https://i.hizliresim.com/q2rL2q.jpg
Turan ülküsü sizin için nedir?
Turan ülküsü sizin için nedir?
Yakında yeni bir ABD kurulacak ama bu seferki Amerika değil Avrupa olacak kısacası AB ülkelerinin geçmişten bu güne attıkları adımları izleyin ve gerek İslam olsun gerek Turan olsun bu tür birlikteliklerin asla gerçekleşmeyeceğini anlayın. .
Türkiye AB ye neden girmek istiyor sanıyorsunuz Avrupa Birliği Devleti`nde yer almak için. .
Turan turklugun kizilelmasidir kizilelma ise hedefdir ulkudur bunuda manevi gucumuz ve turklugumuzun verdigi beseri gucumuzle elbet tamamlayacagiz
Elbet bir basbug yine kaldirir bozkurt baslikli sancagi
Ne mutlu Türk olana ve Türküm diyene.
Allah Türk'ü korusun.
Cevap
9Cevap
ya ablacım mesele Türk'lük değil, Çanakkale Savaşı en büyük haçlı - hilal savaşı olmuştur.
Türk'ler Türk sıfatıyla savaşmadı hiç bir zaman, Müslüman sıfatıyla savaştı her zaman..
son 1000 yıl için söylüyorum, düşmanlarımız için İslam'dan önceki Türk'ler değiliz
söylediğin şeye senin ciddi ihtiyacın var :)
ciddi araştırmalarına bir katkı yapayım;
Kanuni zamanında Osmanlı'da her Musevi, Hristiyan, dinsiz vb. dinlerde bulunan bireyler istedikleri gibi hayatını yaşarken, istediğini giyerken Avrupa'da sarıklı gezmek yasaktı. burdan çıkaracağın şeyi anlatmaya çalışmıştım
Sakin ol liseli... Turan ülküsü, İlham Aliyev gibi adamlar yaşıyorken mümkün değil.
Yaşasın Türk Birliği. Yaşasın Büyük Turan. Yaşasın Irkımın Turan Ülküsü. Ne Mutlu Türküm Diyeneee.
türkler birleşmez çünkü özgürlüğüne düşkün hepsi düşüncesinde vazgeçmeyecek kadar özverilidir burada yorum yapan canlar gibi
Candır kandır uğruna hayat feda edilmesi gereken idealimdir
Islamin şartı kaç ise
Türklüğün şartı da odur..
Müslüman olmayan Türk, türk değildir.
Hamis: ötede havlasin garip şeyler. .
ne istiyon sen? paymı istiyon türkiyeden
Hayalden ibarettir hatta fantazi.
helal olsun panpiş
Turan kim
Bizim mahallenin bakkali turan abi :)
Turan tum turk topluluklarını bir bayram altinda toplamaktir
Bayrak
Seninkonden komik oldugu kesin
Ozaman vah haline turabi bilmenden vazgectim okuduğunu anlayamaman uzucu
kiz orda turkiye turkistan vatan cumlelerini sonuna turan diyor buna kim diye cevap enteresan
Fikrin yok klavyede tuslama hatamami salca oldun :)
Bak kapmissin biseyler bozkurt taktigide denir kurt kapani da denir Hilâl taktigide denir ogren bunlari dogru yoldasin
Deden su icirirken sana tarihimi ogretti Dedenin ne gunahi ne sevabi sanadir rcdadinin su icirmesinden ovunen arkadas turanin isim oldugunu saniyorsa dedesini sadece su icirirken hatirlar
Kesle hatirlasan :) sanma elestirim sana degil tarihimizi ve milletimizin buyuklugunu unutturmaya calisan sisteme. ecdat tarih yapmisken biz hefessiz kalmisiz
Demekki turklerin ulkusu turan unitesinde donem bitmis :))) neyse ben yemek yiyeyim musadenizle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar