Bende seni ama geri döndüm sayılmaz çok aktif olmayacam ara ara soru sorup çıkacam ama nadir. Onun dışında hesap bi kenarda duracak öyle, emek var o kadar çöpe gitmesin mdjxhxh
Aynen fazla sarmıştım buraya, iyice asosyalleşmiştim Barış V 2.0 olmama ramak kalmıştı mrjxhxhxc (barış bunu okuyorsan dalga geçmek anlamında söylemiyorum kanka yanlış anlama)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben chad olurdum
Can you feel my heart? (Yükses sesle Super Saiyan formuna geçiyorum)
Sen hani kapatmıştın bu hesabı?
Kullanmayacam öyle bir kenarda duracak o kadar emek var sonuçta silmiyim jrhxhxhx nadiren soru sorup çıkarım arada
Sigma hem Christian Bale bende yeri ayrı
content://com. android. chrome. FileProvider/images/screenshot/16860804299346255745978588680832. gif
Of gif atamadım jfjxhzh neyse
Xscsnns sorun değil amerikan sapığını izledin mi sen
Tabiki
Sen?
İki kez izlemiştim
Güzel
Korelim sana ne olmuş? Tabii ki Chad
Artık koreli falan yok Chad var 🗿
Gerçekten sen misin? hesabını birine verip o konuşuyor olabilir
Benim, hesabı kimseye vermedim sadece insandan Chad'e evrimleştim 🗿
Korelim seni gördüğüme sevindim
Bende seni ama geri döndüm sayılmaz çok aktif olmayacam ara ara soru sorup çıkacam ama nadir. Onun dışında hesap bi kenarda duracak öyle, emek var o kadar çöpe gitmesin mdjxhxh
Bence de böyle olsun sonuçta reel hayatında var arada burada kafa dağıtırsın sadece dozunda takıl
Aynen fazla sarmıştım buraya, iyice asosyalleşmiştim Barış V 2.0 olmama ramak kalmıştı mrjxhxhxc (barış bunu okuyorsan dalga geçmek anlamında söylemiyorum kanka yanlış anlama)
O bana engel attı
Niye ki
Ben ona abi demiştim küstü, şaka yapmıyorum (sana bir engel gelsin) diye yorum attı değişik oldu anlamıyorum kendisini.
Tanıdığım kadarıyla bu kadar alıngan bir insan değil, sinirli bir anına denk gelmişsindir belki
Belki olabilir ama çok da umurumda değil zaten o kaybetti bir Koreli kardeşi
Yani olabilir böyle şeyler
Bu ikisini de tanımıyorum neyse Sigma diyim
Çilek kız 🩷😍💜💋
Chad
Chad
Chad
Chad
Sigma
Sigma
Chad