiyor o da bende yok. artık canıma tak.
sabırla alakası yok bence, spor yapmasan bile çık dışarıya gez toz olabildiğince hareketli bir gün geçir, sonra da mecbur acıkacaksın zaten otur hepsini ye sofradakilerin :)
böyle şeyler için vaktim bile yok emin ol. yemek yemeleri bile atlıyorum
pekala... sen bana yol sordun, bende yol söyledim.. sağlıcakla kal öyleyse...
kilo almak istiyorsan diyetisyene gitmen gerekiyor diyetisyenler sadece zayıfamak için değildir git ve onlara bir danış kilo almak istediğini söyle sonra spora yazıl ve antrenöre nereni geliştirmek isityorsan onu söyle burada kilo al demekle olmuyor uğraşcaksın spor yapcaksın kalca hareketlleri var bisiklet sürebilriisn
yemek yemezsen olmaz geceleri böyle şöyle kokoreç adana şırdan kelle paça üstüne tatlı ekmek kadayıfı bol kaymaklı olacak ki kilo alasın :D ki popon meydana çıksın ama evlenince çıkar diye düşünüyorum.
squat yap sekıllenır cok ıse yarıyo gercekten bırazda ye lutfen ac mı bıraktılar senı :D 43 kılo ne demektır zayıfsın fızıgın tamam da pantolon falan yakısmaz :D
yakışmıyo tabi. dolduramıyorum ki içini
squat fıkrını bı dusun bnce
Senin isini bunlar gôrür
↪ www.aliexpress.com/w/wholesale-fake-butt-pads.html
Popom yok diye dertmi olurmuş ya. Bırak ne takıyorsun. Büyük popon olunca da kesin vurduruyordur diye laf yaparlar. Bırak kuru bir popon olsun. Millet ne derse de desin umursama kimse kimseyi ilgilendirmez
fazla yemek yemek zaten sana yağ aldırır, kas değil. sana tavsiyem squat yapabilirsin. tanesi 2 kgdan 4 kglık dumbell al ve squat yap ve protein ağırlıklı beslen. kalçan biraz genişleyecektir.
Tam tersi temiz karbonhidrat bunun kiloya ıhtıyacı var oncelıkle
Ölçüler çok ideal değil ama normalin biraz altı gibi. Boyuna göre kilon çok az ve orantısız. Ek besinler ve kilo aldırıcı gıdalar ile bu açığı kapatabilirsin.
Biraz kilo al ben 170 boyundayım 48 kiloyum ve her gün 50 squat yapıyorum baya işe yarıyor affedersin sağlam popom var az kilo ve her gün squat yap
ya ben inceltmek için yapıyodum onu beni kandırmıslarmı :D
Yok da poponu ve bacaklarını sıkılaştırır ve popo çıkartır ama önce kilo alman sart senin çok zayıfsın
farkındayım. zaten öncelikle amacım bu
Zayifsin normal birsey poponun olmadigi bosver kafana takma siskolarda biyeren sigamiyor fil kici gibi.. kusasim geldi yaa
keşke öyle olsaydım
Delirme cok igrenc birsey yaaa. Offf o kicla dengeni bile saglayamazsin
spora gitmessen kilo alamassın. hem spor yapacaksın hem protein tüketeceksin böylece beslenme sayesinde zorladığın kasların şişecek (yani gelişecek) böylelikle bu vaziyetten kurtulacaksın. boyun çok güzel. kendini ziyan etme.
43 kilomu O. o O kiloda kolun, bacağın olduğuna şükret
o da doğru
Bu iyi cevap ama yanii :))
ovvvv çok zayıfsın popon ondan yok.. kilo almalısın.. istersen benim az fazlalığım var vereyim sana :)
Kizim ne istiyosun daha yaaaa. Bende 43 olsam keske :'( popon olunca cok mu guzel oluyo saniyosun ben 165 49 kiloyum cok simanim cok mutsuzum ben 40 olmak istiyorum ya of :(((
şişman mısın. sen. o boya o kiloyla. iyi misin ya. seninki psikolojik bence.49 olsam daha ne isterim
saçmalama senin kilon normal hatta biraz daha alman lazım 1.65 boya 49 kilo az bile yaa.. boyun kısa olsa tamam da o boya zayıf bile. @gizlikullanıcı
Ulan asil sensin piskolojik deli. Ne soruyosun boyle seyler iki saat aglicam simdi tekrar. Zaten durup durup agluyrm cok sismanim diye. Yetti canima ben artik zayif olmak istiyorm popom olmasin istiyorum. Yetti ya yetti yine aglattin beni mutlu ol tamam mi allahin gicigi. Al tum yemekler snn olsun ben 200 gram daha vereyim diye sadece 1 mandaluna ile duruyorm sabahtan beri. Ulan midem agriyo midem siz ne bicum insansinz duygularimiz yok mu biz sismanlarin saniyosun. Igrencsin sen kizim tek kelime ile igrencsin allah bildigi gbi yapsin emi seni :'(
SEN HASTASIN. AİLENLE PAYLAŞ BUNU
Sensin hasta sensin ben 43 kilo olsam asla gram kilo almak istemem. 49 kilo sisman diyorum sana sismaaaaaan
evet evet psikoljik bir rahatsızlığı var bu kesin... yaa Allaha şükredin bir yaaa... o kadar hasta olup obez insnalar var bu zayıf hala şişkoyum diyor. Allah bu isyanını görüp sana bir hastalık verir olursun 100-120 kilo Allah vermesin o zaman bu dediklerine çok pişman olursun. şükret Allaha isyan etme günah !!! şimdi çok kiilolu ve kilo veremeyen bir insan senin dediğini okusa asıl o ağlar yazık günah be 49 kilo için neler diyorsun kıza bir beddua etmediğin kaldı, kız soru sormuş okuma o zaman yazma cevap millete rahatsızlık vemeye mecbur musun? .. ne kadar deli var ortalıkta yaa , Allah ıslah etsin
muhtemelen yaşın daha küçük. hem de baya küçük gibi. ben sana abla olarak söylüyorum. eğer böyle düşünüyosan bu psikolojik bir takıntı bilesin
Sen ne maydonoz oluyon la. Benim kizdigim hava atmalari. Ben burada sadece 1 mandalina ile duruyorum kac gundur neticede sadece 2 gunde anca 1 kilo verebildim ve benim ideale ulasmam icin vermem gereken nalet olasi 14 kilo daha var anladon miiiiiiiii
Yasim 20. Zayiflamak istemenin yas ile ne alakasi var. Asil snnki psikolojik bisi ben 43 olsam yatar kalkar dua ederim bu halimle sismanim diye surekli agliyorum. Gozlerim sis. bir sukret de otur ya. Bu soruleri gordukce agliyorum insanlari aglatmak cok hosunuza gidiyo gun gelir allah da sizi aglatir o zaman gorursunz
ya sen ya bizimle dalga geçiyosun ya da gerçekten hala ergenlikten çıkamamışsın. he tamam 43 kilo harika. sen de öyle ol. çok güzel oluyosun böyle iskeletor gibi sen de ol
bu maydonozlukla ilgisi yok sadece gerçekten psikolojil sorunun var demek istedim de yanlış mı okudum 14 kilo vermek mi istiyorsun? 35 kilo olmak istiyorsun yani öyle mi. Aman yarabbim saçmalama be sağlığında olursun... ayrıca mandelina yiyerek zayıflayamazsın ki. istersen hiçbirşey yeme yine olmaz.. sadece vücudunun direnci düşer. spor yaparak ve düzenli yiyerek diyet uygula ancak öyle zayıflarısn da gerek yok anlatabildim mi gerek yok.. 35 kilo olmak istemek nedir yahu :( :(
35 kilo olmak istiyorum evet. Nesi kötü 54 kilo olmak guzel mi saniyosun igrenc her yerin yagli. 35 kilo olunca yagsiz olucam. Ayrica hergun 2 saat yuruyusyapiyorum. Aslinda hic bir yemek yemiyorm annemin zoruyla mandalina yedim. Onu da kusmaya vçalıştım kusamadim nalet olasi seyi
yaa bence bir an önce psikoloğa görün. bak ppsikolog denince hemen millet atar yapıyo.. psikologa gitmekte sorun yok ki her sağlıklı birey gitmeli akıl almalı. sende git kilonla ilgili danış belki seni diyetisyene vs yönlendirir rahatlarsın yoksa böyle paranoya olursun sen.. yediklerini kusma gibi hastalıkta vardır sende.. adını unuttum o hastalığın :(
Ben deli degil asir soran kiz gitmeli ulan 43 kilo nasil kilo almak ister aklim almiyooooi
he tamam ben gidicem. sen de gidicen mi. hatta beraber gidelim. ben bir dahiliyeye görünürür seni de diyetisyen görünümlü bir psikoloğa sevkederiz
yok yok sende bu hastalık var..https://tr.wikipedia.org/wiki/Anoreksiya_nervoza biraz araştır aklını başına topla ve doktora başvur yoksa senin sonun iyi değil :(
Anoreksiya nervoza hastalik degil yasam tarzidir!!! Duzgun konusun ben hasta degilim kilo almak istiyenler hastaaaa. Ayrica kilo almak bir hastaliktir ac arastir madem cok biliyonuz. Benim diyetisyene de psikologada ihtiyacim yok ben yemek yemiyerek kilo verebilirim ayrica ha 130 kilo ha 49 kilo ikisi de gozumde farkli degil
hee tamam tamam haklısın bişey demiyoruz. herkesin aklı fikri var sen kendine edersin bize zararı yok... hastalığını kabul etmiyorsun yazık sana bşey demiyorum artık.
Siz hastasiniz sizz sizz
yemekle olmaz zaten vücut yapısı denen bısey bısey var mesela ben de kılo versem bıle göbekten gıdıyo popo hep kalıyo ilerde silikon yaptırabılırsın o yuzden
ı ıhh. malesef yemekle biraz alakası var. çünkü bende yağ yok. yani kilo eksiğim çok. ama hayatım boyunca yesem yine kilo alamam heralde
Takma popo =/ asdf
i.ebayimg.com/.../$_35.JPG
Valla yemeğin salçalısı , kadının kalçalısı makbuldür derler. Sen biraz yemene dikkat et bir diyetisyene git kilo alınca herşey normal şeklini alır :)
hahha cok sanslısın dun biri ısrarla 35 kilo olmak istiyordu
kim o manyak ya
bilmiyorum cok zayıf deilmi dedim sanane dedi :D
kafayı yemiş bence o kişi. zayıflık berbat bişey
koca bir poponun bence cekicliği yok tabi cok kucucugunde ortasını bulmak gerekir:))
Jumping Lunge yap 4 set maximum ardındanda squat yap yine 4 saat maximum, spordan sonrada proteinle beslen (et, tavuk, balık) 1 ay sonra kalçan çok net belirginleşmeye başlar..
napıym bütün hayatın spor yapmak mı olsun:////4 saat ne ya işim var gücüm var:(
Biraz daha zayıflarsan sağlığından olabilirsin ama karbonhidrat lı şeyler ye popoyu boşver 50 kilo ol bence hamurişi nişastalı yemekler ye yoksa Kötü olursun
ya kilo alsam zaten derdim kalmayacak. olmuyor onu diyorum ben de. yoksa sağlığım zaten pek iyi değil
Hamur işi kilo aldırır o yüzden
Doktora gözüktünmü
2-3 sene önce evet
Şimdide gözük bence hiç bekleme
Yemeğin salçalısı kadın kalçalısı diyorum.. Sizden gelecek eksiyede razı oluyorum sn @soran (;
Googlea squat before after yaz, resimlere bak, anlayacaksın ^^
Simdi bir kaç dallama gelir sana nasil buyutecegini tarif eder asdjkl
Ben lafi ortaya attim. Dallamalik adama boyle koyar iste :) Bir geniş basta verecegi cevap bu oldugu icin ustune alindi. Cevabini burada gelip okuyabilirsin. Totonun büyümesi mümkün değil soran. Kilo alirsan genisleyebilir. Bu fesat düşünceyi burada sergileyeceklerini bildiğim icin cevabim bu oldu. Dallama tabirini üstüne alinan mahlukat ben totomu büyütmek için hic caba sarfetmedim. Zaten ideal. Muhatap olma. İsine bak hade @BenMurat
ya bunlara diyecek laf bulamadım zaten de neyse. gerizekalıca yorum yapanlara cevap vermiyorum. dediğin dallamalar doluşmuş zaten. sorun kilomun azlığında. aklı başında her insan evladı bunu anlayabilir zaten. kilo almak da olmuyor işte yapamıyorum
Güldürdün beni ya :D Kilo al işte yöntem basit ama o boya senin poponun istediğin gibi olması için en az 20 kilo alman lazım.
:) acınacak halime ben de gülüyorum valla.20 değl de 10 kiloya razıyım. kilo almak imkansız gibi
Popon yine çıkmazki 10 kiloyla. Yavaş yavaş kilo almaya başla ama sporla birlikte al çatlak olur yoksa. Bide her gece ekmek arası yemeyi alışkanlık haline getir o çok kilo aldırır :)
işte bunlar için vaktim bile yok. stresten sadece kendimi yiyorum.
Umarım istediğin popo senin olur :D
:) umarım
Kilo almak mi imkansiz! B. k imkansiz tum siska kizlarin bu huyundan nefret ediyorm ulan ben 43 olcam diye kicimi yirtiyom ne vicim insansiniz siz
senin beyinsel sorunların olduğu için anlayamaman normal. saksı çalışsaydı zaten 43 olmak istemezdin. hadi istedin sıska kızların bunu hava atıyomuş gibi bir malzeme olarak kullandığını düşünmezdin. nasıl bizim midemiz almıyorsa sen de az ye bir zahmet o zaman
Yemek yemiyorum zaten pislik
Yağ aldırma ameliyatında alınan yağları sana enjekte etseler istediğin olur.
benim popom da yarım dünya kadar. gerek yok böyle şeylere hiç dert etme ben bu halimle bile dert etmiyorum :D
dert etmene de gerek yok zaten
Bence önce bir doktora görün sonra diyetisyene:) hastalık var olabilir :) önlem almak gerek
Squat kesin cozum. Ama ust bacagi da kalinlastirir ona gore yap.
kalorisi yüksek besinler ye yeter ki az yemen önemli değil. ayrıca fındık badem ceviz ye bol bol.
kalca kas dokusunun en yogun oldugu bolgelerdendir.
yani sirf yemek yemekle alakasi yoktur.
kas yapimina yardimci olacak besinler disinda kaslarini genisletecek hareķetler yapmalisin.
Bildiğin iskelet yani. popo büyütmek için hareketler var ama yemek yemen lazım :) vitamin kullana bilirsin doktoruna danıstıktan sonra kilo almana yardımcı olur
Sorun poponunuz küçük olması mı? Yoksa dışa kavisi olmayıpta düz olması mı?
İkisi çok farklı şeylerdir.
Eğer biçimli, dışa kavisli ama boyut olarak küçükse bunda hiçbir sorun yok demektir
sizdeki durum hangisi?
8 yasindaki kardesim 35 yaşında ya siz nasil 43 kilo oluyonuz :(
Yasinda ne ya :D kilo olacak o :D rezil oldun rezil
güldüm :D
Rezil oldum siz guluyonuz :(
Kiz zayif ama beyni yerinde en azinfa 35 yasinfa nedir=)
Batirdiniz batirdiniz :D
:):))) valla ben de nasıl 43 kilo olduğumu bir anlayabilsem. asıl rezil durum benimki
Ya az geldi sadece o kadar :D zorlasam o kiloya dusemem ben :D
Rica ederim canim :D
millet popo küçültmeye ugrasır...
manken gibisin takma kafana süpersin...
60 kiloyum kicim stadyum gibi. Bosver olmamasi olmasindan iyidir. Evlenince cikar.
:))) işte nasıl öyle büyüttünüz onları ya. benimki niye hep minik hep minik
kale arkası ne kadar
Stad kıç güzeldir :D
popo ve meme şart bacım
onlar yoksa biz bir hiçiz
yemek yemeden imkansız gibi bir şey tabi genetik değilse, bide spor yapman lazım
bırak kalsın nie rahatsız oldun ki
ama bir 3/ 4 kilo almalısın
Estetik yaptır sende çok kuçukse :) kuçuk olması fazla dezavantaj bunu da belirteyim yumuşak mı bari
Aranız derken içinde evcil bir canlı mı besliyorsun? Konuşmayı öğrenin be...
bir de böyle cevap vermek için cevap verenler var işte naparsın.
evet aramız.
Anladım çoğul kişiler olunca tek beyin ikinize yetemiyor!! normal :))))))))
işte diyorum ya popo lazım. popondan anlamana yardımcı oluyor bazen
Bazi erkekler kucuk g o t lu kizlari severler kilon 43 oldugu icin popon kucuk ama kucuk popo daha seksi
Aksam patates kızartması ye ekmekle. Mayonez ketçap kolada olsun. Sonra hemen yat. Ama yinede spor yapmalısın yoksa aldığın kilolar sarkar :)
popom yok nedir ya adasdsad :D
boşver olmasın kanka takma fazla :D
burada mal mal yorumlar yazılıyo. ks erkeklerinin beyni bel altından başka bir yere çalışmıyo zaten. yanlış anlama sözüm sana değil. popo yok bildiğin. yani nasıl anlatabilirim ki çok zayıfım
kilo alman gerekiyor diyetisyene felan git bence sana güzel bir beslenme programı yazsın. ayrıca beslenmeyle birlikte fitness tarzı sporlarda yapmanı öneririm.
Squat yapmaya basladim Bende..3 hafta sonra Fark ediyosun keske yapmasaydim dyrm ️Koca popom var :/ tvsiye etmm
popo yapmak istiyorsan hergün squat hareketleri yapman gerekir yemekte cok yemene gerek yok sadece sağlıklı yiyecekler tüket protein almayı unutma yumurta yulaf ezmesi tüket bol su iç ve sakın squat yapmayı unutma
Protein ağırlıklı beslen. Her gün bir öğün kırmızı/beyaz/balık etlerinden birini yemen lazım. Popodan önce sağlığını düşün. Çok düşük kilon en az 10 kilo almalısın.
evet farkındayım çok çok düşük. ama yemek yiyemiyorum. süreklilik yok. biraz abanıyorum sonra hop üşeniyorum
zaten pek sağlıklı sayılmam. neyse napıym ya benden bu kadar oluyo böyle yaşamayı öğrenmem lazım
Sadece popo değil sende ne bacak ne göğüs ne de kol vardır. Hatta yağ bile olmayabilir.
Yavrum senin belirgin olarak neren varki ;) bol bol ye gece gündüz.
yok valla bir yerim:)
onu bırak sen o boya o kıloyla nasıl yaşıyosun :D. d
oturarak ;)9
ben aslında yokuuuuuuuuuuuum:(
nickimi sana vermeliymişim haberım yokmuş skfskıfd yemek ye yemeek
Ne varmis kilosunda gayet ideal hatta 3 kilo verse daha hos olur. Sen kendine bak!
45 kiloyum , defol git şimdi.
Bende 60 kiloyken bana öyle diyorlardı. Şimdi de 86 kiloyum arada birkaç kilo fazlan var diyen oluyor. Bir türlü ortayi tutturamadim
bende 167 45 kiloydum deli gibi ne bulursan ye alıyorsun az da olsa ye alıştım zaten şimdi 49 oldum yavaş yavaş alıyorsun
yemeği boşver ağırlık kullanarak squat çalış uzun süre. en azından çıkıklaşır ve çok seksi görünürsün.
Futbolcuların Yaptığı GErdirme Hareketlerini Yap...
Kendimden Biliyorum Klüpde Oynuyorum 3 Sene Oldu Götümü Tanıyamaz Hale GEldim...
:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar