Biriyle 3 senedir konusuyorum. Uzak mesafe iliskisi. Kac kere ayrildik baristik. Bu yazin tatile onun yasadigi bolgeye yakin bir yere gidecem. Bana diyo iste bulusuruz aileler tanisir. Fakat bunu soyledigi zmn yuzum eksiyo istemiyorum. Sebebi su: uzak mesafe iliskisi ve yoruldum. Gezmek tozmak arada gorusup el ele yurumek sinemaya gitmek istiyirum biktim uzaktan uzaga telefonda konusmaya. Ve yurtdisinda yasiyorum onu buraya alma prosedurleri ugrasmam gerekecek ve ailesini tam tanimiyorum. Konusuyorum arada ama taa nerdeler nasıl biliyim yine? Bu saate kdr karakteri tuttu beni. Az cok istedigim karateri sahip bazi seyler bana gore ters olsada. Bugune kdr karakteri yuzunden kaldim ama Şu an artik cidden bunaldim sıkıldım.
burdan birini istiyorum dil bilen sabit isi olan.
simdi sirf bunlar yuzunden ayrilirsam burdan birini bulursam ya kotu birine denk gelirsem? Eskisini aratirsa bana? Uzak olur iyi olur. Yakin olur kotu olur.. off bilemiyorum nasıl karar aliyim. Siz ke yapardiniz
Siz olsaniz neye gore devam ederdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Help meee
Güncellemeler
+1 yıl
Thanks
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
3 yılın sonunda durup dururken bırakırsan adamın ahını alırsın ve yüzün gülmez.
Bir gorus tanış olmadı 1 2 hafta yanında kal, bak bakalım bir şey hissediyor musun.
Uzaktan kestirip atma bedeli pahalı olur.
Durup dururken degil ama biktim 3 yildir bir sey yok. Kac kez tartistik ettik. Her kes tartisiyor orasi dogru ama iste.. simdi sirf ahini almamak icin devam edersem ben mutlu edemem ki onuda
Tartisiyorsaniz daha ne kendimi mutlu hissetmiyorum birbirimizi daha fazla incitmeyelim de ayrıl nolcak
uzak mesafe ilişkisinden sonrasını okumadım. altı yıl sevgili kaldık altı yılın sonunda nişanladı kuzeniyle, benimle sevgiliydi o zamanda. öyle yani. ayrıl, uzaktan ilişki olmaz.
Kiz sonrasini da okusaydin amaaa.
Ama canim simdi yakin olur kotu olur. Uzak olur iyi olur..
Bazilari nasıl yapiyo?
Yani bazen yakinindaki biri olur yine taniyamazsin yine aldatir seni.. o yuzden dedim.
okudum ask hepsini ama sıkıldıysan devam etme kendine eziyet edersin. deneyerek öğrenirsin her seyi merak etme yanlis yapabilirsin ama demek değildir ki doğru yolu bulamicaksın eminim senin karsina en dogru kişi çıkacaktır 🫶🏻🫶🏻
Cok tesekkur ederim :) yolun acik olsunn canim <3
uzaktan ilişkide neymiş boş ver gitsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!