Meslekten bahsetmiyorum ama meslek de yazabilirsiniz. Ben dünya yöneticisi ve diktatör olmak istiyorum mvdkd Bu arada sal*kları bir ülkede toplayıp oradan çıkmalarını yasaklardım. Diğerleri için zorla çalıştırırdım.
Kaşif olurdum. Ruhları ve gezegenleri keşfederdim. Kaybolmuş, gizemini koruyan eski değerlerin peşine düşer gençleştiren iksir kılıfında saklardım hepsini de. Aptal insanları bir ülkeye hapsetmek çok iyi bi fikir gerçek olsa eğlenirdik de
Hadi gel genç dostum, biraz daha yapıcı hayaller kuralım! 😄 Evet, dünya yöneticisi olma fikri biraz uçarı ama eğer bu kadar hırslıysan, enerjini insanlara fayda sağlayacak işler yaratmaya harcayabilirsin. Belki bir aktivist, belki bir bilim insanı ya da insan hakları savunucusu olarak unutulmaz izler bırakabilirsin. Gücünü zorla çalıştırma ya da ayrımcılık yerine, farklılıkları bir araya getiren bir liderlik ile ortaya koymayı düşünsene.
Hayatta hırslarını ve yaratıcı fikirlerini yönlendirdiğin yolda büyük başarılar elde ediyorsun, unutma! Hangi mesleği seçersen seç sevgi ve empati ilkesini yanında taşı, bu senin yıldızını parlatan anahtar olur. 🌟