+1 yılTürk, Müslüman ise Türk'tür...
İttihat Terakki kalıntısı Mason Ziya Gökalp itinin dedikleri umrumda bile değil.122 Yorumla- +1 yıl
Ben saymıyorum
Başkasının saymasi da umrumda değil.
Bütün dünyada da Türk, islam ile birlikte anılır. 12 Temmuz 1995'de Boşnaklari katleden Sirp iti; "bugün TÜRKLERden öç alma günü" diyerek Türkleri değil MÜSLÜMAN Boşnaklari öldürmüştu. Bak Türklerden müslüman oldukları için korkuyorlar. Türk oldukları için değil. - +1 yıl
11 Temmuz 1995'te Sırp katliamında çok kişi katledildi ancak VRS birliği sırpa girerken söylediğini Bosnalı Müslümanlara dedi. Bir Türk Müslüman olsun olmasın tüm dünya Türk olduğumuz için korkuyor kimse ayrım yapmıyor bu Müslüman bundan kork bu Müslüman değil bundan korkma diye..
- +1 yıl
İstediğin kadar carpit
İstediğin kadar yamult.
O Sırp itinin sözleri tarihte kayıtlı
Ve aynen yukarda dediğim gibi.
Türkün 1250 yıllık tarihi, İslâm ile Müşerref olmuş bir şekilde geçmiştir. Bunu senin ve senin gibilerin yok saymasi bir şey ifade etmez. Müslüman Türk'ün kiblesini Kâbe"den Londra'ya çeviren İttihat terakki görünümlü Siyonistlerin gerçek kimliği de elbet ortaya çıkacaktir. Ankara'daki maşatlik da elbet yıkılacaktir. Az kaldı az. - +1 yıl
Ben yeterince doğru ve gerçeği biliyorum.
Asıl sen kendi zihnine bak
Türk'ü islamdan ayri belletmisler sana.
Senin yaşından daha uzun süre de kitap okumuşlugum var benim. 22 doğru ise tabi. Yaşım doğru değil profilimdeki. Her neyse. Bak ezan okunuyor. Bu topraklari değerli kılan İslâm'ın bu gür sedasidir işte. - +1 yıl
birincisi sen gizliden yazdığın için göremiyorum necisin kaç yaşındasın? ikincisi Avrupa Türkiye gibi değil bizim düşüncelerimizle onların düşünceleri ap ayrı gel gelelim Türkiye'de zaten ezzan dinmez bayrak inmez.. ama senin dediğini yüzdelik kısma girersek 30 u senin gibi geri kalan kısmıda benim gibi düşünüyor.. Türk'ü de islamdan ayrı belletmişler değil sen daha benim yazdığımı anlamamışsın ki..
- +1 yıl
Türk müslüman olmakla şeref bulmuştur tüm müslümanlar gibi. ama Türkün varlığı müslümanlıkla başlamaz. Allah kavimleri dinlerle birlikte yaratmadı. Türk ün siyasi tarihi en az 5 bin yıldır. orta asya daki en kadim uluslardanndır Türk. gÖktürkler müslüman değildi, senin düşüncene göre neydi öyleyse göktürkler. söylediğinin tarihi ve bilimsel hiçççç bir gerçekliği yok. Türk, müslüman da olsa Türktür, olmasa da Türktür. müslüman olmakla da guruluyuz Türk olmakla da. Ayrıca senin dediğini başka müslüman milletler için söyleyen yok. ne hikmetse sadece türk için müslümansa türk diyorsunuz. neden araba, acme ve d, ğerlerine siz müslüman değilseniz arap acem falan değilsiniz dmeiyorsunuz? islamdan önce müslüman kavimler neydi. Ayrıca söylediğinin dinde de karşılığı yoktur. çünkü Kur an kavimleri birbirini tanısınlar diye yarattık emrediyor.
BEŞ BİN YILLIK TARİHİM
ŞARKA GARBA ÜN SALDI
BEN EZELDEN FATİHİM
CİHAN BENDEN NUR ALDI
TÜRK OĞLUYUM TÜRK DÖNMEZ
AY YILDIZIM HİÇ SÖNMEZ. - +1 yıl
@Modernköleadam eğer düşüncelerinden güveniyorsan, engellmeyecktin de senin haddini bildirmeye devam edecektim. ortalığı boış bulup yalanların, iftiraların ve soysuzluğunla meydanı sana bırakacağımızı sanıyorsan avucunu yalarsın. evet türkçüyüm. türkçüyüm diye yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. senin soyun sopun belli olmadığı için beni anlayamzsın çünkü empati yapamazsın türk milletine aidiyetin nasıl bir gurur olduğunu anlayamazsın. benim düşüncelerim taklitçi olmadığı için senin seviyenin üzerindedir. sen muhafazakar, laik, türkçü, dindar vs gibiinsanları şablonlara koyuyorsun ve bu şablonların dışında bulduğun bir insan senin fabrika ayarlarınla oynuyor. ben türkçüyüm ama elhamdüllillah bütün hücrelerimle de müslümanım. islam dinimdir, türk kavmimdir. türkçüyüm ama asla başka ırkları küçümsemem ve kafatası değil, kültür milliyetçisiyim. Allah ın dinine canım kurban ama asla da kendimi din tacirlerine kullandırtmam. sen böyle bir insanla baş edemzsin cahilll herif.
- +1 yıl
@ksninerkeği kendi içinde çelisiyorsun. "Allah kavimleri dinlerle birlikte yaratmadi" da ne demek? Din, Hz. Allah'in insanlar için koyduğu kaidelerdir. Ve her devirde farklı bir kaideler bütününu hak din ilan etmistir. Ne yani Allah insanları yaratti ama onlara tabi olacakları bir kaide deklare etmedi mi? Çelişki ve yanlıştir bu. Ayrıca dedikleri carpitma. Ben, Türk'ün İslâm öncesini yok mu saydim da abidik gubidik laflar ediyorsun? 750'den öncekiler de benim dedemdir. İnkar mi ediyorum da suçlayici ifadeler kullaniyorsun? Sadece Türk, İslâm ile asıl ve asil kimligine kavuştu ve içindeki devlet kurma, nizamı âlem ülküsünu tatbik etme ruhunu islam ile buldu. Ve gerek Avrupa'da gerekse de bütün dünyada Türk=Müslüman diye bilinir. Gidin herhangi bir Avrupa ülkesine görün. Türke nasıl baktıklarini, Müslüman olan bir arap ya da başka bir kavme mensup kişiye bakışları ile müslüman Türke bakışlarınin nasiln olduğunu... diğer arkadaş gayet güzel anlamış ve uzun uzun da yazmış işte.
- +1 yıl
@ksninerkeği benim düşüncelerim taklitçi olmadığı için senin seviyenin üzerindedir. sen muhafazakar, laik, türkçü, dindar vs gibiinsanları şablonlara koyuyorsun ve bu şablonların dışında bulduğun bir insan senin fabrika ayarlarınla oynuyor. ben türkçüyüm ama elhamdüllillah bütün hücrelerimle de müslümanım. islam dinimdir, türk kavmimdir.
Bu ifadelerin de kendi içinde tutarsız ve ayarsiz...
Müslüman, Müslümandir. Başka bir vasifa ihtiyaç duymaz. Sen hiç Efendimiz'in; "Arapçiyim ama müslümanim, lâikim ama müslümanim" dediğini duydun mu? Duyamazsin çünkü olamaz böyle bir şey. Müslüman kavmiyetci olmaz, milliyetçi olur. Millet de din eksenli bir mefhumdur. Müslüman milleti, yahudu milleti, Hristiyan milleti gibi. Sadece son bir asirda millet mefhumu, kavim mefhumu yerine itelenmistir belli zihniyetlerce. Kemalist zihniyetin ürünüdür bu laik müslüman, türkçu müslüman gibi zırvalar.. - +1 yıl
şimdi biraz daha doğru seyler yazdın. islamdan öncekileri de türk ecdadın olarak kabul ettinse sorun yok. anlaşırız orada. gelelim suraya. ben insanın ilk yaratılışıyla dinin de var olduğuna innaıyorum. ama şunu söylemek istedim galiba yanlış anlaşıldıum. dinlerin geliş tarihleriyle kavimlerin ortaya çıkış tarihleri aynı olmayabilir. mesela son dinen önce arapğların, türklerin olması gibi. avrupada müslümanların çoğuna türk dendiği tarih osmanlı dönemindeydi. şimdilerde böyle bişey asla yok. ayrıca varsa da bu da bize guru verir. buna karşı değilim yani. gelelim ziya paşaya... ziya paşa türklüğe hizemt etmiş birisidir. ister sev ister sevme. türkçülüğün fikren oluşmasına katkısı cok. ben cok severim kendisini. etnik kökeni her ne olursa olsun hemde. çünkü köken değil kültür milleyetçisiyiz. kendini türk kabul ettikten sonra kimin soyunun ne önemi var
- +1 yıl
ayrıca asıl abudiklik senin şu sözündeydi neyse ki düzelttin. türk müslümansa türktür. bu sözünü düzeltip müslüman olmasa da türk olabileceğini kabul etmeseydin saçmalığın daniskası olurdu
- +1 yıl
@ksninerkeği ben senin gibi düşünmüyorum. Kökenim, Karamanoglu beyligine, öncesi olan Selçuklulara dayanıyor. Alanyaliyim çünkü. Köyümuzun adi 1500lerdeki Osmanlı belgesinde geçiyor. Yani kavmim Türk. Ama aslaaaa türkçu değilim, kavmiyetci değilim. Müslüman bir Türkum derim kendimi tanitirken. Bunun dışında Ziya Gökalp gibi Siyonist Uşaklarini da, adalet müsavat Hürriyet diye yürüyüp dedemin imparatorluğunu yıkan Selanik dönmelerine de en küçük bir sempatim bile olamaz...
- +1 yıl
tamamen duygusal yorumlarla bilimsel ve tarihi gerçekleri çarpıtıyorsun. din ayrı kavim ayrıdır. bu türk ve müslüman için değil tüm uluslar ve dinler için geçerlidir. mesela avrupa da kavimler gözü sonrasında bugünkü uluslar fransızı ingiliz vs ortay çıktı. bunların dini inanışalrı romayla birlikte hristiyanlaşştılar. peki bunlar hristiyan olunca fransız ispanyol, ingiliz alman vs. bizim etnik kökenimiz yok hepimize hristiyan deyin olsun bitsin mi deidler. bugün arap devletleri müslümanlık ortak bir tanımlama ise başta kendi soydaşlarına sonra neden diğer etnik köknelere karşı birleştirici bir tutum takınmıyor. sen git bir suudiye ya da mısırlıya deki hepimiz müslümanız hepimiz eşitiz kardeşiz bak abaklım san ne diyor. dünyanın en ukala toplumlarındandır bunlar. sadece senin gibi saflar için geçerli söylediklerin. ayrıca peygamber efendimizin söylemdiği seyleri söylemek günah değil. din peygamberimizin vefatıyla birlikte tamamlandı.
- +1 yıl
@ksninerkeği ben abidik bir söz etmedim orada. Sadece eksik olan kısmını geç tamamladim. Biraz boşluk bırakmakti hatam. Değilse 750 öncesini inkar etmenin ilmi bir tutarliligi olamaz. 750 de gökten bir gecede zembille inivermedik ya. Elbette öncemiz var... Sadece Türk, islam ile buluşunca Büyük oldu dedim.
- +1 yıl
@ksninerkeği senin öğrenmeye açık olmadığıni farkettim. O yüzden lafi uzatmiyorum. Sen de uzatma. Konuşma bitti...
- +1 yıl
@ksninerkeği senin olmayan beynine başlarım şimdi. Hakaret etmeden cümle kuramayan angut. Kendini çok mu zeki saniyorsun da bana saf diyorsun? Zihniyeti bulanik... Defol şimdi yorumumdan.
- +1 yıl
@Modernköleadam tam olarak budur işte. Sen kürt kavmine ben Türk kavmine... Bir başkası bir başka kavime mensup... ama hepimiz de İslâm'ın sancagi altında toplanabiliyoruz. Bundan daha büyük nimet mi olur? Bunun gibi ruhu bozuk fikri bulanik kriptolar gelip insanlarin zihnini bulandiriyorlar. Ve kesinlikle kripto. Çünkü profiline bak Selanik dönmesinin izinde gidenlerden... Müslümanin lideri tektir ve Efendimizdir. Bunun dışında lider kabul etmez. Hele hele 18 sene bu topraklarda İslâm'ın gür sesi olan ezanı, İslâm'ın alfabesini yasaklaysn, bu topraklardan yaşayan Müslümanlarin Kıblesini Kâbe'den Londra'ya çeviren hainlerin peşinden hiç gitmez... Klasik yahudi taktiği bunlar. Şizofren, kripto...
- +1 yıl
@Modernköleadam mücadele; "hak ile bâtıl" arasındadir ve insanlık tarihi ile yaşıttır. Gerisi lâfü güzaftir. Hele hele bunun gibilerin zirvasi olan kavmiyetcilik... son 2 asir Siyonist zihniyetlilerin insanlığa iteledigi bir ihanettir. Önce insanların zihniji parçaladilar, sonra da arka arkaya iki cihan harbi çıkarıp elimizden imparatorluğumuzu alıp dinimizi de almaya çalıştılar. İmparatorluğumuz gitti ama çok şükür dinimiz elimizde. Ve bu bizde olduğu sürece daha çok imparatorluk kurariz. Bu nüve var bizde. Ve de az kaldı Ankara'daki maşatligin yıkılıp, at ile itin hain ile kahramanin ayrılmasına... Önümüzdeki 3-5 sene ne çok şeylere gebe... Ömrümüz varsa görecegiz hep birlikte
- +1 yıl
@Modernköleadam teşekkür ederim. Sen de Rabbinin değerlerine emanet olasın...
- +1 yıl
Boş yapıyorsun yapma 2 3 kitap okuyup Türk, Müslüman ise Türktür demen aşırı yanlış Türk müslüman olmadan öncede Türkdü.
En İyi Cevaplar
+1 yılTürke de Türkün mukaddes ülkesi Turan'a da canım kurban olsun. börteçine kurdun adı, ergenekon yurdun adı...
112 Yorumla- +1 yıl
ulannn seyyaredekilamba mısın ne ökzüsenn. bak ayakların yere basmadığı belli. en son gerçekelre söyleyecek laf bulamayınca engelledi. ama çok da tınnnn... senin gibi cahil cühalaeye had bildirmek ne kadar kolay. çünküm kafada 2 ezberden başka bişey yok. ilmi ve dini geçekleri duyunca ya terbiyesizleşirsiniz ya da kaçarsınız. iyi ki engelledin öküzzz seni
- +1 yıl
modrn köle olacak deyyusss. zaten adında hayır. köle olan biri ben gibi asil bir türkle muhattap olduğu için seref duymalı. göttüümün kenarı seni. engellemişmiş. diyemiyor ki yiyemedim bana soktuğuu lafları. kaldıramadımmm diyemiyor. engellemişmiş. zaten 2 laf sonra söyleyeceği bişey varsa siyonist miş bilmem neymiş. eee boş olunca teneke kafa ne yapsın işte ancak böyle ezeberden konuşurrr
- +1 yıl
büyük atatrüke selanik dönmesi diyen seyyareki lamba orusspusun sen. hatta orussspular bile senden şereflidir. en azından siz kadar nankör değillerdir. en azından iyiliğe iyilikle mukabelde bulunurlar. atatrük ün kurudğu lkede pis işkmebeni dolduruyorsun sonra gelip ruhu şad olasun o atama laf sayıyorsun. ne kadar bölücü, terörist, gerici ve sen gibi nankör varsa canınız cehenneme...
- +1 yıl
belki burayı okuyorsan biraz aydınlan modernköle öküzüüü... alp aslan ki ben türkmen başbuğuyum diye geçyor malazgirtte ordunun başına. ve ordusna hitap ederken bozkurtlarım diye sesleniyor. alp aslan bir türkmen başbuğudur ve müslümandır bir komutandır. müslüman olduğu için türklüğünü inkar edecek bir soysuz değildir. bari bunları öğren önce. bizansın ordusundaki peçenekler vs de türktür doğru ama biz zaten onlar türk olsa da onlara değil alp aslan sahip çıkıyoruz. ayrıca da onların yani peçeneklerin vs. bile bir çoğu malazgirtte savaştıkları insanların türk olduklarını öğrenmelerinden sonra saf değştirmiş ve alp aslanın ordusuna katılmışlardır. biz buna kan diyoruz. türk kanı diyoruz. atatrükümüzmn deiği gibi asil kan diyoruz. sen de olmayandan haniii
- +1 yıl
soj bişey daha yazayım da o büyük türkmen başbuğunun ağzından senin köle beynine belki bişey girer:BİZ TÜRKLER TEMİZ MÜSLÜMANLARIZ. BİDAT NEDİR BİLMEYİZ. ONUN İÇİN ALLAH BİZİ AZİZİ KILDI. önce atatürke sonra da alpa salna iftra atıyorsunuz ama tarih sizin gibi yalancı ve iftiracı soysuzları hep yalanladı. biz de size haddinizi bildirdik.
- +1 yıl
bence seyyaredeki lamba ile modernköle olacak alçaklar. ne kadar hamam böceği olsanız da siz çiftleşin de soyunuz tükenmesin. çok çok azsınız ama eee sonuçta hayvanların da nesli tükenmemeli dimi
- +1 yıl
kardeş bunlar var ya vallahi de beyinlerini başkasına ipotek etmiş, ne islamı doğru anlamışlar ne tarih biliyorlar. sadece dugusal romantiklikle ideoloji oluşturmuşlar. osmanlı bahanesiyle türklüğü din kisvesiyle de ulusuları inkar ediyorlar. biz de elhamdülillah müslümanız. peygamber as. da kuran da kavimlerin varlığını inkar etmez. ama bu beyinzsiler sürekli din aidiyetinin yeterli olacağını söyleyip duruyorlar. milletlerin varlıklarını inkar ediyorlar. sonra da o dişi olacak öküzz diyor ki ben müslüman türküm. neden öyleyse türküm deme ihtiyacı duyuyorsun. kendisi bile kendini inkar ediyor. peygam a. s bir hadisinde arapların en hayırlsı benim, acemlerin en hayırlısı selamn (selamni fairsi) rumların en haırlısı da... bir sahhebe vardı adını unuttum o sahebe efendimizi söylüyor. şimdi peygamber efendimiz bile arap olduğunu selman efendimizin fars olduğunu söyleme de sakınca görmüyor neymiş efendim türküm demeye gerek yokmuş. bunlar bu kadar aptallar işte
- +1 yıl
Biz neyin ne olduğunuda görüyoruz dini öne sürüp sözde Müslüman olup hainlik yapanlarıda Müslüman olmayıp vatan için çarpışanıda çok iyi gördük tarihe iyi bakamamış olan bunlar ve sahte huhucularda bunlardır işte Yüce Allah'ın bize haram kıldıklarını eksiksiz yaparlar sonrada Elhamdülillah Müslümanım derler sonra böyle Müslüman olmayanlar Türk değildir derler hassktir oradan..
- +1 yıl
adamsınız hocam. ağzınıza yüreğinize sağlık. böyle gerici yobazlardan bıktık artık
- +1 yıl
teşekkürler
Pöh öğrencisiyim daha seneye mezunuz inşallah 🤘🇹🇷🇹🇷🇹🇷
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılYeşil emrinde👮💀🔫
113 Yorumla- +1 yıl
Zaten hep daglardayiz keskin nisanci oldugum icin tek kizim lazim oluyorum bide şubeyede tugayada inemiyorum
- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
21 yasindan beei
- +1 yıl
23😊😑
- +1 yıl
S22 degilmi😊
- +1 yıl
Tamam 23lü bey
Var ben
11 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Turan nire oluyor?
00 Yorumlaee yani sonuç
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler