Vampire diaries dizisini izleyenler sizce damon mı stefan mı daha yakışıklı?

persephonemagazine.com/.../Spike-Angry.jpg
İkisini toplayıp üçle çarpsan bir Spike reis etmezler. Vampirler aleminin en delikanlı, en karizmatik adamı Spike'dır. Bunlar anca ergen kızlara hitap eden yavşaklardır.
Senin gibi düşünenler ergen demesin diye vampir günlüklerini izlediğimi söylemiyorum onu izledim diye ergen de olmam bence
Bildigin ergen dizisi oldugu icin ergensin. Sahsen ben 4. Sezonda tadi komple kactiginda biraktim sacma sapandi. 2. Sezonunun bende hatri var, kalani cop bir dizi.
Neyse sozun ozu. Obur iki mal Spike'i gorse siz cokup tovbe ister.
4. Sezona kadar izledin yani
Ortasina dogru biraktim. 2. Sezon gibi bir sezon yapamayacaklarini anlayinca.
Ben de yeni başlamıştım zaten. Sen de ergen oluyosun yani
Kaç sene geçti, ki atlayarak izliyordum Elena'nın, Stephan'ın sahnelerini falan. 2. sezonun gazıyla alışkanlık oldu, 3. sezonun sonuna doğru bırakmıştım, 4'e bir daha başladım sonra 'bundan bir b*k olmaz' dedim.
Diziyi genel olarak sevdiğimden değil, belli beğendiğim karakterler vardı. Klaus da komple ergen hikayesine bağlayınca sıktı.
Dizi başladığında ben ergendim asladığında ki daha yeniyken izliyordum.
Anladim
Tabiki de Stefan. Çok beyfendi ve fedâkâr biri kesinlikle en iyisi. Zaten bu benim için sormaya gerek olmayan bir soru. Dizide en nefret ettiğim kişiler Elena ve Damon
Damon varken stefen mıdır ne ona kim bakar :D
Ama stefan i sevenlerde var😄
Damon la elena bence daha iyi oluyo hani yakınlaşacak gibi oluyolar ya damonla o halleri daha cok hosuma gidiyo 😄
Cevap
2Cevap
Ben sonuna kadar Stefan diyorum. Damonu ilk gordugumde pek gozume adam akilli gibi gorunmemisdi. Stefan hem kibar, hem zeki, hem de çok yakisikli 💕🔥💕🔥
Tabıkı ian somerhalder.
İzlemiyorum ama damon
Damon taş❤
alttaki :D
Damon
Damooon 😇🙈
Damon 😭❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar