Güncellemeler
+1 yıl
yks günlerinde bu haberin çıkması manidar mı? sizce bu çocuk akranlarının yaşadığı gelecek kaygısını yaşamamak ve hayatını bir sınava bağlamamak için doğru adımı mı attı
bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? şu sıralar birçok kişi bu konularla ilgili. iltica edenler sebebiyle yasal vize almak isteyenlerin de işi zorlaşıyor. bir yandan çocuğunki de film olacak hikaye ne macera yaşamış ama! İzmir 'den italyaya erasmusa git oradan kaç almanyaya mülteci kampına git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Meksika sınırı türk kürt dolu bu durum giderek artıyor ekonomik durum ortada
ben de greencard bana çıkmayınca günlerdir Ankara anlaşmasını araştırıyorum. hayır gitmeyeceği halde öylesine başvuran manka, fa canımsın, lılar olmasa belki ben gitmiştim ya. tanıdığım bi kıza iki kere çıktı ikisinde de gitmedi haram zıkkım olsun hakkım
Bana da çıkmadı maalesef. Kardeşim wat la gitti
onları düşünmüyorum onların dönüşü var ya da eğitimle gidip kalacaksın doktor yazılımcı filan çok süper mesleğin olacak. bana Ankara anlaşması ya da kaçak daha iyi gibi ama olur mu bilemem :(
Dönmek zorunda değilsin. Gidip dil okuluna kaydolup kalabilrsin avrupa düşünürsen kaçak beraber gidelim
abd ve ingiltereyi çok araştırdım en nihayetinde çok parayla yatırım yapamazsan ya da nitelikli iş bulamazsan postalarlar
İltica edersin önemli olan oraya ayak basmak
Suriyelilere ne gözle bakıyorsak Almanya da bize o gözle bakıyor 😂 Almanya haklı 😂
eskiden gidenler hakkındaysak ben katılmıyorum şahsen. iltica etmemişler eksik iş güçlerini tamamlamışlar çalışmışlar bizim suriyeliler gibi orada kafa kesip ahkam kesip nargile içmiyorlar hiç öyle bir şey yansımadı. ama şimdi gidenler için haklısın bir fark yok gibi...
Şimdi için diyorum ama eskiye bakacak olursak Almanyanın gözünde daha beter konumdaydık 🤔