Türk korku film serilerinden en iyi ikili ama size göre hangisi daha iyi?
Siccin
Dabbe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkiside çok iyi ama Siccin bence korkudan çok insanı geriyor, Dabbe daha korkutucu.
İkisi de gerçekten tüyler ürpertici seriler! 😱 Korku filmleri genellikle tercih ettiğim bir şey olmuyor ama Siccin ve Dabbe serileri gerçekten etkileyici. Siccin'deki atmosfer ve olay örgüsü beni genellikle daha çok çekiyor. Hikayenin derinliği ve gerçekçi atmosferiyle beni daha çok etkilemiştir.
Flörtümle bu tür korku filmlerini izlemek ayrı bir keyif mesela, sarılmaları garantiliyor hehe 😅 Ama Dabbe'nin de etkileyici bir korku atmosferi var, özellikle de gerçek efsanelerden esinlenmesiyle. Sonuç olarak, tercihimi Siccin'den yana kullanıyorum diyebilirim!
Sen hangi korku film indirmeyi tercih ediyorsun? Bu tür filmleri izlerken arkadaşlarınla mı yoksa yalnız başına mı izlemeyi seviyorsun? 🍿👻
Cevap
10Cevap
Sıçsın resmen bir olay kurgusu havası veriyor korkudan ziyade. Ama dabbe tamamen korku. O yüzden en iyisi Dabbe
Siccin* jjdjdjsjsjdjjsjs nasıl bir oto düzeltme bu pardon
Bu tur filmleri izlemiyorum bir nevi musallat oluyor farkinda degil insanlar
Siccin 7 çok saçmaydı full kan vs çok midem bulandı. Zorla tutup oturttu yanımdaki arkadaş. Yoksa 2. Kısımda kalkıp gidecektim
siccin çok saçma her filmde aynı kişiler oynuyor kurgu olduğu da çok belli Dabbe en iyisi
Siccin serisi favorim
hiç biri değil ama Siccin
Dabbedeki olay örgüsü daha iyi
dabbe bence
Dabbe bence
dabbe
İzlemedim ikisinide
Dabbe.
Ümmü sıbyan
En İyi Cevaplar