Sevgilimin ailesi kapalı, benim ailem açık.. sizce sevgilimle olur muyuz? onun ailesi beni tanıyınca sever mi açık oldugum halde? bakın bi?

sevgilim dısardan baksan cok yakısıklı maddi durumu cok iyi cok cool giyimi herseyi.. 6 aydır beraberiz. benim ailem açıktır atatürkcüdür sonuna kadar izmirliyiz biz. babannem 86 yasında o bile açıktır yani kapalıları da hiç sevmez. ama sevgilimin ailesinin kapalı oldugunu öğrendim. cok sasırdım.. akpli falanlarmış hemde. bende içki sigara kullanmıyorum sevgilimde kullanmıyor huylarımız herseyimiz cok uyuşuyor. ben cok güzel bir kızım güzelde giyinirim ne açık giyinirim ne kapalı. önceden daha açık giyinirdim ama sevgilim cok kıskanc şimdi giydirmiyor bende daha dikkat ediyorum ne biliyim spora falanda gitmiyorum artık ama sevgilimin ailesiyle tanıstıgım zaman beni beğenirler mi sizce? annesi sever mi? ya da benim ailem onları? endişelerim var biraz. ciddide düşünüyoruz. inançsız değilim ama asla kapanmam ben kimse için. sizce nolcak sonumuz?
Sevgilimin ailesi kapalı, benim ailem açık.. sizce sevgilimle olur muyuz? onun ailesi beni tanıyınca sever mi açık oldugum halde? bakın bi?