Bir zaman gelecek ki inkar edenler:" keşke müslüman olsaydık"diye temennide bulunacaklardır. O halde onları kendi başlarına bırak ki yesinler , eğlensinler , boş umutları onları oyalayadursun. Çünkü onlar yakında gerçeği anlayacaklardır. Biz hiç bir kenti onun bilinen bir yazısı (kader) olmaksızın yok etmemişizdir. Hiç bir toplum , kendisi için belirlenmiş olan süreyi ne öne alabilir ne de erteleyebilir. İnkarcılar dediler ki:Ey kendisine uyarı indirilen (Kur'an) " sen gerçekten cinlenmişsin. Eğer doğru söylüyorsan bize melekleri getirmeli değil mıydın?"
Biz melekleri , ancak gerçekle indiririz. Bu takdirde de inkar edenlere hiç bir şekilde süre verilmezdi. Hiç kuşkusuz Kur'an 'ı biz indirdik biz! Onun koruyucuları da elbette biziz.
HİCR SURESİ 2-9
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hristiyanlar Müslümanlardan daha çok Müslüman gibi yaşıyor, Hak yemek, harama el uzatmak ne ararsan hep müslüman toplumlarda
İnsanlığın bütün kesminde bu dedikleriniz var kendinizi kandırmayın o dedikleriniz isalmda yasak olan şeyler bunu anlamıyorsunuz İslam bunları yasaklamış cezasınıda çekeceksiniz diyor demiyor ki müslüman ol yeter diye
Bilmiyorum islami düşünceler beni tatmin etmiyor..
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!