Kizlar ben almanyadayim cok acil büyü bozabilen bir hoca ya da medyum ariyorum. Almanyadan katil anlar var mı acaba aranizda? Kafayi yicem artik :(
Cevabın nedir?
Valaha eşim Evi terk etmişti başkasıyla yasıyodu nafaka vermemek için Boşanma davalarına gelmiyordu annem bir hoca buldu 6 günde kocam geri geldi bambaşka biri oldu allah razı olsun hoca dan tavsiye edebilirim istersen
843 Yorumla
Kova+1 yılAyselcim daha gecen gün coook güzel Bir Medyum tarafindan dolandirildim.😡
Bende cok seviyorum. Ayrildik ancak onu düsününce ayakta kalabuluyorum. Tekrar dönmesini istiyorum. dedigin hoca - Medyum ne kadar güvenilir
Almanyadi ücreti nedir. Numarasini yazarmisiniz vol acil lazim😔
Yengeç+1 yılaysel hanim yardimci olur musunuz nerede bulabiliriz hocayi tel numarasi varmi?
Başak+1 yıl?
Nerde?
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@nartanesiiii bilgi alabildinizmi?
Başak+1 yılNeden cevap yazmiyorlar yaaaa!!!
İkizler+1 yılBanada atarmisiniz lütfen?
Başak+1 yılAyseldrmc yorumuna cok olmus ama yazalı banada hocanın numarasını instagram adresini verebilirmisin
İkizler+1 yılBanada yardımcı olabilir misiniz hocanın nr verebilir misiniz
İkizler+1 yıl@ayseldrmc bana da yardımcı olabilir misin rica etsem
Aslan+1 yılLütfen yardimci olumusunuz bana da Hocanin numaradini verir misiniz
Aslan+1 yılAyseldrmc Lütfen bana da yardinci olur musunuz hocanin bilgilerini verirmisin yeniyim burada ve özelden yazamiyorum
Oğlak+1 yıl@Hasret01092010 banada yardımcı olurmusun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzaktan da yapabilenler var sanırım
113 Yorumla
Yengeç+1 yılGizli Üye bulabildinmi iyi bir hoca?
İkizler+1 yılHerkese selamlar olsun insallah bu yorumu okuyan herkes fayda görür bana dua eder.. Adım irem Erkek arkadaşımın bitmek bilmeyen aldatmalarından bıkmıştım artık ama çok aşıktım seviyordum ve asla vazgeçemiyordum ayrılamıyordum. Ne yapacağımı düşünürken medyum Murat hgocamla ile tanıştım ben derdimi anlattım hocam derman oldu. Canbar işlemiyle erkek arkadaşımı bana öyle bir bağladı ki artık benden başkasını gözü görmüyor, kör kütük aşık bana ihanet etmiyor. Murat hocam işin ehli harika bir dinleyici ve derdinize derman olmanın yolunu biliyor. Sonsuz teşekkürler. telefonunu yaziyorum 05323725944
Başak+1 yılBu Murat Hocayi arayan oldumu? Islem yaptiran oldumu?
Koç+1 yıl@nartanesiiii almanyada bir hoca ariyorsaniz benim bildigim Cok iyi bir hoca var yardim edebilirim size...
Boğa+1 yıl
Aslan+1 yıl
Oğlak+1 yıl
iletişim numarası verirseniz bakabilirim var mı yok mu , ondan sonra çözüm için uğraşmak gerekir. Adını ve Anne adını söylersen bakalım.
05 Yorumla
İkizler+1 yılBenim icinde bakabilirmisiniz
Aslan+1 yılbana mesaj atabilirmisiniz acaba
Boğa+1 yılbenim icin de bakabilirmisiniz lutfen?
Boğa+1 yılBana da ulasabilirmisiniz
+1 yılkatil anlar mı :D
021 Yorumla
Soran+1 yılKatilanlar 😂😂
Boğa+1 yılBende almanyada yasiyorum ve türkiyede güvenilir cok iyi bir hoca ablamiz var. Uzaktanda boza biliyor büyüleri. Kendi büyü yapmiyor sadece yardima ihtiyaci olanlara bakim yapiyor
Boğa+1 yıl@Osmanlı1983 Bana o hocanin numarasi varsa numarayi vere bilirmisin?
Kova+1 yıl@_Kayserili_38 lütfen banada ver
Kova+1 yıl@Osmanlı1983 Banada yazarmisiniz Birsey soracam
Koç+1 yıl@Osmanlı1983 bana yardimci olabilirmisin
Başak+1 yıl@Kankam34
Aldinmi Maili?
Başak+1 yıl@_Kayserili_38
Iletisime gectinizmi hocayla?
Aslan+1 yıl@Osmanlı1983 bana yardımcı olur musun hoca hakinda
Aslan+1 yıl@_Kayserili_38 bana yazar misiniz
Oğlak+1 yıl@Osmanlı1983 Bana da yardimci olabilirmisiniz
Boğa+1 yıl@Osmanlı1983 numarası var mı sizde
Boğa+1 yıl@Osmanlı1983 numarasini bende istiyorum verbilirmisiniz lutfen?
Koç+1 yıl@Osmanlı1983 bana ulaşabilir misin adım yaren
Boğa+1 yıl@Osmanlı1983 banada numarasini yolarmisiniz ltf
Akrep+1 yıl@Osmanlı1983 bana numarasını verebilirmisiniz evim evliliğim büyü yüzünden bityor yardımcı olun lütfen
Oğlak+1 yıl@Osmanlı1983 kim bu Hoca? Nerde bulurum
Aslan+1 yıl
Kova19 gü@Senay0000 Yozgatta parmaksız mustafa hoca var numarası 05350871993
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
+1 yılÖnce başta allah o büyü yaptıran lanet olasıların cezasını versin bizim ailemiz de aynı şeyi yaşadı zor çözdük, allahtan anneannem bu işlerden anlıyordu da bize medyum hoca önerdi büyü bozma konusunda ali hoca adında biriyle çalıştık yanlış hatırlamıyorsam adı medyum ali gürses. annemin üzerine yapılmış büyü, hemen tespit etmişti, sonra zaten hızlıca bozmuştu da kurtulmuştu annem. 0535590 6275 telefon numarasıymış annemden öğrendim, bunları sakın hafife alma çünkü benim ailemin kaç senelik evliliği resmen bu kötü niyetli insanlar yüzünden bitecekti eğer hızlıca bozulmasaydı çok kötü olur sonuçları kesinlikle hemen bozdurman lazım
02 Yorumla
+1 yılAlmanyada cok iyi bir hoca taniyorum ben ucurumdan kurtardi sizede tavsiye ederim eşim beni hiç sevmiyodu iki evde iki yabanci gibiydik bir arkadas sayesinde hocayla görüstüm 1 ay gecmeden cok mutlu oldum ve hala inanamiyorum. Bazi medyum hocalar beni cok kandirmisti oturup saatlerce aglamistim ama cok sükür iyi bir hoca cikmisti karsima artik hersey geride kaldi :)
212 Yorumla
Aslan+1 yılHocanin ismi Telefonnummarasini verebilirmisiniz cok acilen ihtiyacim vaz, cok zor durumdayim , lütfen yardimci olun
Aslan+1 yılSanem1984A Lütfen bana da yardimci olurmusun, Almanyada ki hocanin isim Telefon veya Adresse verebilirmisin Lütfen cok acil ihtiyacim var
Aslan+1 yıl
Aslan+1 yılSanem1984A Lütfen bana yazarmisin cok zor durumdayim bende almanyada yasiyorum , cok Acil Lütfen
Aslan+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Sanem1984A Niye cevap vermiyosun acil durum
Aslan+1 yılSamen Allah Askina yardimci ol Hocanin nummarasini ver Lütfen cok agil cok zor durumdayim 🙏🙏🙏
Boğa+1 yılMerhaba bana da verebilirmisniz adını..
Boğa+1 yılBende Almanya da yaşıyorum bana da adını verirseniz çok sevinirim
+1 yılBu zamanda hala böyle şarlatanlara İnananlar var mı Gerçekten inanamıyorum çok komik
10 Yorumla
+1 yılHamburkta 5. Caddede kilisede tanidigim papaz var bu iste usta ispanyol hector muhsiinin selami var de yardimci olur
26 Yorumla
Koç+1 yılNasil hamburhda 5 cadde sokagi adi teli yikmu bu kisinin
Oğlak+1 yılvar mı öyle biri geecekten Bana yardimci olabilirmisiniz
Boğa1 yıl@Meryemnie bula bildiniz mi
ali gürses hocaya bir bakmanı tavsiye ederim benim yaşadığım sorunu o çözmüştü, bir hafta falan sürdü halletmesi. çok zor günler geçiriyordum ama çok şükür halledildi geçmişte kaldı hepsi. medyum ali. com sitesi önerim bu
13 Yorumla
Aslan+1 yılUcret olarak makul bır ucret mı ıstıuor. Ucretı pesın mı ıstıyor. Sehır olarak hangı sehırde
Kizlar ben almanyadayim cok acil yardim bekl7yorum Allah rizasi icin cokk sevdim arkadasimda buyu var iyi bakan bir hoca ya da medyum ariyorum. Allah rizasi icin Almanyadan katilanlar var mı acaba aranizda? Kafayi yicem artik
06 Yorumla
Balık+1 yılben varim
Balık+1 yıl004915166864327
Oğlak+1 yılGulbesss buldun mu birini
Oğlak+1 yılGulnesss Buldunmu birini
Aslan+1 yıl@iskender1111 bu hoca almanyada mı. Adı ne
Birini buldunuzmu bende ariyorum acil yardimci olur musunuz
00 YorumlaMerhaba bulabildinmi hoca? Banada acil lazim... yardimci Olursan sevinirim
01 Yorumla
+1 yılbu isle ugrasiyorum 19 yildir ücret almiyorum allah rizasi ici yardimci olurum yapabilecegim biseyse
07 Yorumla
Başak+1 yıl@Kankam34 hic sanmiyorum!!!
Başak+1 yıl@Kankam34 🤷🏽♀️
Başak+1 yıl@Kankam34
?
İkizler+1 yılSize nasıl ulasacam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana gel salayım senin düşmanının başına bir ejderiya bea :D Ulan 2015 birde Almanyadasın yazık :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@xv1450 sen bu kafayla 2025 senesini zor görürsün :SDAFSASFDFDA
Cevap sahibi+1 yıl@02023434 Kardeşim böyle işlerle uğraşmak Allah katında yasaklanmıştır. Bunlara itibar etmeyin.
Büyü uzaktanda bozulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHakliymisin
+1 yılÇok paranı kaptırırsın yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizi bozuyorlar buyu yerine dikkat edin.
00 Yorumlahocalar iyi üflemiş buna
00 YorumlaAlmanyada var bana ulas soru soran
114 Yorumla
Başak+1 yılKim? Nerde? Güvenilir hocami?
Aslan+1 yıl@Hasret01092010 bana noyu veirimisin
Aslan+1 yılBana da verir misiniz mesajdan yazınız bilgilerini Almanya’da
Kova+1 yıl@tanımazz12 selam iyi geceler bende bir hoca ariyom almanyada numara varsa banasa verirsen memnun olurmu
Oğlak+1 yılLeylileylo Bana da yardimci olurmusun lütfen
Boğa+1 yılbende hoca ariyorum, bilen bana mesaj atabilir buradan, tesekkürler
Aslan+1 yılLütfen bana da yardimci olun Almanyada tanidiniz hocanin isim Telefonnummer paylasirmidiniz, cok Tor durumdayim
Aslan+1 yılLeylileyo Lütfen bana yardimci olur musunuz , cok acil ihtiyacim var bir Buck yillik iliskim bittiyor , cok seviyorum cok zor durumdayim , cok canim aciyor
Aslan+1 yılLeylileyo hocanin bilgilerini verebilirsin Lütfen
Aslan+1 yılKim yardimci olurmusun cok acil Lütfen
Banada yardimci olur musunuz Allah rizasi icin
00 Yorumla
+1 yılŞerif
00 Yorumla
+1 yılVar. Bu tur işlerden inanmyordum. Var
01 Yorumla
Boğa+1 yılMerhaba tanıdığınız kişinin adres TLF bilgilerini paylaşır mısınız
ne oldu ki
00 Yorumla
+1 yılTarot Uzmanı zeliş