Ben yks öğrencisiyim 12. Sınıfım bu snee Allah'ın izniyle inşaAllah Allah'ım nasip eder inşallah bu sene sınava girecem. Çok çalışıyorum ne gecem var ne gündüzüm. Ama panik atağım çok var. Kim benle konuştu yaa bir türlü düzelmiyor olmadı heyecanım çok var çok korkuyorum sınavda heyecan yaparsam korkarsa tüm emeklerim bola gider ve ailem de ben de çok ğzülürüm yani zaten nasip Allah ne zaman nasip ederse o zaman gidecez. Rabbşm bu sene gitmeyi nasip etsin inşAllah. Ailem bu akşam benle konuştular biz üzülürüz sen heyecan yaparsan o kadar yoruluyorsun emeklerin boşa gider. Ben ne yapayım? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kanki yanlış anlama da, sen kendi kendine yapıyorsun bu b*ku. iki dakika okudum benim bile ruhumu daralttın awk. az sal, kendini böyle sürekli Kasım Kasım kastırırsan kendine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın. böyle bir psikoloji ve stres ile de başarı gelmez. tamam motiveni de kırmak istemiyorum ama, bak ben 5 senedir gecem gündüzüm olmadan sadece belli bir alana yoğunlaşarak çalışıyorum. ama kendime şunu diyorum. önümde 3 hedef var. bu yaz bu 3 hedefi gerçekleştireceğim. kafamda bir plan çıkartıyorum. diyorum ki günde şu kadar çalışsam yetişir mi? yetişir. tamam. öyleyse bu 3 şeyi hedefim olarak belirliyorum. tutamayacağım cinsten bir şeyse kendime onun sözünü vermiyorum. her gün gidiyorum kütüphaneye, 4-5-6 saat duruyorum. çalışıyorum bir yerden başlayıp, devam ediyorum. artık hiçbir şey yabancı gelmediğinde tamam ben bunu öğrenmişim artık diyorum bir sonrakine geçiyorum. ama gidipte oldu olacak diye yapmıyorum. bazı şeyler zaman alır bunu kabullenirsin. kafanda neyin ne kadar zaman alacağını kestirirsin, dersin ki şunları yapmam 1 ayımı alır. hadi en kötü ihtimal olsun, 1.5 ayda bitsin dersin. ama 30 günde değilse 25 günde bitecek şekilde çalışırsın. işini iyice garantiye alırsın. birazcık sarkmasında bile gene planladığın şekilde gider. demek istediğim, odağın oldu olacak değil, tamamen konuyu kavramak algılamak mantığı oturtmak üzerine olur. rahat rahat her gün üzerine düştüğü kadarını yaparsın. konu kapanır. ama senin dediğini yapan ben çok insan gördüm. bir sınav için günün sonunda bir sürü ilaç kullanan depresyona giren kilo alan sivilcelenen sinir stres delisi tiplere dönüşüyorsunuz. kendinize bunu yapmayın. çok değil, az çalışın öz çalışın. genç yaşınızda hayat akıp gidiyor böyle sınavdan sınava koşturup duruyorsunuz. hayat bundan ibaret değil. neden çok çalışma diyorum, çünkü bir şeye 10 saat çalışırsın 5x kazanırsın. 15 saat çalışırsın 6x alırsın. belki 4x'e bile düşebilirsin. öyleyse fazladan harcadığın her dakika senin kendi ömründen bir çalman demektir. o vakti gitsen dışarda az yürüsen, arkadşlarınla gezsen, bir sinemaya gitsen, ya da gitsen bir dizi film falan seyretsen, bir spor yapsan, arkadaşlarına ziyarete gitsen, ya da gitsen uyusan, kafan dağılacak, ertesi güne taze bir kafayla başlayacaksın. ama durmadan stres üstüne dinlenmeden stres bindirirsen, bir noktadan sonra normalde aldığın verimin de altına düşersin. bırak üstüne koyarak daha fazla verim almayı, olandan da olursun. dediklerimi iyi anla, bu hayatta her şey doğru anda doğru yerde doğru şeyi doğru kişilerle yapmak üzerinedir. sen geç kalmaktan korktuğun için korkarsın. bende geç kaldım güya. ama yaşıtlarım şu an işsizken ben çoğundan kat kat daha fazlasını kazanıyorum. niye böyle? ben çok mu iyiyim? hayır. tamamen neyin nasıl olması gerektiğini bildiğim için böyle. yani her şeyin bir ölçütü var. dozajını kaçırdıktan sonra su bile zehir insana. epey de uzattım zaten, anlayana yeter de artar bile. hadi bol şans
Evet valla haklısın tamam öyle yapmaya çalışacam Allah'ın izniyle inşaAllah. ALLAH razı olsun çok sağ ol çok teşekkürler.
Doktora git hap veriyorlar böyle durumlar için. Sınavdan önce iç.
Heycan yapmanın sebebini bul sonra neden heycan yaptıgın kendine sor
Centen hocayı öneririm dinle yotub
Yani korkuyorum ya yapamazsam diye veya yani dnemee gibi değil o yüzden. Çok teşekkürler tamam bakarım çok sağ olun Allah razı olsun.
Korku seni pasif yapar hic bişey olmayacakmış gibi rahat ol o an Centen kaya dinle iyi gelir
Serhat yabancı da süper aile danışmanı yotube
Rica canım 🥰
Tamam abi Allah razı olsun teşekkürler sağ ol izlerim Allah'ın izniyle inşaAllah şu an izleyemem erken uyuyup erken kalkıyorum birazdan yatacam. Arada buradan yazsam cevaplar mısınız?
Bencede erken uyu tam uyku saati 00 00
Tm olur ☺️
Aynen teşekkür ederim abi hayırlı geceler Allah'a emanet ol 🙏😇☺️
Saol hadi uyu uyku çok önemli sakın unutma gündüz videoları izlersin 🌹tatlı uykular